2008 Kasım Anneleri

teyzeleri oğlumun şuanki hali maşallah deyin
maşallah subanallah oğluna sedacım
valla şekerim Allah sahibine bağışlasın pek bi büyümüş serpilmiş ceren sultan
inşallah bu seferki gönlüne göre olur canım bu işler zor işler insanın yavrusunu emanet edeceği kişiye güvenmesi çok önemli

buda benim minik kuşum maşşallah isteriz
maşallah subanallah
bi sen fark etmişsin yokluğumu canım anlıyorum kim seviyo kim sevmiyooo
ayy zeyne kafa senide unutmadım hee
valla bozulacaktım :1shok:
4 aylık olduk hihoyyyt:teytey::dance::dance:
maşallah canım darısı 15 gün sonra bizim başımıza yok yaw 13 gün sonra hatta

asorti hoşgeldin canım ne iyi yapmışsınız valla, bu arada eylül hanım süper görünüyor maşallah

piraye, dark 4. aylarınızı kutlarım:))

pirayecim afiyet olsun beğenmenize sevindim, değişiklik işte:)

bu arada bizde emalı turtaya gidicez hayırlı bir iş için bakalım kız evi naz evi derlerde kertmezlerse bilmem:))

vay anam vay ben çok geç kalmışım.. darkın kızına sahip çıkan olmamış anasıda olur derse niye olmasınnnnn..:))
aslında benim oğlanların kertikleri var sayılır hastanede beraber doğum yaptığım bir arkadaş oda 7 aylık doğum yapmıştı onunda ikiz kızları var beraber aynı odada kalmıştık kimseleri bizim odaya almıyorduk bebişler taaa küvözden kertik yani ama napım böyle tontiş pamuk gibin kızlarıda kaçırmayım bir sorayım dedim
oda ne kerten kertene...:)))
piraye canım sizinde 4. ayınız kutlu olsun...

beni hatırlayan tek kişi olan denizanasına teşekkürlerimi bir borç bilirim a.s.
beni hatırlmayan herkesleride esefle kınınıyorum (eseflen kınamak neydi beee)

dün bilen bilir çok güzel geyik bi şekilde saat 13'e kadar burdaydım ama sonra ne olduğunu anlayamadan bi titreme aldı beni. her yerim ağrımaya başladı kendime sahip olamıyordum.eşimi aradım geldi hastaneye gittik bir sürü tahlil sinüzit flimi ve ağır dedrce soğuk algınlığıyla açtım gözlerimi ateşler içinde yandım tüm gece. ama şimdi çok iyiyim.antibiyotiğim çok iyhi geldi.Allahım çok kötüydü bir daha yaşatmasın hatta mümkünse hiç hasta olmayalım.

asorticim valla ben ani bi kararla çalışmaya başladın sandım ama bu küçük kaçamak sana ve gelinime çok iyi gelmiş anlıyorum. bende boluluyum ve abantı çok severim.her sene 1 kez muhakkak bizde kaçarız.özellikle bu mevsimde. dinlenmene ve eğlenmene çok sevindim canım.

mmmmfcim o dev pizzayı gözmümüze soksaydın. ne güzelliktir o öle. tarifini istiyorum valla hiç annamam.

yarın hayırlısı ile işe başlıyorum.ayy çok heyecanlıyım demek isterdim ama hastalıktan hayecan falanda kalmadı. çocuğun çantası hazırladım.az önce çıktık mama,bez,ıslak mendil aldık babananneye bırakmak için.sonra bedne gardolabıma bi kaç şey ekledim.kaç ay aradan sonra 2 bebe anası olarak döncem ve formumda şöle az göz alıcı olmanın kime zararı var diye düşündüm.

işte benden bu kadar . duş almam lazım hastalığım bitti çok korkuyorum ya zaten hastaydım yeni yeni açtım gözümü. Allaha sığınıp gircem başka şansım yok.

