2008 Kasım Anneleri

buradada durum farklı değil artık eşim bırakalı birkaç sene oluyor, özel ders oluyordu oda kalmadı, en son işte sınav önceleri isteyen olursa oda çokk nadir, önceden iyiymiş ama eşim yok yüksek paralar kazanmış askere gidince çevrede bitmiş( devlete atanmalarıda imkansız gibi bir şey oldu, şimdi ise yüksek lisansını bile yaptığı bölümle alakası bile olmayan bir iş yapıyor, allah hepimizin yardımcısı olsun

merhabalar iyi hafta sonları

en nihayet evim sakinleşti tüm misafirlerimi yolcu ettim artık kafamı dinlemek istiyorum ama oda pek mümkün olmayacak çünkü çarşamba günü işe başlıyorum bir sürü çamaşır yıkanıyor bu üçüncü makine bir sürü ütü demek ama ne yapalım mecbur oğluş uyurken bir bakayım dedim
ama uyandı şimdi kucağımda gündüz hiç uzun süre uyumuyor gece 12 ye kadar toplam 2 saat anca uyuyor allahtan gece uyuyor 2 3 kere emip 8e kadar uyuyor ama gündüz çok zorluyor beni bakıcısı ne yapacak bilmem

bizim bakıcıda kırşehirli bizim oğluşta bana nörüyon derse şaşırmam alışma konusuna gelince bende çok korkuyorum ya alışmazsa diye ama inşallah alışırlar benim oğlan onunla konuşulduğu zaman çok mutlu oluyor kadına sürekli konuş diye tembih ediyorum

canım ablan hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah şimdiden gözün aydın

[

Selam kızlar. Ecemim sonunda rahatladı demek. Ne zaman işe başlıyorsun sen. Ah benim bakıcı da salı geliyor şimdi. Kuzumun onun yanında mutlu olduğunu gülücüklerini bir görsem benim de içim rahatlayacak.

Kalimero sevindim canım akşamınızın güzel geçmesine. Bilirim. Bizim burada da çok karadenizliler. Hep birarada yaşıyorlar koloni gibi. Ben de karadenizliyim ama yolunu bilmem, tipimde benzemez zaten. Dedem memurdu hasbel kader doğmuş babam falan orada. Yani adı karadenizli işte. Ama bana Anadolu insanı nedense karadenizliden daha sıcak geliyor. Tabii genelleme yapmak çok yanlış.

Zeyna o nasıl soruymuş öyle. Dur eşime göstereyim gelince. Geçende de 3. sınıfta bir bilinmeyenli denklem var çocuklar çok zorlanıyor deyip yakınıyordu.

Beyazmelek ücretli öğretmen konusunda eşşim de elif gibi düşünüyor. Aldığı parayı boşver okul içinde hiç saygınlıkları yok diyor. Ama dersaneyi de tahmin edebiliyorum.

Kuzu uyudu şimdi. Bakalım daha ne kadar uyuyacak. Eşim Ameda çiftli pompa almaya gitti kızlar. Biliyorsunuz şu beni meşhur süt sorunumu. Yarın işe gidicem pompayı deneyeceğim. İnşallah medela gibi olmaz. Eğer bu da medelayla aynı miktarı çıkarırsa bende süt bu kadar herhalde diyeceğim.

juli çarşambaya başlıyorum raporuda bitirdik ama ikinci kez almıyorum sınıfım mahvolmuş velilerim arayıp duruyor çok yorulacağım anlaşılan ama canım hiç istemiyor süt sağma işine gelince canını sıkma bende denemediğim pompa türü kalmadı bebeğim emiyor geliyor ama pompa ile hiç sağamadım yanlızca canım yandı ne yapalım 1 öğün mama vereceğim ama hala biberonu almıyor bende ona çok üzülüyorum eğer almazsa ne olacak diye kaşıkla nereye kadar verecek

DENİZANASI'CIM DOĞRU SÖYLÜYORSUN ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN ARTIK.

JULİENCİM ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERİN SAYGINLIKLARI OLMADIĞINI BENDE DUYDUM O BENİM KAFAMI BİRAZ KARIŞTIYOR AMA BAZEN HANİ BÖLE ÇOK SİNİR OLUNCA DERSHANEDEKİ İŞLERE AMAN BURADA BÖLE ÇALIŞACAĞIMA ORADA SAYGINLIĞIM OLMASIN RAZIYIM DİYORUM

BİLMİYORUM BAKALIM PAZARTESİ GÜNÜ GİDİP KONUŞACAĞIM İLÇE MİLLİ EĞİTİMLE,GERİSİ KADER KISMET:Saruboceq: HANGİSİ HAYIRLIYSA O OLSUN NE DİYEYİM

