- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.641
Çitos'cum çok geçmiş olsun canım... Allah korumuş bebeğini. Geçen ay benim kız da ana kucağından düşmüştü ama yerdeydi çok şükür. O gün bugündür evde bile emniyet kemerini takıyorum ana kucağının... Çok dikkat etmek lazım, çok hareketlendiler. Kaşla göz arasında beklemediğimiz şeyler yapıyolar.
Eylül sakla kızını ısırmamak için zor duruyorum. O ne tatlılık öyle ya, maşallah ne tontiş olmuş! Öpüyorum Melis'in gıdısından, yanaklarından...
puf kızlar nerdesiniz kimseler yok artık burda juli bi ara burdaydı yazmadan gitmişdark yok asorti yok kızanı nasıl oldu acaba
a.s.a.s.a.s.
canımmmm bizde sizi öpüyoruz Şeniz
ulen bizde yoktuk bi allahın kulu sormamış seda ve mmmf teessüf ederük
çitoscum nasıl oldu bebeğin
eylül kız vs vs vs dedim o an aklıma gelmedi herkesi nasıl sayayım anam yokluğunuz hissediliyo valla kös kös burda kendü kendümüze bakınıyoruz ne yaptınız bugün nereledeydin
ulen benide vs yaptınya helal olsun :dilcikar:
çitos bişey diyimmi aynısını ben yaşıyorum ist.un göbeğinden kalktım ücra bir kasabaya geldim ,mesleğimi , kariyerimi ,ailemi ve canciğer arkadaşlarmı bıraktım ,gelin geldiğim apartman çok kalabalıktı hep yaşıtlarım ve kafadengi en az 6-7 kişi vardı hepsi evli çoluk çocuk sahibi 25-26 yaş hepsi ,her anımız birlikte geçti ,sabah kahvaltı,5 çayları ,günler ,üstelik 1-2 kişiyle tam sırdaşlığa varacak arkadaşlıklar yaşadık,ama bi zaman sonra bunlarda tat vermiyo insana emin ol,sırf o kalabalıktan kurtulup kafa dinlemek için taşındım biliyımusun..inan zilim 5 dak. susmuyodu,hadi çaya ,yemeğe ,kahveye ,şu varmı bu varmı ,çocuğa bakarmısın ,düğüne gitcem elbisen varmı ,zırt kapı 10 kişi ellerinde örgü gelirlerdi bunalmıştım artık fenalık gelmişti,taşındığım apt.6 aile var hepsi 80 yaş üstü koltuklarından kalkamıyorlar bile bana gelsinler..kimse çalmıyo kapımı ohhhh rahatım,keyfini çıkar,arada öbür arkadaşlar geliyo laflıyoz..böyle geçiyo zaman üstelik burası var :enbuyukkk:
mmmf sağol canım benüüüm.
çitos biz varız ya anacım aynı şey değil deme istersen alalım kayfelerimizi elimize görüntülü konuşalım şekerim. Ben üyükşehirdeyim de ay evlenince çok mu kaldı sanki etrafımda arkadaşım. Birini arasan yoğunluktan 3 gün sonra döner. Öbürü söz verir gelmez. Beriki kocanı sevmez, diğerini kocan sevmez. Derken hepsi döküldü yaprak gibi. Elimizdekilerle yetiniyoruz yani canım. Hiç mi yok arkadaş edinebileceğin bir yerler. Spor merkezi, ne bileyim halk eğitim merkezleri falan.
şakkıdışakkıdıoğlundan vazgeçtik diye vs olduk demi ,peşinden koşsak bizden iyisi olmaz.neyse affettim hadisordum eylülcüm anlatmaDIN
merak eden olmamış emme anlatacam işte :dilcikar:
bu sabah eşimin teyzesinin gelini aradı oturmaya gel dedi teyzeler gelcek dedi,kızlar filan iyi dedim
gelirim ,nitekim gittik ,fakat kayınvalidemin ve küs olduğum gıcık eltimin orda olacağını bilmiyodum
bilsem gitmezdim,kaynanam melisi görünce saldırdı çocuğa resmen ,birde eltimin 1,5 yaşındaki kızına
öptürmeye çalışıyo sinirden deli olacaktım ,kızım çok ağladı dudak bükerek yavrum ,çok
yabancıladı ,kucağımdan inmedi,kime versem ağladı bana geldi sustu ,akşam 6 ya kadar kıl eltimin
suratını çekmek zorunda kaldım.
aşkolsun kız vs yerine koyarmıyım anam birsürü kişi var beaaaa cnm benimmmm yerüm senü bennnn
çitosçum valla benimde evlenmeden önceki hayatım güzeldi ne fatura nede kira bilmezdim dediğin gibi kuaförler gezmeler tozmalar çok rahattım ama evlendikten sonra kira fatura derdi hiçbirşey yapamaz hale geldm arkadaşlarım var ama herkesin derdi ayrı gel diosun gelicem dio gelmio neden diosun işim çıktı vs vs vs inan bende neredeyse 4 aydır 10 defa çıktım yada çıkmadım bunalıyorum sıkılıyorum ama yapacak bişey yok cnm kendi kaderlerimizi kendimiz belirledik çok uyardılar ama mantığın değil sevginin peşinden gittik napalım buna da şükür neler var neler
çilek gelmiş gördünüzmü facede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?