- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.041
Ne listesi canım,yapalım hemen :) Konu neydi :)
Çok erkenmiş canım ya kyma mı hemde?? Şaşırdımwalla.kizlar selam
bizde bügün doktordan geldik asimizi olduk cok huysuz bide zaten burnu akiyo
doktorumuz 15 gün sonra ek gidaya basla dedi basda patates le havus pürelerine ve birde kiyma et bende sasirdim ama et mecburmus ilerde kansizlik oluyomus nasil yer dedim daha kücük yer dedi merak etme aslinda onlar hep hazir satiliyo ama ben yedirmem hazir etleri püreleri hazir alip icine kiymayi ben pisirir katarim artik oglum sirf anne sütüyle besleniyo dedim olsun yinede basliyacakmisim bende sasirdim ilk basda meyveyle basliyacaktim ben ama tam tersi ni ddi doktor 20 gün sonra baslarim artik
bence gitme biz ist. dan adanaya gidince çok bocalamıştım.Hala küçük şehirleri sevmem.gerçi kayseriye güzel diyolar ama zorlanırsın ben söyliyeyim.Tam konuyu bilmiyorum okurum inşallah.mmmf ne oynıcaz kız bende oynayacak hal kalmadı bu bakıcı da iyi g.ibi ama içime sinmeyen yönleri de var.Ama mecburum ona artık. Dün gece kocişle annem yolda tartışmışlarç Tartışmada değil aslında kociş anne niye beklemedin demiş annem de alınmış.(( Bakıcı buldum dedim. İyi dedi. Torunu bile unuttu sinirden ne varsa.
Onu bırakın eşim diyor ki taşınalım burdan ben sandım semt değiştiricez. Niyeti bozdu Kayseri'ye gidelim diyor???? Ne diyeceğimi bilmiyorum ki. O kadar oku, iş bul çalış sonra hepsini bıak İstanbul'dan Kayseri'ye git. Yapıcaz galiba biz bu işi.
habersis gelirmiyis kıs hiç :))) Kek yapcaksın haber verces dehoşbulduuumm :)) ee ne diyonus şimdi bana gelme işine,bak habersiz gelmeyin yalnız bi de evde olmam filan kapıda kalırsınız
Hoşbulduk tatlişkom nasılsın?Ardacım nasıl?darkçım hoşgeldin cnmmmmm
Mucizecim hoşgeldin seninkimidi yakaya yapışıp uyuyan ay çok tatlılar ama...
benimkide böle şeyler yaptı mı pek bi duygulanıyorum ben nedense..
Çitos sen resim ekleyememişsin bende kaçıncı ayda olduğumuzu yazamadım nasıl yazdın ya?Hangi başlığa girdin soldaki başlıklardan?
Resim butonu enson sayfada en son kutucukta yokmuydu?
MMMFFFFFFFFFffff kıs geçmişe bakıyorum annadım şimdi ben oniDDD Allam ya döverler kıs bunnar bizi p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?