2008 Kasım Anneleri

Neeeee rus muuuuuuuu arkadaşın çıldırmış olmalıı ıjuli ..kötükedihüsokötükedihüso..

julicim şu kk nın ortasına atayımda onu adam edin daaaaa ne şanslısın bu bana yakınmış gibi gözüküyor da ama kıskanç çatlıyo mesela ben bi şık bi pijama aldım geçenlerde indirimden çok beğendi ne kadara aldın dedi bende dedim 11 tl ayyy ozaman ben bunu giymem bi tarafımın kenarı sırnaşık şey

rus muu, onlar şanslı ırk yahu çirkin kadın yok orda, eve sokulur mu.. misafir olarak bile almam bırak bakıcıyı..kaydirigubbakcemile

Aha gece kuşlar düşüyor tek tek banlı eylül mantarını yedin mi :) Bu arada ne zamandır söylicem bitiyorum senin kıza ve elbiselerine.

Kızlar uşağum ek gıdalara hamsiyle başlayacak. Elifinki kıymayla başlıyormuş ya. Bak benim bakıcı Avrupa standartlarında çıktı gördünüz mü :))) kaydirigubbakcemile3

Mmmf evet canım hızlı cevapta smiley yoktu.

Rus bakıcının detaylarını konuşamadım arkadaşmla neden sebep 2 günde sepetlendiğini çok merak ediyorum ben de doğrusu. Ya evet kafa gerçekten çalışmıyor biizm kızda. Kendi de taştır ama Marilyn Monroe bile aldatıldığına göre :)

Allahın şaşkını millet ucuza aldım diye sevinir o da giymem diyoo kafamçokkarıştı..Parası çok sıvayacak yer arıyor sanırım..

yok çitosçum bu ayranı yok içmeye tahtıravanla gider mıçmaya misali sözüm ona sosyetik geçinmeye çalışıoooo her yeri sosyetik olsa ne yazar :)
kızz dark juli bende çiğköfteyle başlatıcam

aha düştüm juli yedim yedim ,
yarın misafir gelcekmiş kızı babaya sattım işlerimi yaptım ,şimdi sallıyorum banyo yaptırdık akşam ama bi türlü dalamadı..

bu arada elbiseden bol bişey yok giyinip bi yere çıkarken mutlaka resim çekiyorum..

iyi geceler dark, tatlı rüyalar..

bizim bir komşumuz vardı, sütü de yok diye çocuk doğduğundan beri tarhana çorbası yedirmiş, ay bir tosun bir tosundu, elma yanaklı sağlıklı bir bebeydi. olmaz olmaz demeyin, oluyo

rus muu, onlar şanslı ırk yahu çirkin kadın yok orda, eve sokulur mu.. misafir olarak bile almam bırak bakıcıyı..kaydirigubbakcemile

Amanın söylede bari buğulama bari versin,şimdi o mısır ununda kızartır verir:roflol::roflol:,ooh yanında da roka ,salata bi rakı eksik kaldı vallaaaa

Neyse Size doyum olmaz.ben kaçıyorum hiç uykum da yok ama kociş geldi yatmıyonmu sen dio.
Gidimde kitap okuyayım uykum gelsin bari.
Öptüm hepinisi iyi geceler tatlı rüyalar.Mucuks

iyi geceler kocişini bekletme pek bi ısrar etti niyeyseee:1ninca:lülülülülülü

Ya ben de doğru arkadaş yok galiba başka bir arkadaşım da 6 aylık oğluşuna soğan, çiğ köfte, patlıcan kebabı falan yediriyor. O da Elazığlı ama dedim yok olmaz bu kadar. Alışsın ne var diyor. En bayıldığı şey de acılı tarhana çorbasıymış :)

Bakıcı bugün anne sütünü mama yapamaz mıyız dedi. Mucit kendisi aynı zamanda. Laz mucit. Ay işimiz var bizim bunla :) Yok dedim. Allahtan inatçı değil tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…