- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.541
teşekkür ederim lelalcimsedacım 4. ayınız kutlu olsun
merhaba kızlar
moralim çok bozuk 1 saattir ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı eşim kızıyor size geldim bende
oğlum bakıcısında hiç durmuyor aslında çok iyi bir kadın ama oğlum alışamadı galiba bir türlü uyutamadı sakinleştiremedi yarım saatliğine markete gitmiştim geldim bebek nasıl ağlıyor aldımben uyuttum yarın işe başlıyorum nasıl lacak bilmiyorum kimsemde yokki onlarda gelsede bir müddet alışana kadar yanlarında dursa çalışmaktan nefret eder oldum ev hanımı olanlara imreniyorum
yazık eşimde huzursuz oldu ama ben çok üzülünce alışır merak etme diyor ne olur alışsın yoksa aklım hep evde olacak
allahtan biberona biraz alıştı iki ayrı biberonda aldım en sonunda kauçuk memeyi biraz emdi onuda almasaydı çok daha kötü olurdum kadıncağızda kendini kötü hissetti çocuk hep ağlayınca ...kucağıma gelir gelmez susuyor bir bakışı var anlatamam beni bırakma der gibi...neyse başınızı ağrıttım inşallah alışır
tüm kasım bebişlerini öpüyorum annelerinizin kıymetini bilin
herkese afiyet olsunvalla kızanlar ben bi ıstabanak yaptımkaydirigubbakcemile3bir de merci çorbası yeter daha ne olsun ayol
sedacım arda oğlanın 4.ayı hayırlı olsun,bu arada eylül buluşmamıza izin vermiyo arda da gözü varmışkaydirigubbakcemile3 eylül melis' e ben göz koydum yiğenime alcam çok yakışıklıdır yiğenim hee:))hem çatalcada uzağa gitmez kızanınkaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:şimdide talipler çoğaldı biz bakmıyoruz
canım hayırlı olsun 4. ayınız ..kiloya çok takılma sağlıklı olsun yeter.kızlar merhaba..
biz de bugün 4. ayımızı doldorduk ama canım sıkıldı biraz.
aslında kilo sorununu hiç takmazdım şimdiye kadar ama bu sefer olmadı.
1 ayda 440 gr almış.aslında her zamanki gibi emiyor zorla da olsa ama sanırım çok hareketlendi çok sinirli ve çok ağlıyor .acaba ondan mı bilmiyorumm
ne beleşçi hatunsun habire bişeyler geliyo gamyoncuiremsubu arada bana kk armalı mutfak önlüğü geldii soruyu bilmiştim hehehe
bu arada sedacım 4. ayınız kutlu olsun çirkin ardanızın :dilcikar:
valla kızanlar ben bi ıstabanak yaptımkaydirigubbakcemile3bir de merci çorbası yeter daha ne olsun ayol
ne beleşçi hatunsun habire bişeyler geliyo gamyoncuiremsu
herkese afiyet olsun
ıstabanak hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ıspanağın yanında makarna ve yoğurt olmazsa olmazımdır
diloks doktor ne dedi kilosuna bu aylarda kilo alımları yavaşlıyor çünkü birde şu an kaç kilo tuna bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?