- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.261
Merhaba kızlar.Ben pek giremiyorum nete.Çalışmayada başladım artık.Umarım herkes iyidir.Sütü sağıp, depolayanlar bebeğe vermeden ne kadar zaman önce buzluktan çıkarıyorlar ve kaç ölçeklik kap kullanıyolar?Ben işyerinde sağıp eve getiriyorum.Yarın ilk denememizi yapacağız.Bakalım içecek mi ufaklık.
maşallah bebişlerimize yaa hepsi birbirinden güzeller.
cici bebe için bende öyle düşünüyoerum ama annem bişey olmaz deyip veriyor üzerinde de 4. aydan itibaren yazınca uuf ne desem bilmem ki anneye de bişey söylenmiyor ki bu konularda. bakayım anneme püreler konusunda anlatayım doktor dedi falan diyeyim o zaman vermez belki. işte annelerin bakmasınında böle kötü tarafları oluyor malesef
Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.
Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.
Canım nette 350 milyondu. Ben o kadar veremedim. Bir akrabamdan 100 milyona aldım. Gerçi 70 milyon da göğüs aparatına verdim onlar tenle temas ediyor yeni olsun diye, 170 e geldi bana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?