2008 Kasım Anneleri

azo maşallah ömer kaana çok yakışıklı benim kızı en son arda beye kertlemiştik sedayla geç kaldın canımkaydirigubbakcemile3
gülçiçek ben de hala adet hiç olmadım sadece doğumdan sonraki 37,günde kanamam oldu kırkbaşı oldum yani ondan sonra hiç olmadım ama normal diye biliyorum 7-8 ay hatta senesi dolupda adet görmeyen bir sürü tanıdığım var benim

atacım çok geçmiş olsun cnm .. yüzündeki hali anlayabiliyorum ama istersen bir doktora sor bir krem verir belki kulaktan dolma şeyler hemen sürme derim ben.şimdi zaten cildi hassaslaşmıştır iyice kötü olmasın.
valla ıslak mendil konusunda bende sıkıntılıyım bi de bizim cildimizde alerjik her ürünü kullanamıyoruz sadece nivea ve uni baby bize yaradı diğerleri hep kızarıklık yaptığı için paket açılıyor 3-5 kullanımdan sonra biz kullanmaya başlıyoruz.
gülçiçekcim gözünü korkutmak gibi olmasın ama süt koruması diye bişey yok canım daha önce bunun konuşmasını çok yaptık biz burada. siz yine de dikkatli olun ona göre :)))

azocum maşallah ömer kaana kocaman paşa olmuş bu :))
ay eylül çok güldüm valla " herkesin kertiği varmış" :)) yok güzelim bizde kertmedik daha kismeyle bizde free yiz :))))

selamlar,
kızlar bende önce can bebe sonrada bir ara hugies kullandım iyiydi.. şimdi adını bile hatırlamadığım bişey almış eşim işimi görüyor oğluşlar pişik olmadılar hiç ama ellerini ve arada yüzlerini siliyorum özellikle şimdi püre yedirirken çok bulaştırarak yiyor benim bıdıklar bende ıslak mendille siliyorum şimdi oğluşlarımın yüzü pul pul olmuş ki muhtemelen ondan..:)) o zaman ıslak pamukla sileyim bundan sonra yüzlerini...

kızlar ya sizin bu hikayelerinizi okuyunca içim gidio valla

ayy zeynacım aynısından bende de vardı bitane ama allahtan düzeldi bi öksürüyodu bütün ev inliyodu valla
puff benimde ağdaya gitmem lazım ama çok acıyo ya
aynen asorticim benimde yaptırmam lazım ama çok acıyo yaa pofff

cnm bende dalin kullanmaya yeni başladım şuan için bişey yok ama inşallahta olmaz çok geçmiş olsun bebişine

yaaaaa kızımın burnu akıyooo ya napcammmm
anam dikkat et geçmiş olsun kuzuya
geçmiş olsun cnm
yokmu benim yakışıklı oğluma kız(
ImageShack - Image Hosting :: 64285112.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 89534033.jpg

41 kere maşallah pek bi yakışıklı

Atacım çok geçmiş olsun. Bengisu'nun da ilk doğduğunda yüzü aynı dediğin gibi olmuştu, 1-2 gün Sudocrem sürmeyle geçmişti. Bu arada Sudocrem'i hiç duydunuz mu bilmiyorum ama mucize krem olarak anılıyor. Hem pişik hem de yüz kremi. reklam gibi oldu ama merak edenler için Mohercare mağazalarında satılıyor.
Bu arada ben de bugüne kadar yüzüne hiç ıslak mendil sürmedim. Kağıt gibi ince yuvarlak formda satılan pamuklar var. Kaynamış ılımış suyla ıslatıp bu pamuklarla siliyorum kızımın yüzünü. Ellerini de her alt açmada Huggies ıslak mendille siliyodum ama madem kanserojen maddeler varmış bundan sonra ellerini de pamukla silicem.

