2008 Kasım Anneleri

Lavinya canım benim nolur artık daha fazla üzme kendini. Bak üzüntün o güzel kızına da yansımış. Huysuzluğu sen ağladığın içindir. Ben de ağladığımda kızım dudaklarını büküp ağlıyor. Onlar hissediyor. Yazın yine 2-3 ay görüşürsünüz sen çalışmıyorsan. Ama üzme alışacaksın. Ayrılık acı ama Allahtan alışılıyor.

Selam kızlar
Çok yorgunum sabah erken kalktım.
Kahvaltıdan önce dünki temizliğimden kalan işleri yaptım.Kahvaltı Cerenin çantasını hazırla.Doktora git.
Ordan arkadaşlara,ordan alışverişe ordan başka bi arkadaşa ordan eve derken anca kendimi atabildim buraya.

Kızım 7160 kilo olmuş teyzeleri.bunun 160 giysileri desem 7 kg düz diyelim:)
Bu sefer kafasını bacağını bastırtmadım boy ölçülürken çok ağlıyo die.Boyumuz da 68 cm Maşallah..

Destekli oturuyor dedim doktora oturabilir destekli yavaş yavaş dedi.Biz gerçei o yavaş yavaşa başlayalı baya oldu ya neyse.İnş. bişe olmaz.

lavincim dünürüm üzme kendini be allah kavuşulmayan ayrılıklar vermesin şuan alıştığın için kötü tahmin edebiliyorum ama zamanla alışırsın bende d eannem kırkımız çıkana kadar kaldı gidince bi yanım eksikmiş gibi kaldı ama 1 ayda alıştım tabiiki zor oluyo tek kalıosun uykusuzluk bebişlerimizin huzursuzlukları vs yinede benden daha şanslısın en azından annen yağmur 3 aylık olduğunda gitti benimki kırkında gitti çok zordu ama şuan sorsan rahatım alıştım sende alışırsın cnm

darkçım hoşgeldin maşallah cerenimize bizde cuma günü gidicez doktora bakalım benim tosuncuk kaç kilo olmuş geçen ay 7550 kilosu boyuda 65 di bakalım bu ay ne oldu çok merak ediyorum

Hoşbuldum Sedacım,Maşallah canım ardaya.

Evet Julicim yarın tam 4 aylık olcaz.

Ya bu cetvel beni deli ediyo.Dün Çitos un dediği başlıktan yapıyorum yine 39 yaşında gözüküyor.Kızlar siz ilk kutucuğa ne yazıyorsunuz da tam ayı çıkıyor bebeklerin.ben ilk kutuya bebeğimin doğum tarihini yazıyorum olmuyo?

Zeynacım soruyu çözdüm ama baktım ki hemen altta zaten Çitos çözmüş olayı.

Bülenttin oğlunun adı nedir diye sorunca hemen çözümü kolaylaştırmış aslında.orda yazan isimlerden biri olmak zorunda.
Mert Leventin oğlu olduğuna göre Bülent olsa olsa Leventin babası olur.

burdan sonrsı daha kolay.
Merte x deriz.Levent 2x olur.Bülentte 4 x olur.
Toplam 7x, bunuda 21 e böleriz x i buluruz.

3. sınıf çocuğu x i bilemez.O yüzden şekil çizeriz x yerine 1balık çizeriz.Yine aynı işlemlerle yaparız.

Ben geçen bir soruda denklem kurdurdum.Daha erken ama eninde sonunda öğrencekler bi yerden başlamak lazım dedim.
Bilinmeyene A dedik.
Yavaş yavaş kavrarlar.

canım select yazan yerden doğum tarihini seç.altına da canım kzım canım oğluöm vs yaz çıkar..

Laviş Allah kavuştursun canım üzme kendini artık.

Kalimero kendi eviniz varsa bence hiç durma kirada.Ne güzel bir baban varmış maşallah.

Denizanası benim kızda adanada yapıyodu dedesine öpücük.burda biz fazla yapmayınca söndü davranışı.arada bi çok canı isterse yapıyo şimdi.

Bugünlerde ayaklarından destek alıp popoyu havaya kaldırmayı öğrenmiş bizimkide:)

Ya ben orayı manuel yapıyordum 01.11.2008 die
selectden seçince 11.01.2008 oluyo ilahi kızlar hiçkimsenin dikkatini çekmedi mi bu :)
Nası bi ayar çektilerse bu siteye böyle?

Ayoll şaka gibi senin bakıcı..SENin sütten sütlaç yaparmış tatlı olarak size juliiii:roflol::roflol:
Çok güldüm ya ben buna:))
Köfte gibi koptum walla.

iyi geceler sedaa..
ay yurt müdiresine döndüm burda ben de gideyim bari..
İlahi kızlar çok güldürdünüz beni :)

Yakışır Adanalı cerenime :))) Hayırdır inşallah hayırdır in şal laah :) anladın sen onu
Annadım ben onu:jeyyar:

:jeyyar:
Havasını aldı.

delikafaduldenSonrada bağırır Evreka,Evreka die .Sütten mamayı ben buldum der heralde:)))delikafadulden

kaydirigubbakcemile

Ben kaçtım kız acıktı daha darkla dalga gecicektim olmadı. Öptüm sizi
:roflol:
eh eh eheheh çok beklersin sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…