2008 Kasım Anneleri

tüüüü sana nasıl kaptın kız bende çok istiyom o önlüklerden senağlama

puhapuhaaa diii deseydin nineye bebe evde tek kalamaz daha delü karıııı klava:

ya arkadaşım elbette hayatta küslükler oluyo ama değmez inan bi süre sonra onu anlıyo hayat o kadar kısaki bi bakmışsın bitmiş ömür tamam çok içli dışlı olma ama buzlzrını erit sen yap büyüklük

yok zeynacım kendisi abim olur öyle bilaf ettiki bütünköprüleri yıktı insan ağzından çıkacak kelimeye çok dikkat etmeli bundan sonra bana uzak Allaha yakın olsun

slm kızlar
bugün hava çok güzel ama çıkmadım dışarı piraye'yi yıkıycam amaaann cnm sıkıldı evde beaa yarın anneme gitçem gezerim azcık gidiyimde yıkıyım şu kızanı

BİZDE DÜN GECE YIKADIK OĞLUŞUMU BABASIYLA BAYILIYOR SUYA YAA BIRAKSAK SABAHA KADAR OTURACAK İÇİNDE,SUYU YALAMAYA ÇALIŞMIYORMU KOPUYORUM ORADA YAA kaydirigubbakcemile3

ayyyy burası hep dolu olurdu yawww oku oku sayfalar bitmezdi neoldu kız 2009 lu anne adayları nazar mı değdirdi ne dark julie asorti beyazmelek elifdem lavinya nazlımelek vs vs vs nerdesiniz kızlar yaaa havayı güzel bulup dışarılarımı attınız kendinizi bende çıkmak istedim ama tek başıma çok sıkıcı yawww pirayecim biran önce tanışalımda bana annemler uzak senle buluşup dolaşırız bunaldım derledim haaaa

Merhaba kızlar.Çalışmaya başladım.Oğlum çalışmaya başladığımdan beri huy değiştirdi. 11de uyuyan çocuk zorla 12 de uyumaya başladı.Ve inanılmaz morarana kadar ağlıyo.Ne yapacağımı şaşırdım.Sinirlerime hakim olamıyorum.Bağırıyorum falan.Çalışan anneler sizce bebeğin huy değiştirmesi normal mi?Valla geceleri işkence gibi.Ayrıca göğsümü almak istemiyo.Aynı şeyleri yaşayan var mı?

cnm nasıl bağırıyorsun bu tatlı meleğe kıyamam ben ona bunun çalışmanla bi ilgisi yok benimkide iki haftadır değişik zamanlarda yatmaya başladı mesela 3 gündür gece birden aşşağıya yatmıyor ve dün resmen bende işkence gibi çektim ama napalım konuşamıyorkiş yavrucaklar sıkıntılarını anlatsınlar sabır diliyorum sana bu dönemde sabırlı olmamız çok önemli bebişlerimiz herşeyi hissediyorlar unutmaa.s.

Ya ne yapsam susmuyor.O ağladıkça ben ağlıyorum.Kucak istiyo, kucağımda tutuyorum. Oturuyorum ağlıyo.Ayakta gezmek istiyor.Kendini atıyor.Biyerine bişi olacak diye .Çok çaresiz kalıyorum.Daha sonra defalarca özür diliyorum kulağına eğilip.Bilmiyorum psikolojim bozuldu.Bebek çok gazlıydı, halen devam ediyor.İşten gelince güldüğünü görmek istiyorum ama olmuyor.

cnm ya inan şuan aynı şeyi bende yaşıyorum biraz önce uyandı emziriyorum emmiyor sürekli çekiyor ağlıyor durmadan ellerini ağzına götürüyor diş etini yırttı biraz önce çok sinirli bende anlamıyorum çok tuhaf altı temiz uykusunu aldı karnı tok ama nedenini bende çözemiyorum bu aylarda böyle oluyordur heralde anlam veremiyorum allah yardımcımız olsun

SEDACIM AH AH KEŞKE DEDİĞİN GİBİ KENDİMİZİ DIŞARI ATTIĞIM İÇİN YAZAMIYOR OLSAYDIM AMA MALESEF İŞYERİMDEYİM ÇALIŞIYORUM VE SADECE YOĞUNLUKTAN YAZAMIYORUM.

YASMİNCİM HERŞEY ÇOK NORMAL BENİM OĞLUMDA İŞE İLK BAŞLADIĞIMDA BENZERİ ŞEKİLDE DAVRANMIŞTI AMA ZAMAN GEÇTİKÇE ALIŞMAYA BAŞLADI,ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİ. SADECE SENİ ÖZLEDİĞİ İÇİN YAPIYOR ANNESİ,SANA NAZI GEÇTİĞİ İÇİN YAPIYOR,SEN SAKİN OLMAYA ÇALIŞ STRESİNİ ATMAYA GAYRET ET,ÇÜNKÜ SENDEKİ STRESİ AYNEN ALIYOR BU VELETLER BEN DE İLK GÜNLERDE ÇOK KÖTÜYDÜM ÇOK STRESLİYDİM YAVRUMDA O GÜNLERDE DAHA MUTSUZ,HUZURSUZDU,GECELERİ UYUYAN ÇOCUK UYUMAZ OLMUŞTU AMA ŞİMDİ DÜZELDİ. ONA BİRAZCIK ZAMAN TANI ANNESİ, ODAHA KÜÇÜCÜK. :ecrin_bebek:

Sütünüzü bir kontrol edin kızlar ağzına çok geldiği için yutsmıyor o yüzden de sinirlenip ağlıyor olabilir. Eğer öyleyse çok azıcık sağın onun emebileceği kıvama getirin bir daha deneyin. Benim doktor öyle demişti,bardakta su bir anda ağzına boşalsa nolur nefesin tıkanır panik olursun tıpkı onun gibi yani. çünkü onlar açlığın etkisiyle cuk cuk cuk çekiyor ama çok gelince üstesinden gelemior. Gerçi bu benim oğlumda 1-2 aylıkken vardı şimdi düzeldi ama arada yine yapıyor ardacımda o yüzden yapıyor olabilir annesi. Eğer böyle bir durum değilse çok yüksek ihtimalle gaz sıkıntısı demişti doktor. Biraz emzir kaldır gazı çıksın sonra yine devam etsin.

Sedacım, Beyaz Melek çok teşekkürler.Yalnız değilmişim demek.Umarım yavrularımız çabuk adapte olur yeni hayatlarına.Tabi bizde.Desteğiniz için tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere.kaydirigubbakcemile3

Canım, benimki almak istemiyor.Önceden göğsüme yumulmaya çalışıyordu.Dün akşam tutmak istemedi.Gece uyandı ağzına verince aldı.Sütüm de gelmeye başlamıştı.Umarım emmeye devam eder.Çok üzülüyorum.Önceden memeden ayrılmak istemeyen çocuk şimdi çıldırıyor meme verince.Bu arada sütü az gelen arkadaşlar 3,5-4 saatte bir sağarlarsa süt çok artıyo.Medelanın mini pompasını aldım.Bir de saklama kapları var.Yıkanıp sterilize edilen, tekrar kullanılan.Onlara sağıyorum , sütüm iyi gelmeye başladı. Kimsenin bebişi sütsüz kalmasın.Sütü azalan arkadaşlar tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…