2008 Kasım Anneleri

yasmincim hiç sinirlenip moralini bozma çünkü benim kızımda huy değiştirmeye başladı. bi de düşün ben kızımı şimdi geceleri de annemde bırakmak zorunda kalıyorum ( malum ev kalabalık şuanda yatacak yer yok senağlama ) işten geliyorum beni görünce önce bir işve cilve yapıo ama sonra neyin farkına varıyor anlayamıyorum 10 dk sonra çığlığı basıyor :uhm:ama öle böyle ağlamak değil sakinleşinceye kadar kucağımda.tabi ben bir saat sanki koca adamla konşur gibi bak kızım ben senin için çalışıyorum ben bugün şöle yaptım böle yaptım sen neler yaptın diye konuşa konuşa kucağımda dolandırıyorum başlarda isyan ediyor ama sonra mamasını yedirince sakinleşiyor .. ne kadarda olsa anlıyorlar yokluğu ve bir çeşit isyan bu onların yaptığı bence alışacaklar zamanla.gece 11 e kadar yanında kalıyorum oynuyorum uyutuyorum bu sürede tamamen yalnızız daha doğrusu artık kimse bize karışmıyor hep ben ilgileniyorum ki bana olan güvenini kaybetmesin sonra onu uyutuyorum ve evime gidiyorum senağlama nasıl zor bir durum anlatamam o yüzden onu çokçok iyi anlıyorum mutlaka yokluğumuzu hissettikleri için böyle asi davranıyorlar.

Lelal sağol canım.Bazen bu olanların bana özgü olduğunu zannedip kendimi çok şanssız ve kötü hissediyorum.Ama sizinle konuşunca anlıyorumki normal şeyler yaşıyorum ve rahatlıyorum.İyiki varsınız.Zorlu bir dönem bu gerçekten.Tam sütüm gelmeye başladı.Emmek istemiyo.Geceleri kandırıyorum ama uyanıkken emmiyo.Çok üzülüyorum. Akşamları kavga kıyamet.Allah yardımcımız olsun.:enbuyukkk:

gunaydın hatunlarrrr
uffff amma cok sayfa bırıkmıs yıne yaa
okumaya calıstım ama ustunden gectım valla ne konustunuz tam da anlamadım bıle
baktım hıc ısmım gecmısmı bır de benı merak edıp sormusmu dıye ama nerrddeeee
kusmus olayım ama yıne anlatayım bare

ıslerım cok yogun calısmam lazım, ustalara evde calısıyor onlara bakmam lazım , evın dekorasyonu ıcın bır kac parcayı kendım begenmem lazım ve bunlar ıcın bıraz gezmem lazım :1closedeyes:
ama oglumla ılgılenmem lazım, dınlenebılmek ıcın uyuyabılmem lazım mirmirmirmir
cocugumu doyurabılmem ıcın sutumun olması lazım :ecrin_bebek:
sutum ıcın ıyı beslenebılmem ve moralımın ıyı olması lazım :1no2:
2 gundur kus olduum kocamla barısmam lazım :dilcikar:
hıcbırını yapmak gelmıyor ıcımden cocugumla ılgılenmek harıcınde
bende depresyona gırıyorum sanırım

tipik çalışan anne sendromu D
aynı sıkıntılar bende de var canım merak etme bence en gerekli olan şey oğluşunla ilgilenmen ve onu doyurabilmen için sütünün olması...

