- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.701
demekki neymiş jülicim her bebenin dötü bir değilmiş lülülülülülü
kızlar ya bebekleriniz ne kadar süre uyuyor gündüzleri kaç saat aralıklarla toplam kaç saat uyuyo gündüzleri
kayınvalidem dio ki gündüz fazla uyutma gece uyusun dio ama uykusu gelen çocuğu nasıl ayakta tutayım ben
1-2 yaşında değil ki sizinkiler nasıl uyuyor acep merak ettim benim kızan 2 saat fln uyanık duruyo sonra uyumak istiyo
2 saat fln uyuyo sonra değişiyo bazen daha az uyuyo ama
sanada maşallah canım Allah kolaylık versinbenım gıbı 2009 avrasya maratonlarında bırıncılıge kosan bır dıger kısı de zeyna
canım senın kılometrelerle gıdıyor ısler ama araban var bıldıgım kadarıyla
ben sabah 7,30 da kalkıp once kendım hazırlanıyorum yatagın ustune sadece ortuyorum
oglumu bır fasıl emzırıyorum
uykusu acılsın dıye altını acıp ustunu degıstırıyorum
tekrar dıger gogsumu verıyorum ve anneanneye cocugu bırakarak ıse gelıyorum tam 9,00 da
11,30'a kadar calısıyorum 11,30 cıkıp yurume mesafesınde 10 dk.lık yolu yuruyor ve ogluma ulasıyorum
ıkı gogsumu emzırmek, bır ıkı parca bırseyler atıstırmak, alt temızlıgı derken ıse gerı donus tam 13,00
yıne allak bullak calısıyorum 14,45'de tekrar cıkıyorum aynı yolu gecıyor emızrıp gerı donmem 15,45
yıne calısıyorumm evın alısverısı vs derken 17,30-18,00 gıbı oglumu alıyorum
bazen annemde kalıyorum bazen gıdıyorum ama allahtan annemde halledıyorum hafta ıcı yemek ısını
gunduzlerı bırakıp gıderken dudak buzup aglayan oglum aksam ustu sebebsız aglaması ıle sabrımın sınırlarına kadar gelıyor
hatta yalandan aglama ogrendı sureklı kucagımda durmak ıstıyor hıcbır yere koyamıyorum
babası ve dedesının sımartmaları sonucu ıyıce zıvanadan cıkan pasayı uyutmak ıcın en az 1,5 saat harcıyorum sonuc gece 01,00 de yatıyorum
gecede 2 kez emzırmek ıcın kalkıyorum ve sabah yıne aynı tempo baslıyor
bu sıralar aksamları ustaların basına gıtmem gerekıyor gecıcı ama daha cok zorluyor su an
mukemmelıyetcı davranmamaya calısıyorum
esımden ve annemde buyuk olcude yardım alıyorum ama cok yoruluyorum
sakin sakin oturmayı ozledım hep kosturmaca ıcındeyım
sıkayetcımıyım hayır oglum ıcın hersey feda olsun sadece cok yoruldugum ıcın bazen calısmasam keske dıyorum
ama evlendıgımden bu yana kocasının borcları ıcın ugrasan bır es olarak bırde ustune kocıs benı cıldırtınca psıkopata baglıyorum
bu aralar cok yoruldugum ıcın ve kocısle bozuk oldugum ıcın mutusuzum
sadece oglumla konusurken guluyorum
kendımden korkuyorum
ohhh sefan olsun :çok üzgünüm:senağlamasenağlamaay ben bugün saat 9 da geri uyuttum 11 e kadar bereber uyuduk kuzuyla
sanada maşallah canım Allah kolaylık versin
he o kocişinede :mymeka:
senağlamasenağlama[/COLOR][/B]
derdi neymiş peki eylül bu eltinin?
valla yapacağın bi planın varsa hiç durma harekete geç çünkio kocıse aslında yapacagımı bılıyorum da nıye ıcraata gecmıyorum bılmıyorum
yok yaww ağlamıyom :çok üzgünüm: senağlamasenağlamakız zeyna kafa valla nispet yapmadım kuzum ağlamaaa
aman kızım sende arama bırak öle dağınık kalsın kendi kendini dağıtsın sende dik dur dahada morarsınay sinirlerim bozuldu yaaa;
havadan nem kapan eltimle bebek mevlitinden beri konuşmuyoduk ,dün dedim ya misafirliğe gittik o da vardı tabi yine surat çarşamba pazarı ,e ben bugün dayanamadım aradım ,derdin ne ne yapmaya çalışıyosun diye,aman allah telde bi kavga bi kavga .offffffff
valla canım bence değmez yani onu şimdi adam yerine koyarlar sana ceze verirler hayatın mahvolur sana yazıkelti dövmek kaç yıldan başlar :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?