- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.161
yine konu aglayan pasta cok merak ettim bende yapiyim fincan diyo ya su kücük fincanlarmi
bizim bakıcıda kırşehirli bizim oğluşta bana nörüyon derse şaşırmam alışma konusuna gelince bende çok korkuyorum ya alışmazsa diye ama inşallah alışırlar benim oğlan onunla konuşulduğu zaman çok mutlu oluyor kadına sürekli konuş diye tembih ediyorumDark çaktı mı eşin sigara olayını şimdi. Ben de artık bahane buluyorum kendime her akşam bişey. Kız gece uykusuna dalınca ben balkona kaçar. Çok kötü bir şey yapıyoruz ya hem vicdan yapıyorum hem de sanki biraz sıkıntıdan kurtuluyorum rahatlıyorum sanki. Psikolojik işte.
sigaraya ben bahane bulmayı bıraktım bile ne yapayım tiryakiyiz bırakamıyoruz aslında ben sigarayı seviyorum emzirdikten sonra içiyorum 6-7 tane içiyorum gün içinde üzülüyorum aslında
Kızlar size komik bişey daha söyliyim. Bizim bakıcı karadenizli ve şivesi var :)))) Kızın ilk cümlesi geleyrum anniiiii olursa hiç şaşırmam yani. Kadını bir de ortaokula giden kızı var. Bizim kız onu sevdi agular yaptı ama bakıcı da hiç durmadı hep ağladı kızlar ya alışır mı sizce?
aha bir sigara kaçağı daha
formulü hemen deniycem julicim, walla ne varsa kocakarı ilaçlarında var. suda mı bekletiyoruz sadece çekirdekleri, kaynatmıyomuz.
köfte lansioh krem çok iyi aslında geçirmesi lazımdı acaba yanlış mı emziriyorsun meme başıyla beraber kahverengi bölgenin tümünü ağzına vermelisin o zaman canın çok yanmaz zor olur öyle emzirmek geçmiş olsun canım
Bir arkadaşım da evine Rus yatılı genç bir kız bakıcı almış. İki günde ne olduysa artık :)) işine son vermiş. Deli misin dedim Rus hem de genç hem de yatılıııı. Ben güvenemezdim. Bizim bakıcı 43 yaşında :)) ama pek bir nine gibi kaydirigubbakcemile
jully bende bakıcımızın biraz yaşlıca olmasından yakınıyordum 53 yaşında oğluş kucakta gzerek uyuyor bakabilir mi yorulur mu diye eşim takılıyor o zaman genç bir rus kızı alalım diye...eve alınır mı öyle hem de yatılı ...
bizimkinin eller ağızda devamlı ama dişlerden mi bilmem. devamlı önlük takıyorum önü ıslanıyo yoksa
köftecim benim oğluşunda elleri hep ağzında emerken bile iki elinide ağzına sokmaya çalışıyor ve çok salyalı herhalde 1 aya kadar çıkaracaklar ama daha çok erken erken çıkan diş iyi olmaz derler
mmf canım sanada günaydın dün gece bağlantı bi gitti bende kapamak zorunda kaldım canım ben 22 yaşındayım daha küçücüküm:)))))
ya kızlar moralim çok kötü saat 11de götüreceğiz annemi belkide en az 5-6 ay görüşemeyeceğiz o benim herşeyim kızım doğduğundan beri o kadar güzel baktı ki gık dahi demedi onu çok seviyorum kaç gündür gizli gizli ağlıyorum moralim çok bozuk
lavinya allah kavuştursun canım benimde ailemden kimse yakınımda değil doğumumdan 15 gün önce gelip 40ım çıkana kadar yanımda kalmıştı nasıl rahattım 15 gün sonra yine gelecek kontrolü var dört gözle yolunu gözlüyorum allah başka türlü ayrılık vermesin allahtan kayınvaliden iyiymiş o bakacak ya oda benim kaynanam gibi 3 aylık olunca misafir gibi gelip hizmet bekleseydi...
bu arada jully kayseriye taşınma işini çok iyi düşün ben yıllardır istanbulda yaşadıktan sonra inan ankaraya bile alışamadım
Lavinyacım üzme kendini yaa ne yapalım mecbur bugün gitmese yarın gidecekti. kayınvalidemde iyi bakar demişsin onun iyi olduğuna dua et
bu arada herkese günaydın geçmişi tam okuyamadım yine bir gidip geliyorum sabaha kadar maşallah neler kaynatıyorsunuz öyle
julien benim kafamın tası atmak üzere hayır ben memleketimdeyim bir sorun yok eşim burada kalmak taraftarı beni bir yere götürmeye çalışmıyor bakıcı derdim yok, heralde ben buldum bunuyorum kaydirigubbakcemile3 ama anlattım yaa işim yoğun ve çekemiyorum artık, dershanede çalışacağıma ücretli öğretmenlikmi yapsam acaba diyorum bu konuda bir bilgisi olan varmı kızlar bana yardım lütfen, ücretli öğretmenlik iyi olur mu sizce,ortalama ne kadar kazanırlar,vaktim daha çok kalır hem bebeğimle ilgilenirim hem de biraz kpss çalışırım gibi geliyor olabilir mi? Şurdan bir an evvel kurtulsam yoksa aklımı kaçıracağım sanırım ama burada kazandığımın yarısını ancak alırım heralde offf offf kafayı yicem yaa siz ne diyorsunuz kızlar
beyaz melek canım ücretli öğretmenlik inan değmez ders ücreti karşılığı çalışacaksın yorulduğuna bebeğini bıraktığına değmez bide bebişini bakıcıya bırakacaksan aldığın ücret bile bakıcı parasına yetmez
[
QUOTE=diloks;5510759]günaydın günaydın günaydın...
lavicim allah kavuştursun canım.annelerin yeri ayrı..
bende çok heyecanlıyım eşim geliyor bugün..nihayett..şuan istanbulda..
pazartesiablam doğum yapacak,o gün de annem babam ve kardeşim gelecek.
ben gerı geldım
aslında ben pc kapandı zannederken megerse pc nın sarjı bıtmıs bende tam bakamadan cıktım dısarı
megerse sureklı acıkmısım ya
neyse ustalarla ugrasuyorum 3 kez tasaınacagım eve gıttım
her defasında ayrı bır usta goturdum ama bıtmedı daha 3 usta daha gelecek
nasıl adam edıcem bu evı bılmıyorum anam agladı sırf anneme daha yakın olayım derken
kafam da cok karıstı kararsız kaldım acaba tasınmasam mı dıye
malum babam bana bır daıre verdı ama su an oturdugum kıralık evden bıraz daha kucuk
esyalarım ıstedıgım gıbı sıgmıyor bır parcayı gozden cıkarmam gerekecek
bu kadar cok usta ısı falan da olunca gozum korktu hıc tasınmasam dedım ıcımden kı annem anladı bıle
ve alındı bıle ne yapıcam sasırdım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?