2008 Kasım Anneleri

günaydın herkeze
lavinyacım allah kavuştursun üzülme allah daha uzun ayrılıklar vermesin
dilokscum gözün aydın ağzın kulaklardadır valla çok beklettin sabrettin eşin olmadan baktın yavruna göremeyiz artık seni valla ablanada hayırlı doğumlar sağlıkla sıhatle kavuşsun meleğine
ben bi ortalığı yoluna sokayım görüşürüz kızlar

günaydın millet
anca kalktım valla
evde kalkmış gidiyor
hafta sonu misafir falan gelebilir söyle bi toparlayayım ortalığı
gelirim gene

dilokscum
Allah bi daha ayırmasın inşallah. şimdi bebeğiniz onun gözüne ne kadar büyümüş gelir.

beyazmelek
benim okulda ücretli anaokulu öğretmeni var
700 alıyo galiba
ücreti pek tatmin edici değil
bence değmez ücretli olmaya
emeğin karşılığını hiç bişekilde alamıyosun cğnkü

Herkese günaydıııııııııın..Oğluş sabahın köründe dikti bugün ayağa bizi..oyanştık biraz geri uyudu..

Dilokscum gözünaydıınn tadını çıkar bugünlerinnnnnn..

Lavinya allah kavuştursun üzme kendini hiç..

darkcım bi soru gördüm ilkokul 3. sınıf sorusu ben çözemedim yardımcı olurmusun

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim okulları 3’üncü sınıflara dağıtılan ‘İlköğretim Matematik 3 Öğrenci Çalışma Kitabı’nda yer alan mantık sorusu tartışma yarattı. Bu sorunun ilköğretim üçücü sınıf öğrencileri için ‘kazık soru’ olduğu belirtilirken, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyu Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu'na iletme kararı aldı.

Soruya Bakın

çok küçük çıktı ya okunmuyo ataç yapam bari

Eklentiler

• $kaziksoru334ft2.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
günaydın herkese...
gece gece ne muhabbetler etmişiniz yav.. oku oku bitmedi..
dilekcim gözünaydın..
lavinya üzülme diyemiyeceğim bir müddet zor oluyor bende annem gşiderken öyle olmuştum yeni alıştım annelerin yeri doldurulmaz gerçektewn..

kaç balık tuttuklarını bilemem de bülentin oğlunun adı gert olavbilir leventle bülent mertle gert :)))) tööbe yarabbim matematikle çok alakalaı bi soru maşallah

Bülentin oğlunun adı levent..dede,çocuk torun beraber gitmişler..

Balık sayısı mert 3,levent 6,bülent de 12 balık tutmuşşş..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar yaa
bence zor değil
bende gecen sene 3 okuttum ve bu soru sanırım gene vardı kitaplarda
sınıfın hepsi yapamaz belki hatta 1-2 kişi anca yapabilir ama böyle sorularında kitaplarda olması gerekiyor
hem mantık sorusu bu
artık bildiğiniz gibi ezberci değil düşünen cocuklar yetiştiriyoruz
böyle soruları bi ande bazen ben de yapamıyorum cocuklarla beraber kendimize 1 gün süre veriyoruz
ertesi gün mutlaka cözmüş olarak gelenler oluyo

elifcim kabul etki sen zorlanıyon çocuk napsın?
anca benim gibin geyiğe vurur. kaldıki merak ediyorum bu soru hayatın neresinde
çocuklarımızın işini görecek naniknanik

denizanası canım branşım felsef ve rehberlik özel ders ayarlama işini bende düşündüm ama volmuyor işte branş sakat :)

elifdemcim fiyatlar konusunda haklısın ama dershaneler daha berbat az bir fiyata afedersiniz eşek gibi çalıştıyorlar dur durak yok. en azından öbüründen sana vakit kalıyor diye düşünüyorum. burdaki kadar kazanamam tabi,yeni öğretmen olsaydım ikisinin arasında hiç bir fark olmazdı

elifcim ve darkcım oda bu sene 3leri okutuyo yanılmıyosam ben sorunun cevabını almak istiyom gerçekten nasımantıklı bi cevabı olur bu sorunun merak ediyorum

ben geldım ya sıze bu hafta sonları pek ıyı gelıyor herhalde
maasallah ne cok konusulmus ama hepsını unuttum
malum aksamdan kalmayım resmen

