Canım eşim orada doğmuş onun bütün ailesi de orada. Bense bugüne kadar İstanbul dışında bir yere sadece tatilde gittim. Nasıl yaparım bilmem ki. Ay hiç mi huzur bulamıcam ben. Nerdesiniz azıcık gelin de kafam dağılsın. Süt vermeseydim ben şimdi bir güzel üzülmesini bilirdim ama şimdi süt veriyorum hiç üzülemiycem kimse kusura bakmasın. Ya ne annem ne eşim demiyor bu kız için idare edelim. Hele annem yangına körükle gidiyor ya neler demedi. Benim bildiğim anne, kızına aman evladım eşindir sözünü dinle, yanından ayrılma falan der dimi bizimki de tam tersi. Ne yapmamı istiyorsa sanki.
Bakıcı da demez mi yazın benim eve götürebilir miyim, yok anne sütünü mama olarak versek, yok ben 3 aylık çocuğa hamsi yedirmiştim. Beynim fokurdadı gözlerim döndü valla dinlerken ama en sonunda ben sen ne dersen onu yediririm gibi uzlaşmalı bir cümle kurunca rahatladım. İnşallah iyi olur bakalım. Haftanın 4 günü gelecek. 9'dan 6'ya kadar hatta bir iki gün 11 de gelecek ve 350 milyon vericem. Bunu da az buldu gibi ama anlaştık. Bundan fazlasıı bir süre için veremem dedim. Kız da onda hiç durmadı bir ağladı bir ağladı. Sakın başka bakıcı bakın demeyin bakamam çünkü seçeneim yok şu an için. Neyseki temiz ve şefkatli bir kadın.
Valla en sonunda kafamı bozacaklar, kar kış demicem işten ayrılıcam.