2008 Kasım Anneleri

dilokscum allah yardımcın olsun hem kendi psikolojin hem tuna nın ağlaması seni baya yoruyordur
aman diyorum bende bazen bizim ki de akşamları çok ağlıyor huysuzluğundan sağlıklı olsunda huysuzlukları da geçer inşallah diyorum valla herşeyin başı sağlık canım biraz daha sabret
düzene gireceklerdir inşallah

seda ve diloks 4. ayınız kutlu olsun.d.okyanusunda cuma günü doluyor 4. ayı.ek gıdalara başlıcaz :))) isim oylamasına bende katıldım.ben ırmak ı seçtim valla ,zaten benden de o beklenirdi.kendi kızımın adıyla uyumlu kaydirigubbakcemile3

YAA BENİM DOKTORUM MAMAM DIŞINDA EK GIDA İÇİN ERKEN DEDİ YAA SİZİNKİLER BAŞLASIN DEMİŞ HANGİSİ DOĞRU BUNLARIN :çok üzgünüm:

:dilcikar:NERDESİZİN KIZANLAR ben geldim geçmişi okuyana kadr herkes kaçmış
aklımda kalanlşar atacım geçmiş olsun canım bende çokkorkarım yüzüne sürmeye bizim bi avbimiz var çok hassas kendüsü pampers huggies dalin evybaby hobby ne bulduysa tahlil yaptırmış üniversitede hepsinin içeriğinde çamaşırsuyu çıkmış böyle sıradan tahlil yaparken miray kozmetiğin mendilinde çıkmamış çamaşırsuyu.bende burdan yola çıkarak koliyle sipariş verdim kullanıyorum çokta memnunum misler gibide gül kokusu var .....
atacım benim oğlanında yüzünde egzama gibi pütürlü bişey çıktı kocişin keçi sakallarından sebep :mymeka:ben buna bepanten krem sürdüm azaldı o ara dra gittik ona sordum sürebilirsin hiç bir zararı yok dedi istersen sende dene bide yanına kortizonlu krem verdi aldımama kullanmadım kortizon mortizon bizi bozar
beni çekiştirenler evet gezmedeydim evden çıktım eve girdim uzun zamandır bir araya gelemediğim can dostumla oturduk eskiden canımız sıkılırdı gezerdik tozardık biz ne zmaan evde otururuz anca çöocuk olduğu zaman derdik şimdi çocuklarda çiftlendi görüşemez olduk onda bitane kardeşinde 1 tane 15 gün sonra 2.geliyo bende 2 tane çok zor oturduğumuzdan kalktığımızdan binane anlamadık tadı damağımızda kaldı işte bööle
ağdaya gitmemlazım hastayken jilet vurdum gidemedimçok uzadı diye ne nankörler yaa bi delikten çifter çifter çıkmış nefret ettim nefret
bizde ayın 17sinde dra gidicez rota aşısı artı muayne için ek gıdaya başlatıcak ama ben böylemutluyum yaa başlamasam diyorum ama o zamanda seçerse diye korkuyorum arkadaş 8 ay anne sütü vermişti sadece ona kızıyodum şimdi ben onun durumuna düştüğm gülmekomşuna demişler
ben yazarken kızan uyandıu asortimerci bu arada lugatıma yenibikelimee soktun kızan:))

Kızlar 4. ayınız kutlu olsun bizim de az kaldı.

Beyazmelek doktorlar ek gıdaya gecip gecilmeyeceğine bebeğin kilosuna beslenmesinin neyle olduğuna gibi kriterlere bakarak karar verirler. Kişiye özeldir yani. Bence bu nedenle sen doktorunu dinle.

Ay bakıcımızı yolcu ettim :) Sabah işe gittim. İşleri toplayı evde çalışmak içiiin geldim. Kapıyı anahtarla açıcam baktım apartmandan bizim bakıcının sesi. Muhabbet kuşları konuşuyor. Bir 5 dk falan onları dinledim. Apartmanda biri görse napıyo bu diyecek. Mavi gözlü kızım canııımmmm diye seviyor ay nasıl hoşuma gitti anlatamam içeri girdim tam kızı besliyormuş. B,beronu almıyordu altını açın dedim açtı kapattı iyice uyandı sonra karnını doyurdu ben yokmuşum gibi ben de sağdım. Memnunum genelde yani. Ay bir de ıspaağımı yıkadı sağolsun. Ben de ona kısır yaptım ama :)) Şimdiilki böyle havadisler ama ben uraya giremedim sizi özlüyorum. Şimdi yarın sabaha kadar işlerimi bitirmem lazım yoksa beni oyarlar iş yerindekiler.