ŞU MEŞHUR AĞLAYAN PASTAMIZI BİR KERE YAPMIŞTIM MİSAFİRLERE HERKES BAYILA BAYILA YEDİ SONRA NAZAR MI DEĞDİ NE OLDU BİR DAHA TUTTURAMADIM YAHU

ben gerı geldım
aslında ben pc kapandı zannederken megerse pc nın sarjı bıtmıs bende tam bakamadan cıktım dısarı
megerse sureklı acıkmısım ya
neyse ustalarla ugrasuyorum 3 kez tasaınacagım eve gıttım
her defasında ayrı bır usta goturdum ama bıtmedı daha 3 usta daha gelecek
nasıl adam edıcem bu evı bılmıyorum anam agladı sırf anneme daha yakın olayım derken
kafam da cok karıstı kararsız kaldım acaba tasınmasam mı dıye
malum babam bana bır daıre verdı ama su an oturdugum kıralık evden bıraz daha kucuk
esyalarım ıstedıgım gıbı sıgmıyor bır parcayı gozden cıkarmam gerekecek
bu kadar cok usta ısı falan da olunca gozum korktu hıc tasınmasam dedım ıcımden kı annem anladı bıle
ve alındı bıle ne yapıcam sasırdım ben yaa

canım küçük çocukla taşınmak tabiki çok zordur ama insanın kendi evinde oturması gibi güzel bir duygu yok bizde evimizi ağustosta aldık tadilat felan derken eylülde taşındık karnım burnumda ev yerleştirdim ama olsun hem kiradan kurtuluyorsun ne güzel ...güzel günlerde oturun inşallah

selam kasım cikcikleri 2.geleneksel ağlayan pasta günü bugün ben ağlayanı yaparken kocişde gaza geldi pizza yaptı tabiimutfağın hali harap ben şimdi gidemde muffağımı topliim ağlayanın kekini kakaolu yaptım bu seferbuda pizzamız
[/URL][/IMG]

ecemım dogru soyluyorsun ama korkuyorum tasınmaktan ben yaa
cok tembelım evet
ama bılmıyorum evın tadılatı falan bızzat ılgılenmek zorundayım
her gun ıs ev cocuk derken sımdı de toparlanma ve usta takıbı derken yoruldum
hava da cok soguk zaten donuyorum

mmf sımdı oldu mu ama yaaa cokacimcoook
emzıklı hatunlarız bız ayol :ecrin_bebek:
kalkıp nasıl yapıcam sımdı ben pızzayı ama daha tatlımı yapamamısken bu tembellıkle
benım yerıme ıkı dılım fazla ye barıı cokacimcoook cokacimcoook

slmmmmmmmmm ben geldim oğluşumla bugün haftasonu keyfi yaptık kociş hasta die odadan attım onu oğluşumla birlikte yattım :) kalktık kahvaltı vs derken gaza geldim evi temizlemeye yerleri sildim süpürdüm toz aldım öyle bi gaz geldiki camda sildim normalde eşim bana cam sildirmez yine kızdı ama bu gazla bırak dedim valla öle üstten temizledim bahardada temizlikçi alır rahatlarım biraz öncede yemek yedik hemen kk ya giriim dedim
kalimerocum valla bende her yediği haltı biliorum birde bana anlatıo sinir oluorum bizimki eşimden büyük olduğu için eşimde az çok farkında ama napalım seda kendi hayatı kendi sorumlu dio amannnnn naparsa yapsında bana anlatmasın artık yawww gıcık allah bize sabır versin valla
kız mmmf anam hasta masta döktürüon valla helal olsun kız allahtan şuan tokum yoksa cnm isterdi bide bu saatte pizzayla uğraş

mmmfcim okudumda ya neolursa olsun 2,5 yaşındaki bi çocuk bir bebe evde tek bırakılırmı hangi akla hizmet bu bi yana gerçektende çocukları büyütürken çok dikkatli olmak gerekiyor yoksa yapılan en ufak bişey o an size bişey değilmiş gibi gelsede aslında onun kalbinde kocaman açılan bir yara oluyor ve daha sonra büyük problemlerle karşılaşılabiliniyor

iyi geceler hanımlar inanın gözlerim şipşiş oldu ağlamaktan sabah 22de annemi hava limanına götürmek için çıktı ama inanın arabadan trabzona varana kadar hep ağladı annemi yolcu dahi edemedik havalimanını birbirine kattı hemen dönmek zorunda kaldık
mmf canım benim annemle babam 13 sene önce ayrıldılar canım ne annem ne de babam evlendi biz babamla yaşadık annemlede hep görüştük fakat yılda 1 ay en fazla ben doğum yapmadan 1 ay önce geldi 4.5 aydır birlikteydik busefer çok koydu ev bomboş ıp ıssız kaldı bunları yazarken bile hala ağlıyorum ama onun da bi hayatı var annem alanyada çalışıyor dönmesi gerekiyordu kızım da nasıl bi huysuz doğduğundan beri benden çok annemleydi nasıl alışacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…