- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.581
asortik,denizannem,çitos çokçok geçmiş olsun kızlar...
kızlar ben bugün bebek arabası aldım..o kadar hoşuma gitti.
istediğim tüm özelliklere sahip..almayanlara tavsiye ederim..pierre cardin enigma 2020 ..hem yaza hem kışa elverişli..
en azından bu aradan çıktı.yarında bir yerden oyun halısı bakacağız..
bebişi yıkadık zar zor emdi ve daldı..
sağol dilek teyzesi
canım 5 günlük peditus yap geçtiğini göreceksin..benim kız öksürmeyede başladı hafiften yaa inşallh ilerlemez ya hasta ettim çocuğu
neyine senin abant fln kır dizini otur
aynısı bizde var canım çok memnun kalacaksın ..hayırlı olsunasortik,denizannem,çitos çokçok geçmiş olsun kızlar...
kızlar ben bugün bebek arabası aldım..o kadar hoşuma gitti.
istediğim tüm özelliklere sahip..almayanlara tavsiye ederim..pierre cardin enigma 2020 ..hem yaza hem kışa elverişli..
en azından bu aradan çıktı.yarında bir yerden oyun halısı bakacağız..
bebişi yıkadık zar zor emdi ve daldı..
çok geçmiş olsun çitoscum dikkat et.hele yüksek yerlerden allah korusun..artık çok hareketlendiler..sem yinede uzun uyursa dikkat et ..kusarsa filan dr a götür derim..Herkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..
sabah uyandık oğluşumla..biraz yatakta oynadık..sonra onu aldım mutfağa indik beraber.onu anakucağına koydum.dolaptan kendime bir süt aldım içmeye başladım..biraz sonra bir gürültü koptu ve oğlumun çığlıkları..oğlum anakucağından düşmüştü.üstelik anakucağı masanın üzerindeydi ve oğlum yere düşmüştü..ben de bir çığlık attım annem diye..kucağıma aldım nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor..sesimi duyan kayınvalidem yan taraftan koştu geldi.ben ağlıyorum oğlum ağlıyor..kayınvalidem aldı kucağına ama çok zor sakinleşti.sonra sağını solunu kontrol ettik kayınvcalşdemle bişey yoktu..ben kafasını çarpmasından ve beyin travması filan geçirmesinden çok korktum..şU ANA kadar çok iyi çok şükür..ama ömrümden ömürler gitti..üstelik anakucağı yana doğru değil geriye doğru devrilmişti.nasıl oldu anlamadım bir anlık bişeydi..
bunları yazarken bile ağlıyorum aman kızlar siz de dikkat edin gözünüzü seveyim..
mmmf sağol canım boynu pişik olmuş canım, bu tombullaştıya boynundaki bıngıllarının arası fena halde kızarmıştı bugün azalmış biraz
eylül melisinde el bilekleri sanki lastikle sıktırmışsın gibimi duruyor
:roflol::roflol::roflol:
aynen koca yanakları ,koca bir gıdı var el bilekleri de aynen öyle sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?