2008 Kasım Anneleri

valla heecanlıyım meraklıyım oğluşum konusunda ne yapcak orda ben napcam iş yerinde onsuz falan var yani az buçuk helecan.
çok teşekkür ederim canım dün çok kötüydüm ya şükür iiiyim şimdi bide seye çok üzüldüm zaten nane bi yapım var tam işe başlıcam gidemeyip işte tipik zeyna başladı gene diyecekler diye sinir oldum
bu aradaaaa geçmiş olsun canım inşallah benim lokumda hasta neyim olmaz sıkı sıkı giyindik ama
hastalık bu ne yapacağı belli mi olur
sağol şker valla hastalık zor iş insan elden ayaktan düşüyo.inşallah gelinim hasta olmaz yoksa sizi :mymeka:

mmmfcim pazar yapıyodur kocişi ve yavruları ile istanbulu bişelmicem ama burda müthiş güzel bi hava var çünki

oğluşuma kız bulun diye beğendireyim derken biraz abartmışım foto sayısını neyse artık bol bol bakın artık kaydirigubbakcemile3

yasmin28 canım belki yararı olur lütfen aşağıdaki yazıyı oku. Benim kızım beni hiç emmedi sürekli sağıp verdim bu yüzden sütüm çoğaldı. Şimdide oldukça fazla ve vermek istiyorum keşke birileri çıkıp istese de çöpe gitmese bir bebek yararlansa.

Anne sütünü, hijyenik ve güvenli bir ortamda saklamak önemlidir. Eğer işteyken sütünüzü sağarak buzdolabında saklıyorsanız, adınızı yazarak etiketleyiniz ya da hijyenik bir poşete koyarak başka bir sütle karıştırılmamasını sağlayınız.

Anne sütünün saklanma koşullarıyla ilgili sorularınız için danışmanlarımıza ulaşınız.

Anne Sütü Saklama İlkeleri:

Anne sütü, oda sıcaklığında (19-22°C) 10 saate kadar bekletilebilir

Buzdolabında (0-4°C) 8 güne kadar saklanabilir

Tek kapılı buzdolabınız varsa dondurucu bölümünde, 2 hafta boyunca korunabilir

Eğer iki kapılı buzdolabınız varsa anne sütü dondurucu bölümünde 3 ay saklanabilir

Ticari özellikli derin dondurucuda, sürekli -19°C’ de 6 ay ya da daha uzun süre tutulabilir

Sakladığınız sütünüz hakkında herhangi bir soru ya da endişeniz varsa atınız; bebeğinizi bu sütle beslemekten kaçınınız.

Nasıl Muhafaza Etmelisiniz?

Buzdolabına koyulmuş ya da dondurulmuş sütün korunacağı ortamın nitelikleri:

Kapakları sıkıca kapanan, sert yüzeyli plastik kaplar.

Anne sütünün korunması amacıyla tasarlanmış, dondurucuya konabilen süt poşetleri.

Sütü Nasıl Ilıtmalısınız?

Sıcak, akan su altında çözün ve/veya ısıtınız

Sütün sıcaklığını kaynama noktasına getirmeyiniz

Sıcaklığını ölçmeden önce sütü YAVAŞÇA çalkalayınız. Çalkalayarak, sütteki krema görünümündeki yağ içeriğini de homojen şekilde dağıtmış olursunuz (Depolanan sütün yağlı ve süt tabakalarını ayrışması normaldir). Anne sütünde bulunan bazı canlı bileşenlere zarar verebileceği için sütü, kuvvetli bir şekilde sallamayınız.

Isıtmak için mikrodalga fırını kullanmayınız.

Çözülmüş Süt

Eğer süt dondurulmuş ve sonrasında çözülmüş ise 24 saate kadar buzdolabında saklanabilir

Yeniden dondurucuya konulmamalıdır

Bebek doyduktan sonra biberonda kalan sütün saklanarak bir sonraki öğüne bırakılmasının güvenli olup olmadığı bilinmemektedir

selam kızlar
epeydir giremiyorum nete perşembe gününden itibaren geçmişede bakamadım ..
perşembe doktora gittik çok şükür herşey yolunda ilerliyoruz
ama sonrasında ben çok kötü hasta oldum ve bu sebeple anneme geldik kolumu kaldıracak halim yoktu neyseki şimdi daha iyiyim vee yarın büyük gün işe başlıyorum :((
nasıl olucak nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok bakalım hayırlısı
herkes sanırım iyidir merak edildim mi bilemiyorum bakalım geçmişi okuyunca anlıcaz :))

zeynacım çok geçmiş olsun cnmcım aman dikkatli ol işe başlıyomuşsun hadi hayırlısı
pirayecim bende seni beklerim çok yakınız hatta ben geçenlerde yazmıştım bahar buluşması ayarlıyalım ist.da olanlarla dışarda olanlarda gelebilirlerse gelirler die çok sevinirim valla
beyazmelekçim kasım annelerinde kız bolluğu var şekerim illaki kerteriz senin oğlanıda
buarada beyazmelekçim oğluşunada maşallah cnm bu resimlerden sonra bulursun bitane kesin
bende oğluşumu banyo yaptırdım emzirdim uyuttum şimdi ayyy süperdi ikinci kocişle yıkayışımız ardayı çok kolay ve zevkliydi daha önce çok zorlanıyoduk o yüzden haftada bir ve annem geldiğinde annemle yıkıyodum havalar soğuk die artık haftada 2 yıkarım ohhh

teşekkür ederim sedacım yarın görücezak koyun kara koyun ( valla elimde olsa biraz daha evde kalmayı o kadar çok isterdim ki ...bugün resmen boğazım düğümlenio kızımı sevdikçe .. pek bir duygusal olduk :))

lelal hoş geldin canım geçmiş olsun

zeyna sanada geçmiş olsun

ayrıca ikinizinde ilk iş günü hayırlı olsun zaman su gibi aksın inşallah

4 aylık olduk hihoyyyt:teytey::dance::dance:

4. ayınız kutlu olsun

yok yok biz ardayı kaçırmışız bakıcaz artık bişeyler ...sengözlerimebaksanab

pirayecim sizinde 4. ayınızı kutlarım

zeynacım geçmiş olsun dikkat etmek lazım

asortik hoşgeldin canım iyi gelmiştir tatil

beyazmelekcim senin kuzuda çok tatlı olmuş maşşallah

bizde kızıma salıncak türü bişeyler bakmaya çıktık ,toyiki,kraft ,carrefour ,bauhause heryeri gezdik yok yok bulamadık valla..ama o kadar güzel bir güneş vardı ki çok hoşuna gitti kızımın

slm arkadaslar bende eskıden takılıyodum eskı nıck tatlımektı ama bayadır gıremedım hepımızın bebıslerı dogdu hepımızın kucuk masum bebeıslerıne saglıcaklar dılıyorum umarım benıde tekrar aranızda kabul edersınızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…