- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.081
bizde de görümcem varrr kötükedihüso gıcık sevmem pek kendisinide tarzım değil hiç içimi dökemiodum nezamandır ona tam 3 senedir şimdi şakayla karışık sölüorummm ohhh canıma değsin kıllllllllllll
Köftecim bebe yağıyla masajıda dene yumuşatıyor bya.
ben hep bebe yağı sürdüm hamişken çok şükür hiç yara olmadı.
bende tüttürmek istiom ama kociş sigarayı yatak odaına koymuş gittim baktım yatmamış daa.Beni bekleme dedimDD
ayyy darkçım ne güzel kurtulmuşsun anam bunun evleneceği yok karı nişan yapıo kafasına göre atıo dengesizin teki bide aileye sokup sokup duruo herifleri bizede getirio evlenicez nişanlanıcaz nişan yapıo sonra atıo oynatı şey
Dark çaktı mı eşin sigara olayını şimdi. Ben de artık bahane buluyorum kendime her akşam bişey. Kız gece uykusuna dalınca ben balkona kaçar. Çok kötü bir şey yapıyoruz ya hem vicdan yapıyorum hem de sanki biraz sıkıntıdan kurtuluyorum rahatlıyorum sanki. Psikolojik işte.
Köfte sen tanışmadın bizim bi çileğimiz var ben de onun sayesinde kurtulmuştum meme çatlaklarından. Ayva çekirdeklerini biraz suya koyup birkaç gün bekletiyorsu o böyle jel gibi oluyor onu sürüyorsun. İyi geliyor. Bir dene istersen.
Kızlar size komik bişey daha söyliyim. Bizim bakıcı karadenizli ve şivesi var :)))) Kızın ilk cümlesi geleyrum anniiiii olursa hiç şaşırmam yani. Kadını bir de ortaokula giden kızı var. Bizim kız onu sevdi agular yaptı ama bakıcı da hiç durmadı hep ağladı kızlar ya alışır mı sizce?
bu dişler erkenmi çıkıcak ne
Walla ben keş oldum 2008 içiyorum :)dur bi de onu deneyeyim darkcım, iyi gelir inşallah.
bizimkinin sigara gözümün önünde ama dur bakalım. onun sigara da ağır yani nikotini yüksek. benim bu krizlerim için düşük nikotinli sigara alıyoduk, bitmiiişş. yani bitirmişim, hergün 1-2 derken.
Dark çaktı mı eşin sigara olayını şimdi. Ben de artık bahane buluyorum kendime her akşam bişey. Kız gece uykusuna dalınca ben balkona kaçar. Çok kötü bir şey yapıyoruz ya hem vicdan yapıyorum hem de sanki biraz sıkıntıdan kurtuluyorum rahatlıyorum sanki. Psikolojik işte.
Köfte sen tanışmadın bizim bi çileğimiz var ben de onun sayesinde kurtulmuştum meme çatlaklarından. Ayva çekirdeklerini biraz suya koyup birkaç gün bekletiyorsu o böyle jel gibi oluyor onu sürüyorsun. İyi geliyor. Bir dene istersen.
Kızlar size komik bişey daha söyliyim. Bizim bakıcı karadenizli ve şivesi var :)))) Kızın ilk cümlesi geleyrum anniiiii olursa hiç şaşırmam yani. Kadını bir de ortaokula giden kızı var. Bizim kız onu sevdi agular yaptı ama bakıcı da hiç durmadı hep ağladı kızlar ya alışır mı sizce?
bu dişler erkenmi çıkıcak ne
Amanıınn bu ne tüttüren tüttürene.klava: klava:.Ben hala direniyorum sigaraya bakalım kim galip çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?