2008 Kasım Anneleri

kızlar ben dışarı çıkıorum güneşi gördüm duramıyorum evde bare eşimin ananesine götürelim ardayı onlar gelemiolar yaşlılar sonrada gelip ardayı yıkıcam kocişle bakalım bu sefer becerebilecekmiyiz

merhabalar

dark seda eylül hepinizin bebişlerine maşallah çok tatlılar allah nazarlardan saklasın

dün kimsecikler yoktu bugün bayağı kalabalığız ben oğluşumu uyutup geliyorum

bu arada ben kızımda 5 aylıkken bebe bisküvisi vermiştim ilk meyve suları yoğurt ve sebze püreleriyle başlamıştım

seda bende yazmıştım sanırım sen görmedin onları) tekrar maşallah annesi yakışıklı arda beye

eylül çok şeker olmuş kız maşallah:)) kime benziyor bu esmer güzeli

cerenede tekrar maşallah

juli inşallah bu bayanla anlaşırsınız mucit laz uşağından daha çok içine sinecek gibi

kaç gündür elmalı turta ve asorti yok kızlar, zeynada iş hazırlığı yapıyor sanırsam, kim gelmese özlüyorum artık

herkese merhaba hatunlar nasılsınız bakiim hıı biz çok iyiyiz valla
2 günlüğüne abanta gitmeye karar verdik çok dinlendim valla bugün sabah geldin çok güzeldi
kızımında çok hoşuna gitti arada böyle şeyler güzel oluyormuş kocişim süpriz yaptı
baktı ben depresyona giriyorum öfkemi kontrol edemiyorum
iyi gelir die düşünmüş kıza sinirlenip ona çatıyorum napiim ya çok sıkıldım artık
zaten evden çıkamıyoruz abant ta çok güzel ya tam zamanı valla
ayy oku oku geçmişi bi hal oldum ya
bu arada piroşş 4 ayınız mübarek olsunkaydirigubbakcemile3
laviş allah kavuştursun canım ne yapacaksın gelenler gidio işte öyle öyle zaman geçiyor valla

ASORTİEE antaresde misinz şekerim?
yok canım eryamandayuk
asortik kar dememiş kış dememiş düşmüş yollara zannımca ne gezenti

Aman Allam kimse kalmamaış ...
Asortiede yok ortalarda.

ben burdayım darkcım ama cıkıcam hemen kız uyanıp duruyo
hep geceleri geliyosun sen hep kacırıyosun ama muhabbetleri yaa

bu arada asortik anne bugün hiç uğramadı
geziyo diye düşündük bizde
beni merak eden kadim dostlarıma çook teşekür ederim seviom sizi ayrıca denizanası senide
ondan bizde de var bi tane adam yürüyen gürültü yaa

OOOhhhh Asortik hanım değmeyin keyfinize, Allah bozmasın canım ne güzel tatil yapmışsınız. Kızı ne yaptın nasıl uyudu otel odasında. Ben hep öyle bir yere gidersek acaba yadırgar mı uyuması falan nasıl olur diye düşünüyorum. Bir de Abant soğuk değil miydi. Kızla dışarıda geazebildiniz mi?

Sedacım çok tatlı senin küçük fotomodelin :) Melis Ece'nin zaten hastasıyız belirtmeme bile gerek yok cimcimeye de maşallah :))

Merhaba kızlar.Ben pek giremiyorum nete.Çalışmayada başladım artık.Umarım herkes iyidir.Sütü sağıp, depolayanlar bebeğe vermeden ne kadar zaman önce buzluktan çıkarıyorlar ve kaç ölçeklik kap kullanıyolar?Ben işyerinde sağıp eve getiriyorum.Yarın ilk denememizi yapacağız.Bakalım içecek mi ufaklık.

cnm odamız çok sıcaktı ama eylül hanım gece 2 den önce uyumadı
soğuktu ama iyi giydirdim çok sevdi kızanım orayı

maşallah bebişlerimize yaa hepsi birbirinden güzeller.
cici bebe için bende öyle düşünüyoerum ama annem bişey olmaz deyip veriyor üzerinde de 4. aydan itibaren yazınca uuf ne desem bilmem ki anneye de bişey söylenmiyor ki bu konularda. bakayım anneme püreler konusunda anlatayım doktor dedi falan diyeyim o zaman vermez belki. işte annelerin bakmasınında böle kötü tarafları oluyor malesef

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

oh valla herkes geziyo biz daha alışverişe gidemiyoruz korkudan hasta olur diye kızışım babasıda pimpirikli bu konuda off çok bunaldımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Linam merhaba.Bende Ankaradayım.Sütlerin deepfreezde saklanması için verilen süre 1 hafta diye biliyorum.Ayrıca nasıl bu kadar süt elde ettin,?Ben de işyerinde sağdım.Akşama kadar 250cc çıktı.İki kere sağdım.Donmuş sütleri benmari usulü mü eritiyosun yoksa oda ısısında mı eritiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…