kocıs bana yıne surprızını yaptı ve guzel bır aksam yasattı sagolsun
eve geldık pasam acıkmıstı emzır yatır vs derken nete gıremedım

julıcım bızde de ben gıtmek ıstıyorum ıstanbul dısına
herkesten uzakta mısafır gelıp gıtmek ıstıyorum
benım ve esımın tum aılesı burada cok dedıkodu oluyor
aynı sokakta oturuyoruz neredeyse ve hoslanmıyorum bu kadar ıclı dıslı olmaktan
ama benım kocıs dıyor kı ıstanbul dısına cıkarsak rıze'ye gıdıp koyde cay keserız dıyor :roflol: onun ıcın gıtmıyorum
ama kendıme sapancadan ıs ve ev ayarlarsam oraya yerlesme planları yapıyorum son 1 yıldır
bır de merak etme daaa dıye kelımelerı uzatacak olan sadece senın kız degıl benım pasa da olacak cunku esımın aılesı ve bazen benı sınır etmek ıcın esım hep oyle konusuyor
annen konusunda da bosver ılk zamanlarda zor gıbı gorunsede bakıcı olayına alısacaktır
bu analar kızları evlenınce pek bır nazlı oluyorlar

kım kıme gıdıyor da benım haberım yok ya
benı de alın ben anadolu yakasındayım
ogluma kız bakmam lazım artık cıkamıyorum bır turlu nerede toplanıyoruz

sedacım senın gorumcenın bır benzerı de bende var
esımden buyuk ama esımden tırsıyor
karıstırdıgı haltların cogunu bılıyorum ama saklıyorum bende nıye yapıyorsam artık
evlense dıye dua edıyorum hatta gecen kocıste dıyor dua et de evlensın dıye

dark sarımsaklı yogurt mı verdı annen
tebrık edıyorum yanı acılı adana falan derken benım koca da kesın balık falan vermeye kalkar
ben hıc yemıyorum ya balıgı sımdıden alıssın dıye erkenden tıkar agzına emınım

zeyna o soru hakıkaten saka gıbı
valla soruyu gorunce bız sımdı bu cocukların derslerını falan da calıstırıcaz dı mı yaa
gozum korkuyor bazen bu cocukların yetıstırılmesı ıle alakalı

2008 kasım annelerının mıllı tatlısı olan aglayan kekı burnuma burnuma sokuyorsunuz
bır kere yaptım kımse yemedı benden baska cunku ne annem ne de kocıs cıkolatalı seylerı sevmezler
bende tekrar kendıme yapayım barı

evi biraz toparladım geri kalanını eşim gelince yapıcam şimdi oğlum vivaldi eşliğinde uyuyor bende çayımı içiyorum:)) pek keyifliyiz iki gündür allah bozmasın,

teyzeleri bugün oğlum öpücük attı bana hala şoktayım, bir ara dedesi geldi onun omuzunda dolaşıyorlardı bende oturduğum yerden buna öpücük atıyorum, bir baktım buda yaptı bişey sesli sesli, konduramadım tabii ama sonra yine yaptı bakalım tekrarlayacakmı:))

beyazmelek evet canım branş sakatmış eşim fizikçi olduğu için çok şanslıydı

kalimero bende toplanıyoruz şekerim bende anadolu yakasındayım yakınız sanıyorum alırız senide:)

çitos tebrik ederim a.s.

kızlar bundan çok daha zorlarıda var inanın bu onların yanında oldukça basit kalır, tabii çocuklar değil aileleri çözüyor onlarıda

benim eşimde fizikçi canım ama kendini hiç şanslı görmüyor oda dershanede çalışıyor devlete atanması imkansız gibi birşey, özel ders piyasası daha tam oturmadı saati 50-60 ytl civarı burada ama fazla öğrencisi yok daha 2 yıldır buradayız eşim buralı olmadığı için fazla öğrencisi yok önce kendini iyice tanıtması lazım küçük şehirde olunca öğrenci bulmak zor oluyorşimdi 2 öğrencisi var ama onlarda sadece yazılı zamanları istiyorlar
ikimizde dershanecilikten bıkmış durumdayız bir çıkış yolu arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…