2008 Kasım Anneleri

Ay canım sabahtan beri evden calışıyorum arada mutfak yemek derken bişi yazamadım size. Allahtan kızımın B teyzesi (bakıcımıza artık böyle dicem) ayağında salladı da azıcık uyudu. Ya ayaktan bırakır bırakmaz uyanıyor. Kendi kendine uykuya dalamıyor. 2 saat sallasan bıraksan 10 dk sonra uyanır. Neden acaba bir derdi mi var anlayamıyorum ki.

Bugün reçel yaptım hayatı mda ilk defa kuru kayısıdan hımmm bence çok güzel oldu. Kendimi yemek yapmaya adadım valla. Börek kek ıstapanak (asortie nin kulakları çınlasın) çorba, patates salatası, reçel derken sonunda çıktım mutfaktan. Kıza bakan biri olunca raha rahat mutfakta iş yaptım. Bir de onların iyice alışmasını sağlamaya çalıştım ki sanırım oldu. O da bugün kız uyuyunca onun çamaşırlarını ütüledi. Ne büyük iş düşünsenize.

Çitos canım geçmiş olsun. Bizimkide gecen aylarda düşmüştü ana kucağından ama yerdeydi ve baba ayağıyla çekince düşmüştü. Seni çok iyi anlıyorum yani.

Yasmin bence bağırma eminim pişman oluyorsundur ama yapma çok küçük ama yine de anlar bağırıldığını. Ben öyle çok sinirlendiğimde 60 a kadar sayıyorum sonra hemen sakinleşiyorum. İşe yarıyor bak dene :) Bizim de sinirlerimiz harap ama onlar bunun suçlusu değil.

a.s.a.s.a.s.
canımmmm bizde sizi öpüyoruz Şeniz
puf kızlar nerdesiniz kimseler yok artık burda juli bi ara burdaydı yazmadan gitmişdark yok asorti yok kızanı nasıl oldu acaba

ulen bizde yoktuk bi allahın kulu sormamış seda ve mmmf teessüf ederük

a.s.a.s.a.s.
canımmmm bizde sizi öpüyoruz Şeniz

ulen bizde yoktuk bi allahın kulu sormamış seda ve mmmf teessüf ederük

perdönn
ama sen dün burdaydın kısım dark kaç gündür yok asortinin bebesi hastaydı onuda merak ettimjulikafada aşağıda var yukarıda yok onuda öölemerakettim işte bööle oldu senide merak ederim canım etmez olurmuyum tatlı eylülkafam benim

eylül kız vs vs vs dedim o an aklıma gelmedi herkesi nasıl sayayım anam yokluğunuz hissediliyo valla kös kös burda kendü kendümüze bakınıyoruz ne yaptınız bugün nereledeydin

Herkese selamKIZLAR..

Yaa kızlar siz ne almedesiniz bilmiyorum ama ben sanırım depresyona giriyorum..çok fenayım 1 haftadır..müthiş bir yalnızlık hissi hş yalnızım zaten de bu memlekette..arkadaş yok eş dost yok.gezecek bir yer yok..çok dardayım bugünlerde..eşime sardırıryorum onun memleketi olduğu için o bozuluyor..serbest çalıştığı için tayin isteme gibi bir şansımız yok yani onun yok..çok fenayım çoook..:a015::a015:senağlama..Bazen diyorum ücretsiz izin almayıp çalışsamıydım.o da çocuğuma haksızlık olacaktı şartlar elveririken bunu yapmamak..Evlenmeden önce çok hareketliydi haytaım bir sürü arkadaşım vardı,gezip tozardık,haftada 2 kere kuaföre giderdim.evlendim buralara geldim. şimdi hiç birisi yok bunların..şöyle kapısını çalıp bi kahve içeceğim bi kankam olsa,ya da sıkılınca çıkılacak bir avm hiç biş yok..n eyapacağımı şaşırdım sürekli ağlamka istiyorum..

Çalışmayanlar sizler ne alemdesiniz?

çitoscum nasıl oldu bebeğin

iyi canım çok şükür..ben iyi değilim bu aralar..dün böyle bişey yaşayınca dedim allah beni uyarıyor,öyle keyfi depresyona filan girme çocuğıunun sağlığının kıymetini bil daha büyük dertler var diye dedim..ama ne bileyim yne de insanoğlu işte..

eylül kız vs vs vs dedim o an aklıma gelmedi herkesi nasıl sayayım anam yokluğunuz hissediliyo valla kös kös burda kendü kendümüze bakınıyoruz ne yaptınız bugün nereledeydin

ulen benide vs yaptınya helal olsun :dilcikar:

