2008 Kasım Anneleri

kullan gitsin sedacım hem bi bak bakalımkullanışlımı ben de chicco araba almıştım baston du hemde yer kaplamaz derken bagaja sığmamıştı geri verdik amaçokkullanışlıydı

ya kullanışlı yengem ayıptır söylemesi 800 ytl ye almıştı bütün fonksiyonlar varda nebiliim işte nisana kadar idare edicem sonra chicconun lite way mavi olanını alıcam ona karar verdim şimilik idare edicem

günaydın günaydın kıızlarrrr,
evet artık çalışmaya başlayınca tükkan açılışı bizlere kaldı. ahhh ahh evde olsam bu saatte hala yatıyor olma ihtimalim veya cimcime ile yatak keyfi yapıyor olma ihtimalim çok yüksekti ya artık haftasonuna inşallah..
haydin anneler kalkın bakiim çay hazır simit poğaça da aldım buyrun bakalım :)

canim senin kizin hep annendemi kaliyo gecede felan duruyomu bari :ecrin_bebek:

elifcim evet bu aralar yani pazardan beri geceleri annemde .ben işten çıkıyorum anneme gidiyorum oynaşıyoruz gece banyosunu yaptırıp yatırıyorum saat 11-12 gibi gece eve dönüyorum. bu aralar hava kötü diye böyle yapıyoruz maalesef.

Herkese merhaba bugün sabah çok kötü bişey yaşadım düşündükçeiçim acıyor ve ağlıyorum..

bunları yazarken bile ağlıyorum aman kızlar siz de dikkat edin gözünüzü seveyim..

aman çitos çok çok geçmiş olsun benimde korktuğum şeylerden valla. artık hareketli zamanları ne zaman ne yapacakları belli olmuyor bunların.mutlaka kontrol altında tutmuşsundur son durumunu bize de bildirde bizde rahatlayalım.

sedacım işine karışmak gibi olmasın ama ben senin yerinde olsam kabul ederdim.tabiki ilk çocuklarımız herşeyin en iyisini hakediyorlar ama bir laf var ya bebeğin yediği helal giydiği haram diye o misal.emin ol ki pek çoğumuz bir süre sonra bebek arabasını değiştirip baston tipi arabalara döneceğiz.çünkü onlar çok daha kullanışlı ama ne var şimdi ilk çocuklar diye bizde hevesleniyoruz ve alıyoruz. ama yine de tercih senin tabiki.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bugün biraz yoğunum anca girebildim dün akşam zaten denyo kociş hastaydı iptal oldum ve akşam salak gerikafalı şaşkın yarasa gene bize geldi.ama sağolsun gömürcemin sevgili kocişi ve benim korkak kociş onu yakalayıp bahçede ruhuna fatiha okudular. umarım kurtulmulşuzdur. ıyyyyy öööğğğkkk

çitoscum çok geçmiş olsun öle bi durum yiğit daha kırklıyken bizim başımıza geliyordu.öle bi refleksle yakaladımki eğer yakalamasam öle bir yere düşüp sıkışacaktıki Allahım korusun belkide kaybederdik yavrumu. çok çok dikkat etme zamanlarımız geldi kızlar aman Allahım bütün yaruları korusun.

sedacım bencede yeni bi araba alma azcık kullanılmışsa ne olmuş.indsanlar para bulup 2. elini alamıyo ortalık krizden geçilmiyo yazık günah.yazın basit baston alırsın ama yeni bi araba alıp boşuna masraf yapma. kısacası müsriflik yapma bacım aaaaa :mymeka:

Çitos'cum çok geçmiş olsun canım... Allah korumuş bebeğini. Geçen ay benim kız da ana kucağından düşmüştü ama yerdeydi çok şükür. O gün bugündür evde bile emniyet kemerini takıyorum ana kucağının... Çok dikkat etmek lazım, çok hareketlendiler. Kaşla göz arasında beklemediğimiz şeyler yapıyolar.
Eylül sakla kızını ısırmamak için zor duruyorum. O ne tatlılık öyle ya, maşallah ne tontiş olmuş! Öpüyorum Melis'in gıdısından, yanaklarından...

