2008 Kasım Anneleri

Yavv ne çok konuşuyonuzzz gün boyu şaşırdımm valla..
hatırlayabilidiklerime yazayım bari..

Dilokscum geçmiş olsun..bu aralar benşm oğlum da üzerine örttüğüm ince battaniyeleri ağzına götürmeye çalışıyor.korkuyorum ben de..dikkatli olmak lazım..a.s.

Denizanası o bulgur pilavından ben de çok yaparım..ama esmer bulgurdan normal iri bulgurdan değil biraz da ince bir bulgur..tavsiye derim onunla da..üzerine de et kavurma süperrrrrr olurrrkafamçokkarıştı

Zeyna o ne şeker oğlan yavv..mıncıklayasım geldiii..

Juli anne konusunda ben de senin gibiyim..benim annem biraz inatçı hatta baya inatçı..Benim söylediklerimi pek kaale almaz yok öyle değil der inatlaşır ben bişey bilmiyormuşum gibi..Bakıcı bulmakla en iyisini yapmışsın inşallah sıkıntı olmaz da rahatlarsın..Valla benim de kayınvalidem daha anlayışlı,daha yardımcı bana..benden hiç beklentisi yok kadıncağızın..

Yapmayanı dövüyorlar diyordunuz beni dövebilirsiniz..salı misafirim var yapam bari şu ağlayan keki...Kutlama fikri de süper vallllaa..

bende geldiiiiiimmmm
jülicim takma kafana herşey düzelir.bi bakıcı başlasın işe düzeni bir kursun annnende normale döner eşinre.belirsizlik butün huzuru kaçırıyor,ama bakıcı yinede hamsi yedirmesin:)ahhh bu anneler niye bukadar alınganlar sanki onlar çoçuk biz anne.

Çok erkenmiş canım ya kyma mı hemde?? Şaşırdımwalla.
benim dokor da 2,5 ayda başlayın demişti ben başlamadım 4. ayı doldurduk sayılır.
Geçmiş olsun bebeğine.

bence gitme biz ist. dan adanaya gidince çok bocalamıştım.Hala küçük şehirleri sevmem.gerçi kayseriye güzel diyolar ama zorlanırsın ben söyliyeyim.Tam konuyu bilmiyorum okurum inşallah.

hoşbulduuumm :)) ee ne diyonus şimdi bana gelme işine,bak habersiz gelmeyin yalnız bi de evde olmam filan kapıda kalırsınız
habersis gelirmiyis kıs hiç :))) Kek yapcaksın haber verces de ben yapmadım şu zırlayan kekden daha beni kim dövcek şimdi?

darkçım hoşgeldin cnmmmmm
Hoşbulduk tatlişkom nasılsın?Ardacım nasıl?

Çitos sen resim ekleyememişsin bende kaçıncı ayda olduğumuzu yazamadım nasıl yazdın ya?Hangi başlığa girdin soldaki başlıklardan?

Resim butonu enson sayfada en son kutucukta yokmuydu?

MMMFFFFFFFFFffff kıs geçmişe bakıyorum annadım şimdi ben oniDDD Allam ya döverler kıs bunnar bizip

Mucizecim hoşgeldin seninkimidi yakaya yapışıp uyuyan ay çok tatlılar ama...
benimkide böle şeyler yaptı mı pek bi duygulanıyorum ben nedense..

evet canım yeni öğrendi napcaz bilmiyom ama cok tatlı oluyor .sıkı sıkı tutuyor göğsu bırakıyo yakayı asla
bizimki kaşıyıcıyı alamıyor daha denedim ama almadı

breastfeedinge gir canım..

son kutucukta var.ekliyorum ama resim görünmüyor..ebatı mı büyük geliyor acaba?

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :)) bak çıkamadım gene:)) bunu yaziim çıkıyorum :)) konak ta oturuyorum cnm.seferihisar buraya 1 saate yakın.ama tabiki her zaman beklerim.film kaçıcak yaa muahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…