- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.321
Ameda'nın pilli elektrikli çift göğüslü pompası mı Yasmin. Bu arada evet evdeyken benim de sütüm daha az oluyor. Burada ev işi yapıcam tasası taşımıyorum ayrıca saatte bir sütü düşünmüyorum sık sık kızımı düşünüyorum sadece bu da süt üretimini artırıyor.
bugün inanırmısınız 20 günlük bebekleri bile çıkarmışlar dışarı ,biz nerdeyse 5. aya gircez hala tereddüt ediyoruz ..valla ben çok sakınmıycam artık havalarda düzeliyo yavaş yavaş..lcw de yüzde 70 indirim var öyle ciciler aldıkki sormayın ,yeni sezon süper tavsiye ederim..bide yeni oyuncaklar kızıma ,dışarı çıkmak yaramıyo bana valla ..
ay valla sormayın orman arkamız önümüz marmara denizi iki taraflı işte nerden nasıl girdi annamadık ama ödümüz çıtladı valla
ben artukun yatayım malum işe gitcem hemide oğlumsuz((
yarın size ordan bildiririm artıkın bakalım ilk gün ayrılığımız nası olcek
öpüyorum hepinizi iyi geceler meleklerinize ve size
hadi hayırlısı zeynacım inşallah kolay bir gün geçirirsin
ayy oğluşum ağlıyor kimseciklerde kalmamış zaten bende kaçanzi
eylülcüm aynen biz çok sakındık bebilerimizi valla bende en son kendini kasma seda dediğimde capacity de oğluşuma ciciler alırken buldum kendimi o indirimlerden bende yararlandım ben birde C&A yı tavsiye ediorum cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullansın cnmcım buara oyuncak olarak ne alıyorsunuz ben daha öle şimdilik oynayacağı bişey almadım oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?