2008 Kasım Anneleri

sedacım 4. ayınız kutlu olsun
teşekkür ederim lelalcim

en kısa zamanda alışır inşallah cnm

diloksçum 4.ayınız kutlu olsun cnmcım bende de dün misafir vardı ondan kalan kısır ardı öğleni öyle değerlendirdim ama akşama yemek yapmaya hiiiiiç mi hiç halim yok daha doğrusu içimden hiç gelmio valla

bencede üzülme canım.bak bizde bırakıp çalışmaya başladık.hem ben 1 ayı bitirdim bile..
ilk günler giydiğin bi kıyafeti alsın bakıcı üstüne..kokunu alır sakinleşir belki.
bide ben işe başlamadan 1 ay önce yavaş yavaş kayınvalideme bırakıyodum.emmeden emmeye alıyodum kucağıma.onun için ilk günler çok zorluk çekmedik.

dilekçim 4.ayınız kutlu olsun cnm,kilo sorununuda takma cnm benimkide az alıyo bu ay mesela 650 mi 700 mü ne almıştı ama napıalım takmıyorum ben artık sağlıklı ya gerisini boşver

valla kızanlar ben bi ıstabanak yaptımkaydirigubbakcemile3bir de merci çorbası yeter daha ne olsun ayol
herkese afiyet olsun

ıstabanak hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ıspanağın yanında makarna ve yoğurt olmazsa olmazımdır

diloks doktor ne dedi kilosuna bu aylarda kilo alımları yavaşlıyor çünkü birde şu an kaç kilo tuna bebek

asortik bende de ıspanak var annem gelcek akşama bare bende yapiim yanınada çorba makarna bugünüde geçiririz buarada benim bugünlerde iştahım çok açıldı poffff ben yemekteyizi izlemeeye gidiom izlemek güzel oliii hade öpenzi

aman benim de iştehım full+full yani o kadar bu arada yemekteyizde show da ki
bi adam var o nasıl bişe yauww dudaklar burun kaşlar çok bakımlı bi hatun pardon adam

haydin kızlar ben kaçanzi
anama gideyimde barim kızanımı öpüp koklayayım ..
öpüom herkesi akşamları artık giremiorum yarın sabahtan görüşmek üzere herkese afiyet olsun iyi akşamlar iyi geceler tatlı rüyalar hepsini aradan çıkarayım dedim :)))

ah azocum yaa her öğün aynı şeyi yemek ne kötüdür ama çok şükür bunları bulamayanlarda var
çok şükür diyelim ve hadi yiyelim

denizcim doktor sorun yok dedi.çünkü geçen ay lar iyi almıştı.ama düşüş bu aylarda olabilir dedi.

yine de milupanın pirinçmaması var kaşık maması.ondan ver ara ara dedi.
ara sıra mama vermeye çalışdedi.almazsa zorlama dedi.

almıyor mamayı ağlum.bugün sabahtan beri ağlıyor..gaz sorunu korkunç derecede devam ediyor.hiç azalma yok dedi dr.şuan kilomuz 6440 oldu..boy da 63,5..

canımı sıkan ne biliyor musunuz.tuna gece uykusunda hariçdiğer zamanlar hiç doya doya emmeiyor.ağlaya ağlaya,bağıra çağıra,emiyor..
canımı sıkan o.bir emme işi 2-3 saat sürüyor..

tabi yine de sağlık olsun diyorum..

valla vakitsizlikten geçmişi okuyamadım ama bir ara bakacağım.

bir de ek gıda için bu ay ilk 15 gün meyve suyu ,15 günden sonra yoğurt ve meyve suyu vereceğiz biz..
bu günleri, de gördük hani..bakalım nasıl olacak,hayırlısı artık..
bir de kan ilacı verdi bua..demire devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…