ben cok yoruluyorum yaaa delikafadulden
oglumda kusmeyı ogrendı aksamları yanında oluyordum sımdı ustaların basına gıdıp gelıyorum tabıı aksamları daha az goruyor benı
onun ıcın kusuyor bana :ecrin_bebek:
ben de oturup aglıyorum sonra
evet evet teshısı koydum ben depresyona gırdım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: çalışıp bebek bakmak çok zormuş laelaelaelaelae
deli gibi koşuyorum sabah 7 kalkıyom kendimi yavru kuşu hazırlıyom
eee üstten yatağı topluyom tam evden çıkacam sıçıyo
hadi temziliyom bu sefer meme istiyo tamam veriyom
30 dakka rotarla evden çıkıyom trafiğe takılıyom
işe 45 dakka geç kalıyorum işe geliyom yarım saat sonra annem arıyo
mamasını koymamışsın çantaya
hadi çıkıyom ara ara bilmem nerden mama buluyorum
abimi buluyorum mama yolluyorum işe geri dönüyorum
yaptığım işten randımanım düşmüş bi şekilde kafamı toplamaya çalışıyorum
yemek bile atıştırıyorum sağıyorum kendimi sağıyorum
sütüm gitti gidecek tüm gün 90 cc çıkartıyorum
oğluma gidiyorum 5 de beni görüyo büze büze ağlıyo senağlama o ağlıyo
ben dayanamıyorum ben ağlıyorum senağlama
çocuğu alıp 20 km daha gidip eve varıyorum hemen ona bi meme
doğru mutfağa yemek yapmaya çalışıyorum
ve hayatımda yaptığım en kötü yemekten daha beter bi yemek yapıyorum zavallı kocam bile
sölemeye utanıyo gece itiraf ediyo bulaşık suyu gibiydi :çok üzgünüm:
yemekler yeniyor cokacimcoook topluyom mutfağı çamaşır topluyom bi yandan yıkanıyo
yavru kuş ağlıyo babası avutmaya çalışıyo beni istiyo ama
ben robot kuruldum duramıyorum
yetişemiyorum bunalıyorum sabır ediyorum sinirlenmemeye çalışıyorum ama
bu kadar çok kasarken sütüm gidiyo ne yapacam
çok şaşırdım ama biliyorum
daha ilk haftam düzene gireceğim pratikleşeceğim
elim daha bi çabuk olacak yavru kuşum bu kadar çok ağlanmıcak
benim içimi yakmayacak alışacak
yoruluyorum deli gibi hemde ama Allaha şükrediyorum sağlığımız yerinde
yavru kuşum iyi
ama ağlamasın büzmesin o güzel dudaklarını dayanamıyorum senağlama

minik ve zeyna allah kolaylık versin kızlar.
valla okurkrn başım döndü..
ben de diyorum başlasamıydımdiye ,sonra da diyorum ki iyi ki iznimi uzatttım..

benim oğlum da kaç gündür kalabalıktan mıdır nedir çok huysyz.sürekli ağlıyor ve doğru düzgün beslenmiyor..

canımçok sıkılıyor bu durumua..eşim gidip bugün aktara o muskat mıydı neydi onu soracak gaz için..

nasıl işe yarıyor muydu kızlar..

Aslında şu doğum sonrası izni 6 aya çıkarsalar ne olacak sanki bebeklerimizin bizlere ihtiyacı var süt kuzusu onlar
Kaç tane doğuracazki sanki

Zeyna canım sık sık sağ sütünü.Benimde azdı sütüm.Sağarsan makina ile artar.Ben 270 cc çıkarmaya başladım.Ama bebek de emiyo.Günde 1 kere mama veriyo kayınvalidem. Sen de dene sık sık sağmayı.Bence gelir.Arz talep meselesi.Bebişi sütsüz bırakma.Bu arada ne kadar yoğunsun.Üzüldüm.Bir an kendimi senin yerine koydum.Allah sabır kuvvet versin.senağlama

kendimi yarışa katılmış at gibi hissediyorum sanki finişte ilk benim fotom çekilsin diye uğraşıyorum
hayır aslında daha iyi bi geleceğimiz olsun yavrularım daha iyi şartlarda yaşasın ve bende hayatın içinde yer alıp bişiler üretmeye çalışıyorum
sen neden vicdan yaptın banlı eylülcüm

asorti gelinimi hasta yaptı galiba o yüzden ortalıkta yok burnu akıyo demişti en son hay Allah ya umarım hemen toparlar

mmfde az önce msn de bi ses verid kayboldu hayırdır inşallah.