Son düzenleme:
lelalcim bi sıcak çayını alırım inan..hıımm ne güzel olur şimdi..poğaçaya hayır..kilo mevzusu yanii

zeyna ben de çok korkarım yarasalardan,onlar sanırım yapışıyorlarmış
insanın yüzüne..

hani kadınlar sıkılınca ya alışveriş yaparlar ya da saçlarını kestirirlermiş ya,
ben de sıkınca avatarımı değiştiriyorum.

aslında sıkılacak bir durum yok ama ,hanihep yalnız baktım ya oğluma
şimdi 1-2 gündür ev kalabalık sankidüzenim bozuldu gibi hissettim..
ya insan oğlu ne garip ya..
saçmalıyorum sanırım..

ay yüzemi yapışıyormış ben bunu bilmiyordum öööğğkkk Allahım korusun bizi bebeğimiiii
evet hep öle olur bi düzen kurarsın yanlızsındır çok sıkılırsın birileri olsun istersin ama birileri gelip düzen bozuluncada canı sıkılır dediğin gibi insan oğlu bi garip

neden kimse yok bugün ya.hava güzel herkezmi attı kendini sokaklara sokaki oldu

slm kızlar ben geldim annem burdaydı oda güne gitti dün gece böceğim huysuzlandı altını açtığımda biraz havalansın die açık bırakmıştım o ara üşütmüş galiba moku yemyeşildi gece saat 1de uyudu zar zor tekrar 2 de kalktı ölü gibiydim allahtan annem bendeydi sabah 11 de anneme verdim oğlanı 1 e kadar yattım çok fenaydı ya yavrum benim şuan uyuyo emzirdim bi giriim dedim ama sayılı kişiyiz galiba dark nerde zeyna ya haberin yok mu bugün yine yok inşallah iyidir havada çok güzel ya tek başınada dışarı çıkmak zor çocuğu hazırla giyin arabayı indir (buarada baston alana kadar idare etemeye karar verdim)en iyisi evde oturmak hava kötü olunca da dioruzki hava güzel olsada çıksak amannnn

slm kızlar bende bu saat oldu ancak gelebildim işler ve dersler vardı. Çitoscum çok geçmiş olsun yaa seni okurken benim içim cız etti bende en çok ondan korkuyorum,ana kucağındayken kaşla göz arasında bişeyler yapıveriyor çünkü. Az önce öğle arasında oğlum kucağımda oynuyorduk,kulağımdaki küpe oğlumun alnını çizdi yaa nasıl kötü oldum öyle içli içli ağlıyorki içim parçalanıyor. Normalde onun yanındayken pek takı kullanmamaya çalışıyorum özellikle büyük küpe gibi takılar çünkü şimdilerde tutup asılıyor onları, ama işten öğle arası olduğu için birde eve vardığımda tam ağlıyordu çıkaramadan hemen aldım kucağıma.
bebek arabasınıda biz 1-2 ay kadar önce aldık,daha doğrusu annemler hediye aldı, benim istediği modeller vardı birkaç tane ama malesef onlar olmadı,bu da çok kötü değil güzel ama aklım onlarda kalmadı desem yeridir. e kendim almayınca sesimi de çıkaramadım. Ne yapalım artık daha sonra baston alıcam zaten ona kimseyi karıştırmam hevesimi alırım bari, bu yıllık bununla idare etsinde.

Herkese günaydın kızlar..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..oğlum iyi şu anda çok şükür..hareketlerinde,uyku düzeninde veya kusma gibi bir değişiklik olmadığı için doktora götürmeye gerek duymadım..dün akşam farkettim yalnız kafasının yan tarfaı birazcık şişmişti..allahım aklım agelidkçe delirecek gibi oluyorum..lütfen ama lütfen çok dikkatli olun insan nasıl olduğunu bile anlmaıyor..

selam miletttttttt nabersiniz sabah beri dolanıyom bitürlüfırsat olmadı yazmaya herkeş iyimi geçmişede bakamadım yemekimi koydum oturdum oğlan namannesinde uyuyo bende acık iş yaptım yemek koydum ama hiç keyfimyok nedense sıkıldım evde otur otur şöle dolaşıp cafede oturup arkadaşlarımla sohbet etmeyiözledim onlarda beniözlemiş karşılıklı ağlaştık telefonda Allah başka dert vermesin
kayseriden halamlar geldi haftasonuda onları görmeye gidicez evden çık eve gir pufffsssssssss

aman mmfcim olsun be en azından değişiklik olcak halanları göreceksin bazen ev dışında başka bi ev bile olsa insana iyi geliyo
demek senin minnoş sabah beri babaannede mşallah kız nazar değmesin sizin neneye baksında sende az nefes al

hee evet ama bu hala işi geçen günkü mengeneyle bağlantılı biraz o yüzden gitmek istemiyorum istemediğim kişileri görebilme ihtimalim yüksek .ama eğer arabuluculuk gibi bi işe giriyolarsa vay hallerine
ben oğluşualiimbari şimdi baktım da bahçeyeçöpleri toplamaya çıkıcam dedi ne çöpüyse bende çocuk dedim hee onu bırakmıım dimi evde dedi dumur oldum sağlampapuç yok kzıım benimetrafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…