2008 Kasım Anneleri

Dök şekerim fırsat bu fırsat daha sonra söylemeye belki fırsatın olmazÇok üzgünüm çoook

ayyy darkçım ne güzel kurtulmuşsun anam bunun evleneceği yok karı nişan yapıo kafasına göre atıo dengesizin teki bide aileye sokup sokup duruo herifleri bizede getirio evlenicez nişanlanıcaz nişan yapıo sonra atıo oynatı şey

dur bi de onu deneyeyim darkcım, iyi gelir inşallah.
bizimkinin sigara gözümün önünde ama dur bakalım. onun sigara da ağır yani nikotini yüksek. benim bu krizlerim için düşük nikotinli sigara alıyoduk, bitmiiişş. yani bitirmişim, hergün 1-2 derken.

Dark çaktı mı eşin sigara olayını şimdi. Ben de artık bahane buluyorum kendime her akşam bişey. Kız gece uykusuna dalınca ben balkona kaçar. Çok kötü bir şey yapıyoruz ya hem vicdan yapıyorum hem de sanki biraz sıkıntıdan kurtuluyorum rahatlıyorum sanki. Psikolojik işte.

Köfte sen tanışmadın bizim bi çileğimiz var ben de onun sayesinde kurtulmuştum meme çatlaklarından. Ayva çekirdeklerini biraz suya koyup birkaç gün bekletiyorsu o böyle jel gibi oluyor onu sürüyorsun. İyi geliyor. Bir dene istersen.

Kızlar size komik bişey daha söyliyim. Bizim bakıcı karadenizli ve şivesi var :)))) Kızın ilk cümlesi geleyrum anniiiii olursa hiç şaşırmam yani. Kadını bir de ortaokula giden kızı var. Bizim kız onu sevdi agular yaptı ama bakıcı da hiç durmadı hep ağladı kızlar ya alışır mı sizce?

zormuş gerçekten senin işin yaa, bayağı arızalı yani senin görüm.. sabır diliyorum arkadaşım.

bu dişler erkenmi çıkıcak ne

Benim bi arkadaşımın kızının bakıcısı antepliydi..çocuğun ilk kelimesi aboooooooooooo olduu:roflol::roflol:..bakalım seninki ne olcekk
?

Walla ben keş oldum 2008 içiyorum :)
leş gibi kokyo laf aramızda.

Walla çaktımı bilmiyorum bu akşam holü süpüryodum.Sehpanın üzeirnde paketi vardı açtım bi tane almıştı sadece.Bende 1 tane aldım içinden.büyük ihtimal farketmiştir.Bişe demedi bana.

Senin kız şiveyle konuşcak desene :))

Alışır canım Banusu merak etme.Benim kızda ilk zamanlar ağladı şimdi kakara kikiri gülüşüolar ananeyle.
Şimdilerde benim kız yeni gördüğü birine ağlıyo önce.Sonra alışıyo.
Eninde sonunda alışcaklar ne kadar erken olursa o kadar kolay olur.Büyüdükçe daha inat olurlar.

aha bir sigara kaçağı daha
formulü hemen deniycem julicim, walla ne varsa kocakarı ilaçlarında var. suda mı bekletiyoruz sadece çekirdekleri, kaynatmıyomuz.

alışır inşallah kuzucuk, sonra uyy daaa..

sağol köftecim benim sıkıldığım nokta bende allah tarafından bunlamı sınanıyorum bilmiyorum dedikodu gibi oluyo günaha giriorum bunun yüzünden yaaa ne gıcık bi durum gelmese dicem eşimin ablası mümkün değil pofffff herşey kendi seçimim malesef eşimden yana derdim yok melek gib ama görümcek tam bir örümcek sırnaşık şey ya tamam hakkını yemiyeyim iyi yönleride var ama bana değil ki kardeşine

Ayyyyyy Çitos şaka yapıyosunnn. Napıcam ben. Neyse büyüyünce diksiyon kursuna gönderirim. Bir arkadaşım da evine Rus yatılı genç bir kız bakıcı almış. İki günde ne olduysa artık :)) işine son vermiş. Deli misin dedim Rus hem de genç hem de yatılıııı. Ben güvenemezdim. Bizim bakıcı 43 yaşında :)) ama pek bir nine gibi kaydirigubbakcemile

Çitos abooooo mu öğrenmiş:))))
Ben de çok direndim ama Bu KasımAnnelei Beni Mahvetti yok yok beni Bu Havalar mahvetmişti galiba D

Sedacım olabilir canım,baya bi faaliyet başladı çünkü bizde.kaşıntı olarak.

Dark inşallah dediğin gibidir. Yaz olsu n kızımı insan içinden çıkarmıycam. Uşağum :)) insan görmüyo ki. Uy da Sedaaaaa sen gönder onu bize bir aklını alalım. Hep yanınızda mı yakın mısınız örümcekle. Ben o konuda da şanslıyım sanırım. Şu dönemde bana en destek olan kiişiler 2 görümcem. Tip olarak da benzeriz hatta bazen eşimden bile çok severim ben onları ablam gibi :)

Köfte bir bardağın dibine su koy çekirdekleri ona at kaynatmana gerek yok ama kaynamış soğumuş su daha iyi olur tabii ne de olsa kuzucuk emecek memeyi.

Amanıınn bu ne tüttüren tüttürene.klava:klava:.Ben hala direniyorum sigaraya bakalım kim galip çıkacak..

direnmeye devam et çitoscum, zira bir kere başlayınca gerisi geliyo..
abooo çok iyi ya. ben de moldovyalı bakıcısı olan arkadaştan duymuştum, çocuk daa diyomuş bişey sorunca.
bakıcı maceraları başlar yakında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…