2008 Kasım Anneleri

değil Allahtan yoksa hem laz hem inatçı işin zordu..yalnız fikir süper anne sütüyle mama.. yazmak lazım bir yere..

Ayoll şaka gibi senin bakıcı..SENin sütten sütlaç yaparmış tatlı olarak size juliiii:roflol::roflol:

günaydın kasım cikcikleri sabahın köründe insan işe giderken biraz nazik olur dimi kapının arkasında hapşuuuu hapşuuuuuu belki 15 kere hapşurdu bide kapıyı çekişi var gümmmmmmmmmmmm çok sesli bu kociş 5 kişi gibi hazırlanıyuo işe dövecem kıyamıyom

mmf canım sanada günaydın dün gece bağlantı bi gitti bende kapamak zorunda kaldım canım ben 22 yaşındayım daha küçücüküm:)))))
ya kızlar moralim çok kötü saat 11de götüreceğiz annemi belkide en az 5-6 ay görüşemeyeceğiz o benim herşeyim kızım doğduğundan beri o kadar güzel baktı ki gık dahi demedi onu çok seviyorum kaç gündür gizli gizli ağlıyorum moralim çok bozuk

Lavinyacım üzme kendini yaa ne yapalım mecbur bugün gitmese yarın gidecekti. kayınvalidemde iyi bakar demişsin onun iyi olduğuna dua et

bu arada herkese günaydın geçmişi tam okuyamadım yine bir gidip geliyorum sabaha kadar maşallah neler kaynatıyorsunuz öyle

julien benim kafamın tası atmak üzere hayır ben memleketimdeyim bir sorun yok eşim burada kalmak taraftarı beni bir yere götürmeye çalışmıyor bakıcı derdim yok, heralde ben buldum bunuyorum kaydirigubbakcemile3 ama anlattım yaa işim yoğun ve çekemiyorum artık, dershanede çalışacağıma ücretli öğretmenlikmi yapsam acaba diyorum bu konuda bir bilgisi olan varmı kızlar bana yardım lütfen, ücretli öğretmenlik iyi olur mu sizce,ortalama ne kadar kazanırlar,vaktim daha çok kalır hem bebeğimle ilgilenirim hem de biraz kpss çalışırım gibi geliyor olabilir mi? Şurdan bir an evvel kurtulsam yoksa aklımı kaçıracağım sanırım ama burada kazandığımın yarısını ancak alırım heralde offf offf kafayı yicem yaa siz ne diyorsunuz kızlar

lavinyacım üzülme Allah kavuştursun canım .annenin uzaktada olsa arkanda destek olduğunu bilmek güzel.nerde oturuyo annen baban yokmu nasıl kaldı 4 ay canım

günaydın annelerin güzellerii..
çayı koydum geldim bi bakmaya. lavinya üzülme canım, hep öyle anneler uzakta, gönüller bir olsun sağlıkla diyoruz..
beyazmelek kolay gelsin canım işin zor walla, ücretlide ders başı alınıyo o da fazla değil diye biliyorum, geçen yıllarda araştırmıştım bayağı. o zaman ders başı 5 lira gibi bişeydi ama onun üzerinden de kesinti vardı. şu anki maddi şartlarınla karşılaştır tabi bence ama çok zorunlu değilsen de üçü beşi arama bence. hem dediğin gibi kpssye hazırlanmaya vaktin olur..

günaydın günaydın günaydın...

lavicim allah kavuştursun canım.annelerin yeri ayrı..

bende çok heyecanlıyım eşim geliyor bugün..nihayett..şuan istanbulda..

pazartesiablam doğum yapacak,o gün de annem babam ve kardeşim gelecek.

vuslat yaklaşmış dilokscum hadi allah kavuştursun, ablana da hayırlı sağlıklı doğum versin. ne güzel ya bir de yeğen geliyo sana, sizde şenlik var desene..

günaydınlar

diloks gözün aydın canım, seni göremeyiz bir süre buralarda sanırım ablanda hayırlısıyla kucağına alır inşallah meleğini kollarına

beyazmelek özel ders ayarlayabileceksen hem rahat olur hemde sana zaman kalır, orada nasıldır bilmiyorum ama burada ders ücretleri oldukça yüksek, ikişer saatten 5 öğrencin olsa haftada istanbul şartlarında haftalık en az 1000 tl alırsın, ha birde branşın önemli matematik ve fizik daha yüksek ücret alıyor, eşimde dersanecilik ve özel dersleri uzun süre birarada yürütmüştü, çok iyi kazanıyordu (şimdi hepsini bıraktı:) dediğim gibi ayarlayabilirsen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…