E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.141
kaç balık tuttuklarını bilemem de bülentin oğlunun adı gert olavbilir leventle bülent mertle gert :)))) tööbe yarabbim matematikle çok alakalaı bi soru maşallahdarkcım bi soru gördüm ilkokul 3. sınıf sorusu ben çözemedim yardımcı olurmusun
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim okulları 3’üncü sınıflara dağıtılan ‘İlköğretim Matematik 3 Öğrenci Çalışma Kitabı’nda yer alan mantık sorusu tartışma yarattı. Bu sorunun ilköğretim üçücü sınıf öğrencileri için ‘kazık soru’ olduğu belirtilirken, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyu Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu'na iletme kararı aldı.
Soruya Bakın
çok küçük çıktı ya okunmuyo ataç yapam bari
evi biraz toparladım geri kalanını eşim gelince yapıcam şimdi oğlum vivaldi eşliğinde uyuyor bende çayımı içiyorum:)) pek keyifliyiz iki gündür allah bozmasın,
teyzeleri bugün oğlum öpücük attı bana hala şoktayım, bir ara dedesi geldi onun omuzunda dolaşıyorlardı bende oturduğum yerden buna öpücük atıyorum, bir baktım buda yaptı bişey sesli sesli, konduramadım tabii ama sonra yine yaptı bakalım tekrarlayacakmı:))
beyazmelek evet canım branş sakatmış eşim fizikçi olduğu için çok şanslıydı
kalimero bende toplanıyoruz şekerim bende anadolu yakasındayım yakınız sanıyorum alırız senide:)
çitos tebrik ederim a.s.
kızlar bundan çok daha zorlarıda var inanın bu onların yanında oldukça basit kalır, tabii çocuklar değil aileleri çözüyor onlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?