- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.301
valla heecanlıyım meraklıyım oğluşum konusunda ne yapcak orda ben napcam iş yerinde onsuz falan var yani az buçuk helecan.Geçmiş olsun Zeyna. Heyecanlı mısın işe başlayacağın için. Ben gece uyuyamamıştım :) Ben de yarından itibaren 1 hafta evdeyim yani işten atılmazsam eğer :) Bakıcıyla beraber kalıcam.
Bu arada ben de seni esef ediyorum. Aşkolsun yani gelmeyenler hep aklımızda özlüyoruz da yazmaya fırsat olmuyor. Bundan böyle bilin ki kalbimizdesiniz burada yokken sengözlerimebaksanab
çok teşekkür ederim canım dün çok kötüydüm ya şükür iiiyim şimdi bide seye çok üzüldüm zaten nane bi yapım var tam işe başlıcam gidemeyip işte tipik zeyna başladı gene diyecekler diye sinir oldumzeynacım çok geçmiş olsun cnm.bebekli insan hasta oldu mu çok kötü oluyor,çok iyi bilirim,doğumu bile gripli bir şekilde yapmıştım :S hayırlı olsun iş başı yapışın cnm,cicilerini güle güle kullan,herkes görsün çıtır zeynayı bakem))
sağol şker valla hastalık zor iş insan elden ayaktan düşüyo.inşallah gelinim hasta olmaz yoksa sizi :mymeka:bu aradaaaa geçmiş olsun canım inşallah benim lokumda hasta neyim olmaz sıkı sıkı giyindik ama
hastalık bu ne yapacağı belli mi olur
lelal sen hangi dr götürüyordun bebişi,
canım ben kızıltoprak florance nıghtıngale e kudret beye götürüyorum.çok çok da memnunum kendisinden çok şükür.
lelal sen hangi dr götürüyordun bebişi,
canım geç cevap vrebildim ama ben kızıltoprak florance nıghtıngale e kudret beye götürüyorum.çok çok da memnunum kendisinden çok şükür.eğerki senin için de uygunsa tavsiye edebileceğim bir doktor.
4 aylık olduk hihoyyyt:teytey::dance::dance:
Ben Memoyu aldım :)))) Ben aldım yalnız :)) tabii karşılıklı anlaştık mmf kafayla
Asortik kafa kızını Zeyna kafanın yiğit delikanlısı ile kertti. Du bakıyım başka kim vardı. Arda yakaşıklısı da Eylül kafa nın sultanı kaptı galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?