Teşekkürler canım.Benim göğüslerim küçük, hiç çıkmaz zannetmiştim.Ama çıktı.Düşünmemek lazımmış.İşyerinde sütü falan unutmuştum.Sanırım psikolojik bunlar. Ben medelanın mini pompasını kullanıyorum.Geçen ay kiraladım amedanınkini ama çekmedi hiç.Medelayı kardeşimin eşine almıştım, kırmışlar ama kullanılıyo zor da olsa. Ben de tekrar kiralasam mı?Bi araştırayım.

Geçmiş olsun Zeyna. Heyecanlı mısın işe başlayacağın için. Ben gece uyuyamamıştım :) Ben de yarından itibaren 1 hafta evdeyim yani işten atılmazsam eğer :) Bakıcıyla beraber kalıcam.

Bu arada ben de seni esef ediyorum. Aşkolsun yani gelmeyenler hep aklımızda özlüyoruz da yazmaya fırsat olmuyor. Bundan böyle bilin ki kalbimizdesiniz burada yokken sengözlerimebaksanab

pirayecim hoşgeldin cnm senin ve darkın 4.ayları kutlu olsun bizde 3 martta kutlucaz 4.ayımızı

sağol sedacım,az kalmış sizinkinede...bu arada ben y.bosnadayım banada beklerim cnm.

teşekkürler denizannemm, darkçım sizinde 4.ayınız kutlu olsun cnmm

Ameda'nın pilli elektrikli çift göğüslü pompası mı Yasmin. Bu arada evet evdeyken benim de sütüm daha az oluyor. Burada ev işi yapıcam tasası taşımıyorum ayrıca saatte bir sütü düşünmüyorum sık sık kızımı düşünüyorum sadece bu da süt üretimini artırıyor.

yaa herkes kızları paylaşmış benim oğluma kız yok mu yaaa senağlama bizde istiyoruz bize ne bize ne baksanıza oğluşum yakışıklı değil mi bir kızda bize bullalım bakimm :sm_cool:
sedacım bende annemden şüpheleniyorum biraz mızmızlansa aç bu çocuk doymuyor diye verebilir bişeyler bana da söylemez gibime geliyor

zeynacım çok geçmiş olsun cnm.bebekli insan hasta oldu mu çok kötü oluyor,çok iyi bilirim,doğumu bile gripli bir şekilde yapmıştım :S hayırlı olsun iş başı yapışın cnm,cicilerini güle güle kullan,herkes görsün çıtır zeynayı bakem ))

anaaam şuraya bak pek kalabalığız yafuuu..herkese selaamm,cerenimizin ve pirayemizin 4 . ayı kutlu olsun maaşallaaahh sunanallaahh :))))

teşekkür ederiz teyzeleri öpüyoruz siziŞeniz

Benim annem de itiraf etti bugün. Sen televizyonu yasaklamıştın ya napıyım çok hoşuna gidiyordu 15 dakika falan seyrettiriyordum dedi :)) Ay canım annem benim çok özlemiş torununu.

ZEYNA KAFACIM ÇOK MERSÜÜ FISTIĞIM VALLA ÇOK İYİ GELDİ SESSİZ SAKİNDİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ
KOCİŞİ SEVMEYE BAŞLADIM BU KONUDA HEE
MMMF NEREYEDUR YİNE Bİ GİDEN Bİ DAHA UĞRAMAYUR
BENDE Kİ ŞİVE DEĞİŞTİ BİRDEN KAPICIMIZ KARADENİZLİ ONLA KONUŞTUMDA BİRAZ ÖNCE
kaydirigubbakcemile

bu aradaaaa geçmiş olsun canım inşallah benim lokumda hasta neyim olmaz sıkı sıkı giyindik ama
hastalık bu ne yapacağı belli mi olur

merhaba herkese..

2 gün giremedim herkes burnumda tüttü..
gerçekten bağımlılık yaptı burası ..

geçmişi okuyamadım ama bu gün bir fırsatını bulup okuyacağım..çok merak ediyorum neler konuşuldu diye.

misafirim vardı 2 gündür az önce gittiler...

umarım herkes iyidir..herkesi ve bebişlerini kocaman öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…