- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.101
Ayyyyyy Çitos şaka yapıyosunnn. Napıcam ben. Neyse büyüyünce diksiyon kursuna gönderirim. Bir arkadaşım da evine Rus yatılı genç bir kız bakıcı almış. İki günde ne olduysa artık :)) işine son vermiş. Deli misin dedim Rus hem de genç hem de yatılıııı. Ben güvenemezdim. Bizim bakıcı 43 yaşında :)) ama pek bir nine gibi kaydirigubbakcemile
Ayyyyyy Çitos şaka yapıyosunnn. Napıcam ben. Neyse büyüyünce diksiyon kursuna gönderirim. Bir arkadaşım da evine Rus yatılı genç bir kız bakıcı almış. İki günde ne olduysa artık :)) işine son vermiş. Deli misin dedim Rus hem de genç hem de yatılıııı. Ben güvenemezdim. Bizim bakıcı 43 yaşında :)) ama pek bir nine gibi kaydirigubbakcemile
Ya Dark nerede aşağıda görünmüyo ama gidip gelip yazıyoooo ben anlamadım bu işi.
julicim şu kk nın ortasına atayımda onu adam edin daaaaa ne şanslısın bu bana yakınmış gibi gözüküyor da ama kıskanç çatlıyo mesela ben bi şık bi pijama aldım geçenlerde indirimden çok beğendi ne kadara aldın dedi bende dedim 11 tl ayyy ozaman ben bunu giymem bi tarafımın kenarı sırnaşık şey
rus muu, onlar şanslı ırk yahu çirkin kadın yok orda, eve sokulur mu.. misafir olarak bile almam bırak bakıcıyı..kaydirigubbakcemile
Aha gece kuşlar düşüyor tek tek banlı eylül mantarını yedin mi :) Bu arada ne zamandır söylicem bitiyorum senin kıza ve elbiselerine.
Kızlar uşağum ek gıdalara hamsiyle başlayacak. Elifinki kıymayla başlıyormuş ya. Bak benim bakıcı Avrupa standartlarında çıktı gördünüz mü :))) kaydirigubbakcemile3
Mmmf evet canım hızlı cevapta smiley yoktu.
Neyse Size doyum olmaz.ben kaçıyorum hiç uykum da yok ama kociş geldi yatmıyonmu sen dio.
Gidimde kitap okuyayım uykum gelsin bari.
Öptüm hepinisi iyi geceler tatlı rüyalar.Mucuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?