çitos bişey diyimmi aynısını ben yaşıyorum ist.un göbeğinden kalktım ücra bir kasabaya geldim ,mesleğimi , kariyerimi ,ailemi ve canciğer arkadaşlarmı bıraktım ,gelin geldiğim apartman çok kalabalıktı hep yaşıtlarım ve kafadengi en az 6-7 kişi vardı hepsi evli çoluk çocuk sahibi 25-26 yaş hepsi ,her anımız birlikte geçti ,sabah kahvaltı,5 çayları ,günler ,üstelik 1-2 kişiyle tam sırdaşlığa varacak arkadaşlıklar yaşadık,ama bi zaman sonra bunlarda tat vermiyo insana emin ol,sırf o kalabalıktan kurtulup kafa dinlemek için taşındım biliyımusun..inan zilim 5 dak. susmuyodu,hadi çaya ,yemeğe ,kahveye ,şu varmı bu varmı ,çocuğa bakarmısın ,düğüne gitcem elbisen varmı ,zırt kapı 10 kişi ellerinde örgü gelirlerdi bunalmıştım artık fenalık gelmişti,taşındığım apt.6 aile var hepsi 80 yaş üstü koltuklarından kalkamıyorlar bile bana gelsinler..kimse çalmıyo kapımı ohhhh rahatım,keyfini çıkar,arada öbür arkadaşlar geliyo laflıyoz..böyle geçiyo zaman üstelik burası var :enbuyukkk:

mmmf sağol canım benüüüm.

çitos biz varız ya anacım aynı şey değil deme istersen alalım kayfelerimizi elimize görüntülü konuşalım şekerim. Ben üyükşehirdeyim de ay evlenince çok mu kaldı sanki etrafımda arkadaşım. Birini arasan yoğunluktan 3 gün sonra döner. Öbürü söz verir gelmez. Beriki kocanı sevmez, diğerini kocan sevmez. Derken hepsi döküldü yaprak gibi. Elimizdekilerle yetiniyoruz yani canım. Hiç mi yok arkadaş edinebileceğin bir yerler. Spor merkezi, ne bileyim halk eğitim merkezleri falan.

Burası da olmasa kafayı yerdim tümden sanırım..Spor merkezi var am a il merkeinde biz ilçedeyiz..25 km filan buraya..ama hava ısınınca gitmeyi düşünmüyor değilim..oğlan da biraz büyür o zamana..

Postnatal depresyon mu acaba diyorum..sonuçta yaşantım 3 yıldır böyle..3 yıldır memnun değilim ama böyle olmamıştım hiç..hem çocuğun stresi hem yalnızlık mahvetti beni.

merak eden olmamış emme anlatacam işte :dilcikar:

bu sabah eşimin teyzesinin gelini aradı oturmaya gel dedi teyzeler gelcek dedi,kızlar filan iyi dedim

gelirim ,nitekim gittik ,fakat kayınvalidemin ve küs olduğum gıcık eltimin orda olacağını bilmiyodum

bilsem gitmezdim,kaynanam melisi görünce saldırdı çocuğa resmen ,birde eltimin 1,5 yaşındaki kızına

öptürmeye çalışıyo sinirden deli olacaktım ,kızım çok ağladı dudak bükerek yavrum ,çok

yabancıladı ,kucağımdan inmedi,kime versem ağladı bana geldi sustu ,akşam 6 ya kadar kıl eltimin

suratını çekmek zorunda kaldım.

aşkolsun kız vs yerine koyarmıyım anam birsürü kişi var beaaaa cnm benimmmm yerüm senü bennnn
çitosçum valla benimde evlenmeden önceki hayatım güzeldi ne fatura nede kira bilmezdim dediğin gibi kuaförler gezmeler tozmalar çok rahattım ama evlendikten sonra kira fatura derdi hiçbirşey yapamaz hale geldm arkadaşlarım var ama herkesin derdi ayrı gel diosun gelicem dio gelmio neden diosun işim çıktı vs vs vs inan bende neredeyse 4 aydır 10 defa çıktım yada çıkmadım bunalıyorum sıkılıyorum ama yapacak bişey yok cnm kendi kaderlerimizi kendimiz belirledik çok uyardılar ama mantığın değil sevginin peşinden gittik napalım buna da şükür neler var neler

IIYYHH vALLA İYİ SABRETmişsin cnaım ya..bu kadar sıkıntımın arasında allahtan kaynnaa sıkıntım yok..yazık yavrukuşuna çok ağlamış yavrucak kıyamaamm..

Tabii canım çok şükür halimize..parayla saadet olmaz sözü bu devirde çok matıklı değil ama geçinecek kadar. para olduktan sonra ağız tadı önemli olan..Çok şükür benim şu an maddi sıkıntım yok ama yine de sıkıntıdayım ruhsal olarak..hepsi bir arada olmuyor sanırım..

arkadaşlara gelince çok doğru diyorsun..insanlara bu dönemde ben de çok krılıroldum..Böyle olunca daha da uzaklaşıyorum onlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…