2008 Kasım Anneleri

hava güzel olsaydı şöle bahar mesela florya tesislerine giderdim ardayı da alır dolaşır dolaşır ferahlar eve gelirdim tıkılıp kalıoz evlerde yaaaa alışveriş merkezinede gitmek bi işe yaramıo deli dana gibi dolanıyosun annemler de bana uzak yakın olsalardı onlara giderdimmm

benimki emerken bile utanmassadaha doğrusu sığsa ağzına sokacak elini

kaçmadım asorti kafaaa gömürcem geldi kocasıyla çay neyim içtik bide salonuma yarasa girdi ödümüz çıtladı klorkudan zor çıkardık valla ıyyyyyy

Evet çift olanıydı.Belkide sütüm yoktu o gün.Ama teslim ettim cihazı.80 milyon kira ödedim.

ofs düştük nihayet 16 sayfa okudum yuhs diyorum yaa fokurdamış gene burası zeynacım geçmiş olsun
dark ve pirayecim 4.ayınız kutlu olsun
asortik ne güzel gezmişin ben dedim ama kar kış dememiş geziyodur diye
bebeklerinizde pek güzel pek yakışıklı maşallah tebarekeallah
başkaaaaaa işe başlayacak annelere sabır bebelerinede kolaylıklar diliyorum
başkaaaa bugün pazardı malumunuz bizim pazarımız var ödevleri bugüne bıraktı büyükeşek onlarla uğraştım
işler çoktu eve bomba düştü geeneeee ofs bıktım daha iyileşemedim bile bırak dağınık kalsın diyorumartık kendime
abisinin robotunu almış şaşı şaşı bakıyo ona delimine neyse durdu değişik geldi zannımca dedimnazar değdi bile ağlıyoooooo

bugün inanırmısınız 20 günlük bebekleri bile çıkarmışlar dışarı ,biz nerdeyse 5. aya gircez hala tereddüt ediyoruz ..valla ben çok sakınmıycam artık havalarda düzeliyo yavaş yavaş..lcw de yüzde 70 indirim var öyle ciciler aldıkki sormayın ,yeni sezon süper tavsiye ederim..bide yeni oyuncaklar kızıma ,dışarı çıkmak yaramıyo bana valla ..

ay valla sormayın orman arkamız önümüz marmara denizi iki taraflı işte nerden nasıl girdi annamadık ama ödümüz çıtladı valla
ben artukun yatayım malum işe gitcem hemide oğlumsuz ((
yarın size ordan bildiririm artıkın bakalım ilk gün ayrılığımız nası olcek
öpüyorum hepinizi iyi geceler meleklerinize ve size

eylülcüm aynen biz çok sakındık bebilerimizi valla bende en son kendini kasma seda dediğimde capacity de oğluşuma ciciler alırken buldum kendimi o indirimlerden bende yararlandım ben birde C&A yı tavsiye ediorum cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullansın cnmcım buara oyuncak olarak ne alıyorsunuz ben daha öle şimdilik oynayacağı bişey almadım oğluşuma

bende bakırköye gidersem yakında capacity ye de gidicem mutlaka..bu arada oyuncak olarak fisher-price alıyorum mesela daha önce halkalı bi çıngırak almıştım ,bugünde böyle üç yerden dönen daha güzel sesler çıkaran üstünde halkaları olan rengarenk bi çıngırak aldık..bayıldı ,vuruyo halkaları çeviriyo ağzına sokmaya çalışıyo çok komik..

günaydın kasım güzelleri..
çalışan anneciklere kolay gelsin hayırlı haftalar olsun, işler aksın gitsin..
zeyna ilk iş günün hayırlı olsun, hemen alışırsınız inşallah kuzucukla yeni ortama.

seda, dark maşallah, subhanallah bebişler çok güzel..

ben dün fuara gittim, dibim düştü kızlar. zor tuttum kendimi, ona rağmen bi dünya cici bici almışım kızıma.. bir de kanguru almışım ki meleğime sultan tahtı gibi..

Günaydın kızlar
size iş yerinden bildiriyorum (( sabah saat 8.30 da bıraktım eşyalarıyla oğlumu ve 9 da iş başı yaptım ama çok tuhaf oldum ya senağlamaoğlumu özledim kokusunu bözledim aklıma gelince göğüslerim acıyo sanki aman çok tuhaf ya ilk gün belikide o yüzden ama ne bilim beee zor geldi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…