sl kıslar nasılsınız kac gundur mısafır mısafır ustune evde oncekı gun benım oglusum com kotuydu sureklı aglıyordu ama aglarken sankı catlayacakmıs gıbı doktora goturduk yıne her zamankı gıbı gaz dedıler fıtıl verddı bu sefer doktor
dunde kıslar test yaptım hamıle cıkmadım cok sukur bırazdan saglık ocagına gıdıp adet olmam ıcın ılac almayı dusunuyorum oglusuma tabıı zarar vermeyecekse de bıran once onlemı almalıyım
sizler nasılsınız kıslar bebıslerınızı optttttmmmmmmmm

bizde yaradı dilekcim inşallah sende de yarar rezene ıhlamur kaynatıyordum içinede muskat rendeliyordum ama ufasktı şimdi büyüdüler rendeleyip sütünle yada suyla ezip kaşıkla verebilirsin

zeynacım sen anlatırken başım döndü arkadaşım Allah kolaylık versin ne diyim iyiki çalışmıyorum çocukların başındayım dedim yaa valla kolay gelsin canım bütün çalışan annelere

benim moralim çoooook bozuk kızlar o kadar sinirliyim ki elimayağım hala titriyo akşamdan beri benim ailem neden normal insanlar gibi değil yaa biri bitiyo biri başlıyo evimede yansıyo huzursuzluk Allah iyilik versin pofs

Kızlar bu kadar kendinizi parçalamasanız her şeyin mükemmel olması için, her şeye yetişmek için. Etrafınızdakilerden yardım alın, bazı şeyleri görmezden gelin ne olacak ki. İzin gününüzde birkaç çeşit yemek yapın, haftanın ilk günlerinde onu tüketin sonrasında kahvaltı sadece çorba ya da sadece güzel soslu makarnayla geçirin. Ki Zeyna sen arabayla bu işleri yapıyorsun en azından koşturma otobüs cart curt derdin yok. Evi her gün değil haftada bir temizleyin dediğim gibi bazı şeyleri görmeyin. Allah yardımcınız olsun. Zeyna özellikle kuzum hiç ağlatma ya bence eve gidince sadece oğullarınla ilgilen. Eşin de yardımcı sana o da yapar bişiler. Bu tempoyla dayanamazsın çünkü. Bir de not al yapacakların unutmaman gereken şeyler ben yoğunlukmtanh küçük not defteri ile geziyorum böylece bir şey unutmuyorum. Yani çalıştığımız için biraz sistematik olmamız gerekiyor. Ben biraz oturttum gibi. İnşallah sizin için de her şey yoluna girer.

Mmmf sıkma canını. Bazen aynı şeyi ben de düşünüyorum. Böyle elimi ayağımı titretecek bişey çıkartıyorlardı sürekli. Ben de annem hariç hedrkese sırtımı döndüm. Ohhh kafam rahat, evim huzurlu. Zor oluyor, bazen düşünüyorsun gücüne gidiyor ama seni üzüyorlarsa görüşmeye ne gerek var.

ağladı şimdi moklu dötlü oğlum odaya bi girdim kokuyo aldım değişiim diye nası ypmış anlatamam lök olmuş bez ama 1 damla dışarıda yok n badisine ne çorabına şaka gibiiii valla ne prima ne huggies ben tecrübeyle öğrendimki en iyi bez molfix bizimkakayı geçirmiyosa kolay kolay kimseninkini geçirmez:lepi:

evet mmmfcim bende yazıp sonradan okuduğumda kendime acıdım yazarken yaşarken değilde sonradan insan vay be ben neler yapmışım şu kısacık zamanda diye

evet jülicim artık bu mükemmeliyetcilikten vazgeçmem lazım yoksa bir yerde tık diyeceğm. ama karar verdim aman ev ne olursa olsun cumartesi - pazar eşimle yaparım. Allah ondan razı olsun hiç aman demez ne desem yapar en büyük desteğim o :asigim: ama az öncede dediğim gibi bi düzen kuracağım elbette daha çok yeniyim böle aksaklıklar olması çok normal kocam böle diye diye bende böle konuşur oldum yoksa ağlamaktan yetişemiyom diye içim çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…