2008 Kasım Anneleri

zaten yakından bi baktı tipi değilmiş :dilcikar:hafif kirli sakaldan hoşlanıyormuş ,biz vazgeçtik :dilcikar:
Ay süpersiniz walla benim kız neden hoşlanıyo ki sormadım hiç?
Ama Batu yu Arda yı M.Akifi sordu bana anne nasıllar die?Yoksa .....yoksa? DD

Sağol canım eline sağlık
Bakıcın olmak varmış Juli kafa :)

deneyeyim bakim de ikinizde ballı tarif yazmışsınız bal yok evde.
Çörek otu ve zencefil var da.neyse yarın alışverişe gitcez alayım da deneyeyim.Çok ihtiyacım var.

hanımlar ben çıkıyorum.köstebek var tv de onu izlicem muaahh
Görüşürüz mucks

Çitoscum resim büyük olabilir.
gerçi ben büyük resimle denemiştim olmuştu ama sen bide küçük bi resim koymayı dene bakalım.

kızlar benim küççük damadım nası oldu

Maşallah Allahım esirgesin

bizimki 12 de yatmaya başladı yaaa
canım kayıyor uykuları zamanla.benimkide 19.30 / 20 dedinmi yatardı şimdi kaydı.
Bazen 21 bazen 22 veya 23 değişiyo yatışı.Çok geç yatmasın ya ben kaldıramıyorum walla sesi.geç yatınca huzursuz oluyor çok<

mmmfcim ben walla ağzımın payını aldım oturdumkaydirigubbakcemile bida tanımadım insanlarla çok muatap olmayı düşünmüyorum açıkcası.:mymeka:

İstemedikleri yorumu yapınca tüh kaka oluyosun:tomato:

Son düzenleme:
ben burdayım darkcım ama cıkıcam hemen kız uyanıp duruyo
hep geceleri geliyosun sen hep kacırıyosun ama muhabbetleri yaa

bu arada asortik anne bugün hiç uğramadı
geziyo diye düşündük bizde

Tamam canım gidersen iyi geceler.Napim okuldan gelince Cerenle ilgilenyom evi topladım temizlik yaptım banyo yaptım derken gecikiyorum genelde.Bazen gelince biraz uyuyorum.
Walla muabbete hep alıntı yaparak eşlik etmek zorunda kalıyorum

Kızlar emzirirken çok canım yanıyo çatlaklardan ve bazen kanıyo. İşkence haline geldi dünyanın en keyifli işi, var mı böyle dertleri olan ne yapmak lazım. Doktora gideyim diyorum ama hangi doktora gidilir bu durumda onu da bilemedim.

Koftecim bilmeiyorum canım kremler var kullanabilirsin onlardan.bepanthene yok mu evde o iyi gelebilir.Arkadaşıma doğumdan sonra göğse sürsün diye doktorumuz vermişti.

Sedacım hoşgeldin wlla bende birazdan gidicem.Kociş yat dio.Hiç yatasın yok.

bizde de görümcem varrr kötükedihüso gıcık sevmem pek kendisinide tarzım değil hiç içimi dökemiodum nezamandır ona tam 3 senedir şimdi şakayla karışık sölüorummm ohhh canıma değsin kıllllllllllll

var darkçım bepanthen, lansinoh denedim hep ama bir türlü şöyle sorunsuz hale gelmedi bizim emzirme olayımız. gidicez bir doktora sonunda galiba. moralim bozuluyo artık..

neyse düşünmeyeyim bari çok, ısırgan çayı yaptım kendime ohh içeyim de süt olsun kuzuya bari..
aslında bir türk kahvesiyle tüttüresim var ama...

köftecim bende de ilk zamanlar o sorun vardı lansinoh kullandım sonradan düzeldi ama buaralar yine acımaya başladı cnm yine ara ara oluyo beni en korkutan şey dişleri çıktığında napıcaz acaba

valla sendrom mendrom değil cnm pek haz etmediğim biri öle normal biri değil başta annede babada yok kafasına özgü yaşayan biri hiç tarzımda değil kıl kıl kıl ara ara iyilikleri oluo ama onuda başımıza kalkıo

Köftecim bebe yağıyla masajıda dene yumuşatıyor bya.
ben hep bebe yağı sürdüm hamişken çok şükür hiç yara olmadı.

bende tüttürmek istiom ama kociş sigarayı yatak odaına koymuş gittim baktım yatmamış daa.Beni bekleme dedim DD

bu aralar dişlerini kaşıyo bizimki, geçenlerde annem diş çıkaracak galiba seninki erken erken dedi, var ya gözlerim fırlıyodu, nasıl yani diye. ben biran önce doktora gideyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…