- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.281
maşallah subanallah oğluna sedacım
teyzeleri oğlumun şuanki hali maşallah deyin
valla şekerim Allah sahibine bağışlasın pek bi büyümüş serpilmiş ceren sultanKızımın son resimleri:
ImageShack - Image Hosting :: cerensultan163.jpg
ImageShack - Image Hosting :: cerensultan13.jpg
ImageShack - Image Hosting :: cerensultan17.jpg
ImageShack - Image Hosting :: cerensultan130.jpg
Maşallah...
inşallah bu seferki gönlüne göre olur canım bu işler zor işler insanın yavrusunu emanet edeceği kişiye güvenmesi çok önemliİşe geldim yumurcağım babasında. Çıkarken emzirdim uyuyordu şimdi baba telefona da bakmıyor ay nasıl merak ediyorum.
Kızlar size haftanın bomba haberini vereyim. Ben sanırım bakıcıyı değiştiriyorum, Daha başlamadan. İçime sinmiyordu bir türlü eşimin de öyleymiş. Sonra aklımıza geldi eaşimin sınıfının en akıllı en beyefendi öğrencisinin ailesi bu sıralar biraz sıkışık. Ve annesi çok tatlı bir kadın. En azından Hanım diye hitap edebileceğim, oturmasını, kalkmasını bilen, düzgün konuşaaaaan :)) biri. Bu akşam onları çağırıp teklif edeceğiz. Allahım gönlüme göre ve hayırlısın verir inşallah.... Benim için dua edin olur mu.
maşallah subanallah
buda benim minik kuşum maşşallah isteriz
bi sen fark etmişsin yokluğumu canım anlıyorum kim seviyo kim sevmiyoooseda bende yazmıştım sanırım sen görmedin onları) tekrar maşallah annesi yakışıklı arda beye
eylül çok şeker olmuş kız maşallah:)) kime benziyor bu esmer güzeli
cerenede tekrar maşallah
juli inşallah bu bayanla anlaşırsınız mucit laz uşağından daha çok içine sinecek gibi
kaç gündür elmalı turta ve asorti yok kızlar, zeynada iş hazırlığı yapıyor sanırsam, kim gelmese özlüyorum artık
valla bozulacaktım :1shok:ayy zeyne kafa senide unutmadım hee
maşallah canım darısı 15 gün sonra bizim başımıza yok yaw 13 gün sonra hatta4 aylık olduk hihoyyyt:teytey::dance::dance:
Yasmin -18 derecede 6 ay saklayabilirsin sütlerini. Bir hafta süre yok. Buzdolabında 3 gün. Çözülmüş sütü 24 saat içinde kullanman lazım. Aynı gün içinde sağdığın iki sütü birleştirebilirsin ama ısıları aynı olmak zorundadır.
İki kerede 250 cc çok iyi bir rakam bunu bebeğin iki öğünede bitirecektir.
Ben işe başlamadan 2 ay önce süt stoklamaya başlamıştım ben de bir öğünü onlarla idare ediyorum. Benden seninki kadar da çıkmıyor.
Kızlar bu arada Ameda pompamdan inanılmaz memnun kaldım. Benim derdim pompaymış.
pirayecim hoşgeldin cnm senin ve darkın 4.ayları kutlu olsun bizde 3 martta kutlucaz 4.ayımızı
asorti hoşgeldin canım ne iyi yapmışsınız valla, bu arada eylül hanım süper görünüyor maşallah
piraye, dark 4. aylarınızı kutlarım:))
pirayecim afiyet olsun beğenmenize sevindim, değişiklik işte:)
bu arada bizde emalı turtaya gidicez hayırlı bir iş için bakalım kız evi naz evi derlerde kertmezlerse bilmem:))
vay anam vay ben çok geç kalmışım.. darkın kızına sahip çıkan olmamış anasıda olur derse niye olmasınnnnn..:))
aslında benim oğlanların kertikleri var sayılır hastanede beraber doğum yaptığım bir arkadaş oda 7 aylık doğum yapmıştı onunda ikiz kızları var beraber aynı odada kalmıştık kimseleri bizim odaya almıyorduk bebişler taaa küvözden kertik yani ama napım böyle tontiş pamuk gibin kızlarıda kaçırmayım bir sorayım dedim
oda ne kerten kertene...:)))
piraye canım sizinde 4. ayınız kutlu olsun...
anaaam şuraya bak pek kalabalığız yafuuu..herkese selaamm,cerenimizin ve pirayemizin 4 . ayı kutlu olsun maaşallaaahh sunanallaahh :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?