Eylül'cüm ben de henüz adet olmadım. Ama hiç aramıyorum böyle gayet memnunum :)

yaptırmadım kıslar test falan ben oldum gecen ay adet ama bır ıkı gun kanama oldu cok azcık sonra gectı offf kıslar ya bırde bunu dusun sımdı ha allahımya netde dogan kocatepenın bı konusmasını dınledım emzıren anneler ılk dort yada 6 ıcınde hamıle kalma olasılıgı cok dusuktur dıyor ama of of cok korkuyorum dıkkat ettım ama bende bu sansızlık varken

Gülçiçekçim bence yoktur bişey boşuna telaş yapma... Ben kendimi düşünüyorum da hamile kalmak için o kadar uğraştıktan sonra (yok altta olucan, yok 10 dk kalkmayacan vs) dikkat ettiysen bişey olmaz canım. Hem sütün de biraz koruma faktörü varken...

nivea baby nin kremlisi güzeldi şimdi hatırladım kuru gibi bir ıslak mendildi ve sölemesi ayıp popoları yumuşak oluyordu ozaman...:))
gülçiçek canım doğumdan sonraki ilk adet ve birkaçı böyle düzensiz olabiliyor sanırım endişelenme bişey yoktur bencede..
seda 4. ayınız kutlu olsun....

bugün hero baby kargosu geldi içinde bir sürü şey var ama 3 ünün skt nisanda bitiyo ya nasıl iş anlamadım
hain asorti kafa oraya üye oldun bana neden sölemiyon Çok üzgünüm çoook
geçmiş olsun canım ya bende niveanın açık mavisini kullanıyordum 6.250 oldu şimdi hopps kullanıyorum alkolsüz saf sulu çünki diğerleri pişirdi bu çok güzel havlusuda alerjikde değilki benimkininde cildi çok hasas tavsiye ederim
:roflol::roflol::roflol: hay allah iyiliğini versin .tübitakın işi yok senin kıl tüyünle uğraşcak..kır k..çını evde yap benim gibi..
valla araştırmayı seven kendileri tek benim için değil eminim bütün kadınlar memnun olur zahmetsizce ve acısızca kurtulmaktan ben bu tek tük şaşı beş tüylerimden nefret ediyorummmm

azocum valla bende hiç kız yok senin oğlanla kertelim kusura bakma yoksa böle bi güzelliği kaçırmak inan istemezdik

gülçiçekcim emin ol sende yeni bi bebiş yoktur tamamen hormanal bi durum hala rayına oturtamadık burda tek benimki oturdu galiba 41. gün hastalandım şimdi maşallah hiç şaşmıyo şöle 6 ay bende istemezdim valla

sedacım 4. ayınız kutlu olsun daha nice 4.yıllara 40. yıllara inşallah

mmmf kafa kesin iyileşti hasta olduğu günleri unuttu gene düştü kuzusuyla yollara sürtüyooooooooo-tatlicadiarzu-

ay söylemiyim diyorum dayanamıyorum ..2009 kasım annelerinde hamile olmayıp bekleyenlerde var nasıl oluyor ..adet olan beni listeden çıkarın diyor.bence sadece hamilelerin topiği olmalı öyle değilmi ,hamilelik için uğraşanlara zaten biçok topik var ..ahh ahh kendi paylaşımlarımız geldi aklıma

BENDE DAHA HİÇ ADET OLMADIM AMA DOKTOR YİNE DE KORUNMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ NE OLUR NE OLMAZ YANİ. BİZDE ÖYLE YAPIYORUZ MECBUREN

EYLÜLCÜM BÜTÜN OĞLANLARI KAPMIŞLAR DEMİŞSİN AMA BENİM OĞLUM BOŞTA HALA,İSTERSEN SENİN KIZA TALİP OLABİLİRİZ. GEÇEN SAYFALARDA FOTOLARIMIZDA VAR KAÇIRMA DERİM YANİ kaydirigubbakcemile3

önce yiğiti beğendik beyefendinin başı bağlıymış,hadi dedik arda olsun onu da zilli biri kapmış en son azoyu talip ararken bulduk bizde naz yaptık ,artık bakmıyoruz oğlanlara onlar koşsun peşimizden ..:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…