2008 Kasım Anneleri

Canım benim poşette depoladıklarım var. Onları bir gece önceden çıkartıyorum. Bir içişte kızım 100-120 ya da 130 cc içiyor. Bir gün önceden sağdıklarımı buzluğa atmıyorum onlar buzdolabında duruyor ama önce buzluktan çıkardığımı veriyoruz bebeğe. Ben 125 lik biberona sağıyorum, gün içinde onlardan birkaç tane var. Sağdıklarımı evde bırakıp boş biberonları alıyorum. Böylece süt iş yerinde havayla temas etmemiş oluyor. Bazı arkadaşlarımız cam kavanoz da kullanıyor.

Canım sen annene kibar bir dille anlat sebze püre işini. Anlayacaktır merak etme. Hatta internetten çıktı al götür ona okut. Ya anne bak öyleymiş de ona.

Tebrik ederim yaptığınız çok örnek bir davranış. Umarım anne sütü alan bir bebeği doyurur sütleriniz.

Yakın olsaydık keşke senle :)
ben hep çevremde böyle biri olsun istedim walla içimden, ama artık kalmamış süt aneliği.
Eskiden ne güzelmiş süt anneliği varmış.Süt kardeşliği varmış :)

Eşim tanımadığım birinin sütünü vermez yoksa neden olmasın derdim ben.
İnşallah sütün bir başka bebeğe daha faydalı olur.

Ecremim teşekkürler canım.

Asortie hoş geldin.

Yasmin -18 derecede 6 ay saklayabilirsin sütlerini. Bir hafta süre yok. Buzdolabında 3 gün. Çözülmüş sütü 24 saat içinde kullanman lazım. Aynı gün içinde sağdığın iki sütü birleştirebilirsin ama ısıları aynı olmak zorundadır.

İki kerede 250 cc çok iyi bir rakam bunu bebeğin iki öğünede bitirecektir.

Ben işe başlamadan 2 ay önce süt stoklamaya başlamıştım ben de bir öğünü onlarla idare ediyorum. Benden seninki kadar da çıkmıyor.

Kızlar bu arada Ameda pompamdan inanılmaz memnun kaldım. Benim derdim pompaymış.

Canım nette 350 milyondu. Ben o kadar veremedim. Bir akrabamdan 100 milyona aldım. Gerçi 70 milyon da göğüs aparatına verdim onlar tenle temas ediyor yeni olsun diye, 170 e geldi bana yani.

Maşallah canım nice 4 aylara.

Napalım Dark bir de diğerine 130 vermiştim düşünsene. Keşke en başından bunu alsaymışım zaten elimden 300 milyon çıktı bu iş için. Aman ya neticeyi alayım da hatice nasıl olsa yerine gelir DD

dark canım 4. ayınız kutlu olsun..
julicim seninde yeni pompan işini iyi görüyormuş sevindim.. bol sütlü günler..:))
asorti kızın pek tatlı çıkmış.. gezmenizde iyi olmuş ne güzel stres atmışındır.. darısıda bizlere...
bu kasım kız bebişleri pekmi tatlı ne oğluşlarıma gösterim bakım hengisini beğenecekler.. gerçi seçim yapmakta bayağı zorlanacaklar.. :))

Ay evet Nazlımelek kurtuldunuz benim süt derdimden size de hayırlı olsun valla bi daha başınızı şişirmicem :)))) Nazlıcım sen geç kaldın ama hepimizin sahıbı var olmadı ki

Julicim yarın bir doktora gidelim diyoruz olmazsa doktor öyle dedi falan derim. belki de doktor gerçekten söyleyebilir. asortie hoşgeldin canım benim de öyle bir tatile o kadar ihtiyacım varki off çok sıkıldın gerçi 4 aydır tatildim ama hep evde geçti malesef hamişliğin son dönemi doğum falan derken tatil matil göremedik yaa geçen iş seyahati için iki-üç günlüğüne ankaraya gittik o bile o kadar değişik geldiki,iş seyahati olmasına rağmen iyi hissettim kendimi.
darkcım maşallah güzel kızımıza darısı bize inşallah bizim de 4 günümüz kaldı. hihoyyyt

Ben Memoyu aldım :)))) Ben aldım yalnız :)) tabii karşılıklı anlaştık mmf kafayla
Asortik kafa kızını Zeyna kafanın yiğit delikanlısı ile kertti. Du bakıyım başka kim vardı. Arda yakaşıklısı da Eylül kafa nın sultanı kaptı galiba :)

slm
off yoruldum beaa piraye'yi yıkadım temizlik yaptım belim koptu valla
seda,dark,eylül, asortie bebeler çok tatlı olmuşlar öpüyorum hepsini
dilekçim eşin geliyomuş gözün aydın cnm
lavinyacım senide allah kavuştursun cnm anneciğine
asortie ohh negüzel gezmişsiniz cnm kızınızla,4.ayımızı kutladığın içinde çok teşekkürler canımcım darısı başınıza
denizanası pilav çok güzel oldu cnm eşimde çok beyendi yaparım bundan sonra çok mersi tarif için cnm

slmm ben geldimmmmmm asorti kız ne güzel gelmiştir tatil valla kociş buaralar yoğun olduğu için biz kıpırdayamıyoruz biraz önce bi ananesine gittik şimdi geldik daha eve birazdan banyo yaptırıcam kuzuma buarada ben lavinya ile kerttim oğluşumu anam kız çokluğu var erkek başına 2 kız düşüyo kaydirigubbakcemile3
buarada beyazmelekçim annemde aynı onu verelim bunu verelim dio bitane cicibebe verelim vs ben verditmiyorum sadece emziriyorum ama arada ona bıraktığımda gizli gizli veriomu bilemiyorum ama geçen myseverle buluştuğumuzda mızmızlanınca muz vermişler oğluma bi güzel şıpırdata şıpırtada yemiş kereta :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…