canim senin kizin hep annendemi kaliyo gecede felan duruyomu bari :ecrin_bebek:

kızanıma bakiim diye gittim yatıyım biraz dedim uyumuşum he ama sizin çeneler pek
çalışmamış bu sefer

julicim valla insan bebişini başkasına bırakınca tedirgin oluyor ama ne mutluki sana iyi bir bakıcıya rast geldin senin adına sevindim cnmcım

inan canım çok iyi biri gibi durmasına rağmen tedirgindim acaba kızımla anlaşabilecek mi diye korktuğum neyseki olmadı. ecemim umarım seninki de alışır.

dark ın gelmesi için benim sormam lazım galiba: nerelerde bu dark yahu :)

benim kız öksürmeyede başladı hafiften yaa inşallh ilerlemez ya hasta ettim çocuğu
neyine senin abant fln kır dizini otur

Herkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..
sabah uyandık oğluşumla..biraz yatakta oynadık..sonra onu aldım mutfağa indik beraber.onu anakucağına koydum.dolaptan kendime bir süt aldım içmeye başladım..biraz sonra bir gürültü koptu ve oğlumun çığlıkları..oğlum anakucağından düşmüştü.üstelik anakucağı masanın üzerindeydi ve oğlum yere düşmüştü..ben de bir çığlık attım annem diye..kucağıma aldım nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor..sesimi duyan kayınvalidem yan taraftan koştu geldi.ben ağlıyorum oğlum ağlıyor..kayınvalidem aldı kucağına ama çok zor sakinleşti.sonra sağını solunu kontrol ettik kayınvcalşdemle bişey yoktu..ben kafasını çarpmasından ve beyin travması filan geçirmesinden çok korktum..şU ANA kadar çok iyi çok şükür..ama ömrümden ömürler gitti..üstelik anakucağı yana doğru değil geriye doğru devrilmişti.nasıl oldu anlamadım bir anlık bişeydi..
bunları yazarken bile ağlıyorum aman kızlar siz de dikkat edin gözünüzü seveyim..

asorti, çitos geçmiş olsun

asorti bebiş öksürünce ne yapılır hiç bilmiyorum ama kızlardan başına gelen vardı anlatırlar, sen sıcak tutmaya bak eylülü

çitos allah korumuş canım büyük kaza atlatmışsınız, sen yinede 24 saat gözetim altında tut,
her zamankinden fazla kusacak falan olursa mutlaka acile gidin
allah daha büyüklerinden korusun

asortik,denizannem,çitos çokçok geçmiş olsun kızlar...

kızlar ben bugün bebek arabası aldım..o kadar hoşuma gitti.
istediğim tüm özelliklere sahip..almayanlara tavsiye ederim..pierre cardin enigma 2020 ..hem yaza hem kışa elverişli..

en azından bu aradan çıktı.yarında bir yerden oyun halısı bakacağız..

bebişi yıkadık zar zor emdi ve daldı..

çitoscum geçmiş olsun canım ne büyük bişey yaşamışsınız Allah beterinden korusun inşallah bebişlerimizi
asorticimburnunu açık tutmaya bak canım buhar var herhalde evde okaliptüs yağı damlat suyuna evin havasını ferahlatsın sürekli serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çek dr bize öyle dedi ilaç falan vermedi bi tamol önerdi sabakakşam yarımölçek ağrısı olursa geçirsin dedi Allaha şükür öksürüğü hafifledi bunlar önlem eğer ateşi çıkarsa götürürsün canım hemen panik yapma
denizanası neyi vardı deniz oğlanın bizimdrumuzda boyun egzersizi önerdi bize sağa sola çevirip duruyoz sabah akşam tek taraflı gelişmiş dedi yatarken falan kafa hep sağına doğru bakuyodu biz anlamadık tabii dr anladı hemen görürgörmez
benimkide çok gazlı bugün yaa zart zurt edip duruyo her hareketinde gaz çıkarıyo çokkomik.büyük oğlumun resimlerine bakıyodukta şimdi aynı tulumu şimdi giydiriyorum ben memoşa ama fatih yürüteçte resimlerde du bakiim dra gidince sorayım ben şu işi artık yoruyo bütün gün kucakta drun diiceni biliyomda bişansımıdeniim bakiim 5ay 1 haftalık olucak gittiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…