2008 Kasım Anneleri

Mmmf'cim ben de denemek için molfiks almıştım ama bizde hep çişi çıkardı. Özellikle baktım ama 4 saati geçer geçmez çiş çıkartıyor. Bazen unutup gece kaldığında emzirmek için bir alıyorum yazık kuzumun badisine geçmiş oluyor. ve hep molfikste oldu. Bizimkine uygun değil yani. Eşim bile o kadar ısrar etmişti yani molfiks t.m. diye ama o bile sonunda kab.ul etti. Gerçekten çıkarıyor diyor. Ben de primaya döndüm. Bir de ince prima hepsinden daha rahat ediyor kızım. Huggies'in de yan bantı çok kalındı ve lastikleri hep iz yapıyordu. Napalım primayla devam edicez.

kızanlar nassunuz bakiim hııı biz iyiyis şükür kızanımda iyi
dün biraz burnumuz tıkandı anneme gittim psikolojik olarak rahatlamam lazımdı
annemde rahatlattı şükür kızım bişey olmaz dedi merak etme sık sık emzir dedi
burnu tıkanıncada burnuna sütümden sıktım açıldı bi daha da tıkanmadı
hafif öksürüyordu dün bugünde çok şkür kalmadı doktora götürüp
hemen ilaç içirme çocuğa dedi bende öle yaptım o da iyileşti şükür
kucağımda eylüş var o yüzden geç cewap yazdım kızanla anca okudum

kızlar ya bebekleriniz ne kadar süre uyuyor gündüzleri kaç saat aralıklarla toplam kaç saat uyuyo gündüzleri
kayınvalidem dio ki gündüz fazla uyutma gece uyusun dio ama uykusu gelen çocuğu nasıl ayakta tutayım ben
1-2 yaşında değil ki sizinkiler nasıl uyuyor acep merak ettim benim kızan 2 saat fln uyanık duruyo sonra uyumak istiyo
2 saat fln uyuyo sonra değişiyo bazen daha az uyuyo ama

asortie aynı benimkide öyle 2 saat filan uyumasın huzursuzlanıyo uyumak istiyo ,uyuyup uyanınca keyifleniyo.eee gecede geç yatıyo ..

valla benimkinin de ne zaman uyuyup ne zaman uyuduğu belli değil.ama uykusu gelen bebeyide zorla tutamazsın ayakta tutmaya çalıştıkca huysuz olur. ama 2-3 saatte bi uyumak istiyo ve en fazla 45 dakka 1 saat falan uyor.eskisi gibi uzun uyuyuşlar yapmıyo.

12-1 gibi uyuyup 2-2.5 gibi kalkıyı 1-1.5 saat en çok uykusu akşamüstüde 6-7 gibi bi yarım saat 45 dk uykusu var ondan sonra 11-11.5 gibi yatıyoruz istisnalar hariç tabibu saat oldu uyumadı mızmızlanıp duruyo

aynen mmf benimde öle uyuya ya şimdi uyuyo saat 2-2,30 da kalkar sonra 4-5 gibi uyur saat 6 da kalkar
akşam 9 da uyur yarım saat sonra gece 12 ye 1 e kadar oturur bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…