2008 Kasım Anneleri

mmmf ne oynıcaz kız bende oynayacak hal kalmadı bu bakıcı da iyi g.ibi ama içime sinmeyen yönleri de var.Ama mecburum ona artık. Dün gece kocişle annem yolda tartışmışlarç Tartışmada değil aslında kociş anne niye beklemedin demiş annem de alınmış. (( Bakıcı buldum dedim. İyi dedi. Torunu bile unuttu sinirden ne varsa.

Onu bırakın eşim diyor ki taşınalım burdan ben sandım semt değiştiricez. Niyeti bozdu Kayseri'ye gidelim diyor???? Ne diyeceğimi bilmiyorum ki. O kadar oku, iş bul çalış sonra hepsini bıak İstanbul'dan Kayseri'ye git. Yapıcaz galiba biz bu işi.

Canım eşim orada doğmuş onun bütün ailesi de orada. Bense bugüne kadar İstanbul dışında bir yere sadece tatilde gittim. Nasıl yaparım bilmem ki. Ay hiç mi huzur bulamıcam ben. Nerdesiniz azıcık gelin de kafam dağılsın. Süt vermeseydim ben şimdi bir güzel üzülmesini bilirdim ama şimdi süt veriyorum hiç üzülemiycem kimse kusura bakmasın. Ya ne annem ne eşim demiyor bu kız için idare edelim. Hele annem yangına körükle gidiyor ya neler demedi. Benim bildiğim anne, kızına aman evladım eşindir sözünü dinle, yanından ayrılma falan der dimi bizimki de tam tersi. Ne yapmamı istiyorsa sanki.

Bakıcı da demez mi yazın benim eve götürebilir miyim, yok anne sütünü mama olarak versek, yok ben 3 aylık çocuğa hamsi yedirmiştim. Beynim fokurdadı gözlerim döndü valla dinlerken ama en sonunda ben sen ne dersen onu yediririm gibi uzlaşmalı bir cümle kurunca rahatladım. İnşallah iyi olur bakalım. Haftanın 4 günü gelecek. 9'dan 6'ya kadar hatta bir iki gün 11 de gelecek ve 350 milyon vericem. Bunu da az buldu gibi ama anlaştık. Bundan fazlasıı bir süre için veremem dedim. Kız da onda hiç durmadı bir ağladı bir ağladı. Sakın başka bakıcı bakın demeyin bakamam çünkü seçeneim yok şu an için. Neyseki temiz ve şefkatli bir kadın.

Valla en sonunda kafamı bozacaklar, kar kış demicem işten ayrılıcam.

geldim şekerim oynayalımm

juli çok önemli bir karar canım ya çok iyi düşünmeden hareket etmeyin, istanbuldan sonra küçük şehir zor gelir, ankaradan sonra kütahyada yaşadım bilirim yani

oku oku okuuuu bitmedi yafuuuu bu ne yaaa off off :)))))))))))) herkes iyi anlaşılan.ben hastayım sinir oldum.bugün yatmadım ama yarın yatırabilir ( yine ağlayan pasta muhabbeti olmuş yaa en sonun da tariflerimi döktürtçeksiniz bana lavinyacım yağmurumuza maşallah cnm 3. ayınız kutlu olsun.2009 da ki kavgayı çok anlamsız buldum ayrıca buraya da,birbirlerini şikayet edercesine,olayları yazmalarını daha da anlamsız buldum.
1. yılınız kutlı olsun arkadaşlar.bende aranıza geç katıldım ama ne mutlu ki bana sizin gibi arkadaşlara sahip oldum.geç olsun güç olmasın mantığı :)))
kim kime gidiyo şu an aklımda kalmadı ama ben napiim anacım ben izmirdeyim,çoğunuz ist.dasınız.yok yok bööle olmıcak ben sizi topluca ağırlıcam.hep beraber toplanın gelin anacım bana.hem ağlayan pasta da yaparız eheheheh

dark konuları açtın listeleri niye yapmıyon uğraştırıyon bizi hıııııııı ayıp diilmi bu areaxda arkadaşlığımız 1 seneyi dolduruyo daha nice sneelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…