- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.501
kızlar ya sizin bu hikayelerinizi okuyunca içim gidio vallagünaydın kızlarr ..
dün çök yoğun bir iş temposundan sonra koştur koştur eve gittim ama cimcimem uyuyordu
bende başında bekledim resmen uyansın da seveyim diye. bizimki gözlerini açtı önce bir gülümseme gülücük şöleni ardından birden bire ağlamaya başladı neye uğradığımı şaşırdım.kucağıma aldığımda hanfendi resmen sarılıyor ya çok kötü oldum((akşam annemdeydik gece 11 e kadar ben ilgilendim sonra yıkadık küçük hanımı ve kucağımda uyuttum.öle masum ki ama yine annemde bırakmak zorunda kaldım ağlaya ağlaya eve geldim ve yine işteyim.havalar çok soğuk kızı hergün sabah akşam ev-annem arası götürüp getirmek istemiyorum,annemde teyzemler var ev kalabalık ben kalamıyorum çok fenayım anlayacağınız. ((
ayy zeynacım aynısından bende de vardı bitane ama allahtan düzeldi bi öksürüyodu bütün ev inliyodu vallagünaydın kızlar
oğluşumlayım bugün kuzum pek bi mutlu ama yarından haberi yok :;(((
gecemiz kötü idi çünki babamız çok hastaydı o öksürdükçe yavru kuşumda uyandı
rahatsız oldu bi birine bi birine bakmaktan ben yorgun düştüm.
az sonra hazır evdeyim bi ağdaya gideyim dedim valla hiç canım istemiyo ama valla bu salak kıllar can istemesine bakmadan uzayıp gidiyo. şuna masrafsız acısız bi çare bulamadılar ya ben ona yanıyorum gereksiz ne kadar çok icatlar yapıyorlar halbuki :mymeka: tübitak falan bi el atsa yaparlar belkime beee
aynen asorticim benimde yaptırmam lazım ama çok acıyo yaa pofffpuff benimde ağdaya gitmem lazım ama çok acıyo ya
cnm bende dalin kullanmaya yeni başladım şuan için bişey yok ama inşallahta olmaz çok geçmiş olsun bebişinenapıyonuz kızlar benim 5gündür moralim çok bozuk allah bu DALİN'İN cezasını versin.aklınız varsa dalinin hiçbirşeyini kullanmayın sakın.oğlumun yüzünü bir kez dalinin ıslak mebdiliyle silmek gibi bir hata yaptım bebişimin yüzü 5gündür kıpkırmızı kağıt gibi sert ve kabarık yanakları çenesi burnu bi görseniz içim cız ediyo her seferinde.nete girip bi araştırma yaptım herkes dalinin herşeyinden şikayetçi.her şikayet sitesinde enaz 5-6 şikayet var dalinle alakalı.ah bileydim sürermiydim oğluşumun kadife tenine o lanet olasıca şeyi.çok asabım bozuk.bi maila attım daline ağzıma geleni söyledim.cevap olarak çocuğumun cildinin aşırı hassas olmasından dolayı böyle bişey olduğu dalinin standartlara uygun üretildiği gibi şeyler yazmışlar.bende dedim sizin ürününüzden haberiniz yok girin de bi nete araştırın hakkınızda sayfa sayfa şikayet var dedim.daha cevap gelmedi.ama acayip sinirliyim.şimdi nivea aldım onu kullanıyorum.doktorlar sıkı sıkı tembih ediyolarmış sakın dalin kullanmayın diye.ya nivea ya sebamed kullanın diyolarmış
anam dikkat et geçmiş olsun kuzuyayaaaaa kızımın burnu akıyooo ya napcammmm
geçmiş olsun cnmben geldimmm
sabah dersim vardı 4 saat 12 de bitti geldim karnımı doyurdum, ortalığı toparlayacam oğlum babaannede uyuyormuş akşamayemekte yine ordayız zaten, işimi bitirince ramazanda çileğin bol bol yaptığı şekerpareden yapıcam geçen yaptım çok güzel olmuştucokacimcoook
kızlar akşam benim lokumun boynunun çok kötü kızrmış olduğunu gördük, kuruladık kremledik falan sabah iyiymiş ben bakamadım çıkarken uyuyordu, eşim söyledi, çok üzüldüm yaa içim sızladı onu öyle görünce, akşama organik zeytinyağı ile bakım yapacam,
inşallah hemen geçer
yokmu benim yakışıklı oğluma kız(
ImageShack - Image Hosting :: 64285112.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 89534033.jpg
hain asorti kafa oraya üye oldun bana neden sölemiyon Çok üzgünüm çoookbugün hero baby kargosu geldi içinde bir sürü şey var ama 3 ünün skt nisanda bitiyo ya nasıl iş anlamadım
geçmiş olsun canım ya bende niveanın açık mavisini kullanıyordum 6.250 oldu şimdi hopps kullanıyorum alkolsüz saf sulu çünki diğerleri pişirdi bu çok güzel havlusuda alerjikde değilki benimkininde cildi çok hasas tavsiye ederimnapıyonuz kızlar benim 5gündür moralim çok bozuk allah bu DALİN'İN cezasını versin.aklınız varsa dalinin hiçbirşeyini kullanmayın sakın.oğlumun yüzünü bir kez dalinin ıslak mebdiliyle silmek gibi bir hata yaptım bebişimin yüzü 5gündür kıpkırmızı kağıt gibi sert ve kabarık yanakları çenesi burnu bi görseniz içim cız ediyo her seferinde.nete girip bi araştırma yaptım herkes dalinin herşeyinden şikayetçi.her şikayet sitesinde enaz 5-6 şikayet var dalinle alakalı.ah bileydim sürermiydim oğluşumun kadife tenine o lanet olasıca şeyi.çok asabım bozuk.bi maila attım daline ağzıma geleni söyledim.cevap olarak çocuğumun cildinin aşırı hassas olmasından dolayı böyle bişey olduğu dalinin standartlara uygun üretildiği gibi şeyler yazmışlar.bende dedim sizin ürününüzden haberiniz yok girin de bi nete araştırın hakkınızda sayfa sayfa şikayet var dedim.daha cevap gelmedi.ama acayip sinirliyim.şimdi nivea aldım onu kullanıyorum.doktorlar sıkı sıkı tembih ediyolarmış sakın dalin kullanmayın diye.ya nivea ya sebamed kullanın diyolarmış
valla araştırmayı seven kendileri tek benim için değil eminim bütün kadınlar memnun olur zahmetsizce ve acısızca kurtulmaktan ben bu tek tük şaşı beş tüylerimden nefret ediyorummmm:roflol::roflol::roflol: hay allah iyiliğini versin .tübitakın işi yok senin kıl tüyünle uğraşcak..kır k..çını evde yap benim gibi..
BENDE DAHA HİÇ ADET OLMADIM AMA DOKTOR YİNE DE KORUNMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ NE OLUR NE OLMAZ YANİ. BİZDE ÖYLE YAPIYORUZ MECBUREN
EYLÜLCÜM BÜTÜN OĞLANLARI KAPMIŞLAR DEMİŞSİN AMA BENİM OĞLUM BOŞTA HALA,İSTERSEN SENİN KIZA TALİP OLABİLİRİZ. GEÇEN SAYFALARDA FOTOLARIMIZDA VAR KAÇIRMA DERİM YANİ kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?