- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.621
tüüüü sana nasıl kaptın kız bende çok istiyom o önlüklerden senağlama
puhapuhaaa diii deseydin nineye bebe evde tek kalamaz daha delü karııııklava:
ya arkadaşım elbette hayatta küslükler oluyo ama değmez inan bi süre sonra onu anlıyo hayat o kadar kısaki bi bakmışsın bitmiş ömür tamam çok içli dışlı olma ama buzlzrını erit sen yap büyüklük
Merhaba kızlar.Çalışmaya başladım.Oğlum çalışmaya başladığımdan beri huy değiştirdi. 11de uyuyan çocuk zorla 12 de uyumaya başladı.Ve inanılmaz morarana kadar ağlıyo.Ne yapacağımı şaşırdım.Sinirlerime hakim olamıyorum.Bağırıyorum falan.Çalışan anneler sizce bebeğin huy değiştirmesi normal mi?Valla geceleri işkence gibi.Ayrıca göğsümü almak istemiyo.Aynı şeyleri yaşayan var mı?
cnm nasıl bağırıyorsun bu tatlı meleğe kıyamam ben ona bunun çalışmanla bi ilgisi yok benimkide iki haftadır değişik zamanlarda yatmaya başladı mesela 3 gündür gece birden aşşağıya yatmıyor ve dün resmen bende işkence gibi çektim ama napalım konuşamıyorkiş yavrucaklar sıkıntılarını anlatsınlar sabır diliyorum sana bu dönemde sabırlı olmamız çok önemli bebişlerimiz herşeyi hissediyorlar unutmaa.s.
Sütünüzü bir kontrol edin kızlar ağzına çok geldiği için yutsmıyor o yüzden de sinirlenip ağlıyor olabilir. Eğer öyleyse çok azıcık sağın onun emebileceği kıvama getirin bir daha deneyin. Benim doktor öyle demişti,bardakta su bir anda ağzına boşalsa nolur nefesin tıkanır panik olursun tıpkı onun gibi yani. çünkü onlar açlığın etkisiyle cuk cuk cuk çekiyor ama çok gelince üstesinden gelemior. Gerçi bu benim oğlumda 1-2 aylıkken vardı şimdi düzeldi ama arada yine yapıyor ardacımda o yüzden yapıyor olabilir annesi. Eğer böyle bir durum değilse çok yüksek ihtimalle gaz sıkıntısı demişti doktor. Biraz emzir kaldır gazı çıksın sonra yine devam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?