2008 Kasım Anneleri

cnm inşallah çıkmaz teşi çıkarsa gideriz zaten doktora okaliptus yağı fln yok ama evde
burnu tıkalı değil zaten akıyor burnu dışarı atıyor yani
buharıda çalıştırdım bakalım inşallah ateşi çıkmaz tek temennim
çitos çok geçmiş olsun canım

mmmf sağol canım boynu pişik olmuş canım, bu tombullaştıya boynundaki bıngıllarının arası fena halde kızarmıştı bugün azalmış biraz

UOTE=çitos;5557448]Herkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..
sabah uyandık oğluşumla..biraz yatakta oynadık..sonra onu aldım mutfağa indik beraber.onu anakucağına koydum.dolaptan kendime bir süt aldım içmeye başladım..biraz sonra bir gürültü koptu ve oğlumun çığlıkları..oğlum anakucağından düşmüştü.üstelik anakucağı masanın üzerindeydi ve oğlum yere düşmüştü..ben de bir çığlık attım annem diye..kucağıma aldım nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor..sesimi duyan kayınvalidem yan taraftan koştu geldi.ben ağlıyorum oğlum ağlıyor..kayınvalidem aldı kucağına ama çok zor sakinleşti.sonra sağını solunu kontrol ettik kayınvcalşdemle bişey yoktu..ben kafasını çarpmasından ve beyin travması filan geçirmesinden çok korktum..şU ANA kadar çok iyi çok şükür..ama ömrümden ömürler gitti..üstelik anakucağı yana doğru değil geriye doğru devrilmişti.nasıl oldu anlamadım bir anlık bişeydi..
bunları yazarken bile ağlıyorum aman kızlar siz de dikkat edin gözünüzü seveyim..
[/QUOTE]
cnm benim yaaa en korktuğum şey allah korumuş ya ama sen yinede bi doktora götürseydin buaralar çok oynak oldu bunlar bende çok korkuyorum o yüzden evde bişey yapıcaksam oğlumu yatağına koyuyorum en güvenli yer orası mutfağa veya başka bir yere götürmüyorum ana kucağında da yanımızdayken koyuyoruz ama tabii bir anlık bişey tekrar tekrar geçmiş olsun cnm yaa
dark nerde yawwww merak ettim valla

sağol dilek teyzesi

evet ya dark birkaç gündür hem okul hem ceren yoruyordur heralde, hastalık falan olmasında yorgunluk geçer,

benimde çalışmaya başlayalı 3 hafta oldu artık iyice yorgunluk çıkmaya başladı bugün boş market poşetini buzdolabına koyarken buldum kendimi, yarın çok yoğunum ve oğlum 3 saat uyuduktan sonra yeni uyandı ne zaman uyur bilmem

mmmf memoyada geçmiş olsun canım nasıl birşeymiş bu gelişememe anlatırmısın yani belirtileri falan başımıza gelirse bilelim

benim kız öksürmeyede başladı hafiften yaa inşallh ilerlemez ya hasta ettim çocuğu
neyine senin abant fln kır dizini otur
canım 5 günlük peditus yap geçtiğini göreceksin..

aynısı bizde var canım çok memnun kalacaksın ..hayırlı olsun

çok geçmiş olsun çitoscum dikkat et.hele yüksek yerlerden allah korusun..artık çok hareketlendiler..sem yinede uzun uyursa dikkat et ..kusarsa filan dr a götür derim..

mmmf sağol canım boynu pişik olmuş canım, bu tombullaştıya boynundaki bıngıllarının arası fena halde kızarmıştı bugün azalmış biraz

aynı şey bizde var ,tombik gıdısı yüzünden ,sanki çocuğu iple boğmaya kalkmışız gibi kıpkırmızı oluyo ..ben hergün ıslak bez yapıp siliyorum ,arada bepanthen sürüyorum..

:roflol::roflol::roflol:
aynen koca yanakları ,koca bir gıdı var el bilekleri de aynen öyle sırnaşık şey

bizimde öylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
küçük doğmuştu ama mama yediği için çabuk aldı diyecem ama sen emziriyorsun demekki bizim bebişler topitop cinsinden:icecream:

çitosçum çok geçmiş olsun cnm bende çok korkuyorum ana kucağından düşer diye bırakmamak lazım yalnız aman allah korusun bebişlerimizi
denizannem benim kızında gıdısı pişiyo(kıpkırmızı oluyo daha önce olmuştu chicco nun pişik kreminden sürdüm geçti,bu akşam baktım yine olmuş krem sürcektim ama uyudu yarın sürerim artık sanki kesilmiş gibiydi geçenkinde çok kötüü

artık attım yatağana hemağlıyo hemuyumaya çalışıyo ikisinibir arada güzel beceriyo babası koyacak beni kapıya kendüde uyuyoda hırrrrrrrrrr herkeş uyudu akif beyle nöbet tutuyoz acaba hastamı oluyo yaa bugünde uyumadı doğru dürüs

ayyy bende kızın altını açtım havalansın kaka yapmış ,sarmadım öyle konuşup oynuyo kendi kendine bende o dururken biraz takılıyım bari dedim..

bizimkinin uykusuda buaralar 1 i buluyor ertesi günde yat kalk yat kalk birde kalkıyoruz huysuz ellerini nasıl yiyor sürekli ağzı salyalı bütün suratım heryerim salya oluyor
ya kızlar yengem bana bi bebek arabası yolladı alma bitane var çok az kullanılmış die bu chicco ct01 içi temiz ama tutma yerleri biraz kötü olmuş annem kullan dioda benimde içime sinmiyor bi tane oğlum var yenisini alıcam diorum eşimle annem beni kandırmaya çalışıolar pofff temiz aslında ama benim böle takıntılarım vardır herşeyin en iyi olsun die biliorum kendimi ne yapıp ne eder yeni alırım yine ben kesin bu chicconun lite way modeli var onu çok beğendim şununla nisana kadar idare edip onu alırım bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…