2008 Kasım Anneleri

maşşallah kuzuya çok iyi kilosu ,bizde kardan kıştan kafamızı çıkaramadık ki gidelim dr a.inşallah haftaya ..bakalım bizimki ne kadar oldu ..

çok güzeldi sağol canım .gece gece o küçük kızı düşündüm önce kendimi koydum yerine baktım ben büyük geldim ,hemen kızımı koydum işte o zaman ağladım ..senağlama

haaaa bu arada sedacım erkekin maşşallah çok yakışıklı ama sanırım sahibi var..bende kızımı bi türlü kertemedim şurdan bi oğlanla.

dark maşallah cerene, kibar bir kız olacak anlaşılan:))

seda ardayada maşallah çok yakışıklı olmuş, nazar değmesin kuzulara

dark öpücüğün arkası gelmedi şimdilik belkide bana öyle gelmişti bilmiyorum ama hergün yeni birşey öğreniyorlar valla, bugünlerde kucağıma alacağım zaman önce belini kaldırıyor sonrada omuzlarını falan toparlıyor kucak pozisyonu alıyor serseri

ayy bu bebişler çok komik kaldırıyorum yukarı doğru bi ıkınıyo mıcarken yüzünün ifadesini görmenizi isterim gül gül ölüyorum bu ana kucağından kendini aşşağıya nasıl itiyo şaşırıyorum valla bugün babası ayaklarını yatağa bastırdı adım atıyo eşşek şaşırdık valla ya buaralarda dili hep dışarda dil çıkartıyo bize

Denizanası sağol canım yorumun için :) Çıtı pıtı kızım maşallah:)

öpücük tesadüf değildir öğrenmiştir.biraz daha yaparsan daha seri yapar.Çabuk öğreniyorlar.

benimkide dil çıkarıyordu.unutmuş.annemkızıyo zaten dil çıkarttımmı:))

Yeni resimlerimizen ekledim temmuz annelerinin geyiğine.
Seda sen görüdn gerçi bunları görmeyenler bakabilir:

Kızımın son resimleri:
ImageShack - Image Hosting :: cerensultan163.jpg

ImageShack - Image Hosting :: cerensultan13.jpg

ImageShack - Image Hosting :: cerensultan17.jpg

ImageShack - Image Hosting :: cerensultan130.jpg

Maşallah...

valla benim annemde kızıyo ne o öle çocuğa durmadan dil çıkartıyorsunuz çocukta dil çıkartıyor yapmayın öle diye ama çok tatlı oluyo napiiim bide dil çıkartırken salyalarını akıtıyo eşşek çok komik yaaa kuşum benim
neytse kızancıklar ben kaçıyorum ardam oda da tek kendi yatağıma yatırdım onu iki gündür kocayı almıyorum odaya hasta ya sırnaşık şey çocuk döner möner allah korusun bende gideyim sonra sabahada ruh gibi oluyorum hepinize kokulu kokulu öpücükler ii geceler allah rahatlık versin mujuksss

günaydın şekerlerrr

dark maşallah cerene abla olmuş bu kız akıllı akıllı bakıyo maşallah

misafirim gelicek bugün, duş alayımda hazırlığa başlayım bari

fırsat buldukça bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…