- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.061
Ay süpersiniz walla benim kız neden hoşlanıyo ki sormadım hiç?zaten yakından bi baktı tipi değilmiş :dilcikar:hafif kirli sakaldan hoşlanıyormuş ,biz vazgeçtik :dilcikar:
Sağol canım eline sağlıkkızlar inanırmısınız su anda ağlayan kek yapıyorum
baktım burda da muhabbeti geciyor
burdaki tarifi alamadım kaçırmışım netten başka tarif bulbum onu yapıyorum
keske sanal değil de gercek olsa da hep beraber yesek
nayse tarifteki resmi koyayım bari de paylaşmış gibi olalım
YALNIZCA 2008 KASIM ANNELERİNE
bu kadar paylaşımcı ve dost canlısı oldukarı için hepsini cooook seviyorum ben...a.s.
Bakıcın olmak varmış Juli kafa :)Sonrası öncesi yok işte denizanası. İki gün önce bile gelsen (köfte gibim mesela) bizdensin başlığın açıldığı gün hepimizin günü. Ya bu arada evet itiraf ediyorum bahaneydi pasta yemek için. Ama fena fikir değil haaa 22 Mart'ta açmışız başlığı :) Ben uzun süre önce okumuştum yazmamıştım baktım ortam hararetleniyor ben de katılmıştım :))
Minik Kalimero inanmayacaksın belki ama ben de tek kızım. Bir evin bir kızı hatta tek kız torunu vs vs. Ben de ona inanamıyorum ya neden böyle oluyor diye. Annemle konuşmaya çalışıyorum bişey yok deyip kapatıyor ki benim en gıcık olduğum kelimedir. Bişey var ki böylesin :) Senin annenin şartlarıı çok daha iyimiş o zaman canım. Annem kendi evinde baksa ohohohooo. Melek gibi olurdu. Bir de sıcak diyor evin içine 21-22 derece. Çarpıntı oluyormuş sıcakta. Denizanası senin kayınvaliden sıcaktan şikayet ediyor mu kuzum?
Mmmf akşama hemen kocişe aldırayım ben çok severim o kurabiyeleri.
Uzun süredir size süt getiren bişeyden bahsetmedim :))) Birkaç gündür deniyorum çok işe yarıyor. Bir kaşık balın içine çörek otu atıp yiyorum her sabah aç karnına. Tavsiye edilir.
Ay benim bakıcı adayım gelmedi daha ya ilk günden mi böyle yapıyoruz şimdi uffff. Halbuki ben ona kek bilem yaptım :)
deneyeyim bakim de ikinizde ballı tarif yazmışsınız bal yok evde.hadi bende süt depolarına bir tüyo tadı pek nahoş ama sütleri fışkırtii 1 çay kaşığı zencefili 1 çay kaşığı balla macuın yapıp yutuyon dayanamıyon üzerinede 1 bardak su içiyon sonra memeler taşolii
Görüşürüz muckshanımlar ben çıkıyorum.köstebek var tv de onu izlicem muaahh
Maşallah Allahım esirgesinkızlar benim küççük damadım nası oldu
canım kayıyor uykuları zamanla.benimkide 19.30 / 20 dedinmi yatardı şimdi kaydı.bizimki 12 de yatmaya başladı yaaa
Garmastan pomad kullandın mı?ya da lansinoh her emzirmeden sonra..
bizde de görümcem varrr kötükedihüso gıcık sevmem pek kendisinide tarzım değil hiç içimi dökemiodum nezamandır ona tam 3 senedir şimdi şakayla karışık sölüorummm ohhh canıma değsin kıllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?