2008 Kasım Anneleri

demekki neymiş jülicim her bebenin dötü bir değilmiş lülülülülülü

ehuehuehuhe aynen canım.

Yahu ne alemmiş kaynanan olur mu aöyle. Uykusu gelen çocuk uyuyacak. 2 yaşında değil ki bizim kuzular. Uykuyla büyüyecekler. Ben de size onu soracaktım ama kızlar. Annem geçen hafta gündüz de iyice ayakta sallamaya alışmış. Tamam okey sallıyım ama sallayınca uyuyor bıraktığın anda uyanıyor. Ayakta sallarsan 2 saat uyur öyle. Ama bırakırsan 45 dakika falan. Ne yapmak lazım bilmiyorum ki. Bakıcımız napıyo acaba. 12 de uyutmuştu. Ay arayım bakim

benım gıbı 2009 avrasya maratonlarında bırıncılıge kosan bır dıger kısı de zeyna
canım senın kılometrelerle gıdıyor ısler ama araban var bıldıgım kadarıyla

ben sabah 7,30 da kalkıp once kendım hazırlanıyorum yatagın ustune sadece ortuyorum
oglumu bır fasıl emzırıyorum
uykusu acılsın dıye altını acıp ustunu degıstırıyorum
tekrar dıger gogsumu verıyorum ve anneanneye cocugu bırakarak ıse gelıyorum tam 9,00 da
11,30'a kadar calısıyorum 11,30 cıkıp yurume mesafesınde 10 dk.lık yolu yuruyor ve ogluma ulasıyorum
ıkı gogsumu emzırmek, bır ıkı parca bırseyler atıstırmak, alt temızlıgı derken ıse gerı donus tam 13,00
yıne allak bullak calısıyorum 14,45'de tekrar cıkıyorum aynı yolu gecıyor emızrıp gerı donmem 15,45
yıne calısıyorumm evın alısverısı vs derken 17,30-18,00 gıbı oglumu alıyorum
bazen annemde kalıyorum bazen gıdıyorum ama allahtan annemde halledıyorum hafta ıcı yemek ısını
gunduzlerı bırakıp gıderken dudak buzup aglayan oglum aksam ustu sebebsız aglaması ıle sabrımın sınırlarına kadar gelıyor
hatta yalandan aglama ogrendı sureklı kucagımda durmak ıstıyor hıcbır yere koyamıyorum
babası ve dedesının sımartmaları sonucu ıyıce zıvanadan cıkan pasayı uyutmak ıcın en az 1,5 saat harcıyorum sonuc gece 01,00 de yatıyorum
gecede 2 kez emzırmek ıcın kalkıyorum ve sabah yıne aynı tempo baslıyor

bu sıralar aksamları ustaların basına gıtmem gerekıyor gecıcı ama daha cok zorluyor su an
mukemmelıyetcı davranmamaya calısıyorum
esımden ve annemde buyuk olcude yardım alıyorum ama cok yoruluyorum
sakin sakin oturmayı ozledım hep kosturmaca ıcındeyım
sıkayetcımıyım hayır oglum ıcın hersey feda olsun sadece cok yoruldugum ıcın bazen calısmasam keske dıyorum
ama evlendıgımden bu yana kocasının borcları ıcın ugrasan bır es olarak bırde ustune kocıs benı cıldırtınca psıkopata baglıyorum

bu aralar cok yoruldugum ıcın ve kocısle bozuk oldugum ıcın mutusuzum
sadece oglumla konusurken guluyorum
kendımden korkuyorum

sanada maşallah canım Allah kolaylık versin
evet ben kilometrelerle uğraşıyom sen yürüme dakkaları ile
şimdi hesap et yaptığım kmyi
sabah anneye gidiyom 20 km işe geri geliyom 10 km akşam anneye gidiyom bi 10 km sonra alıp eve gideyom 20 km. toplam 60 km. evet yol yapıyorum araba var çok rahatlık ama bunu bide sabah akşam trafiği var yani annelerle bizim ev çok ters bu yol beni az zorluyo
he o kocişinede :mymeka:
ay ben bugün saat 9 da geri uyuttum 11 e kadar bereber uyuduk kuzuyla
ohhh sefan olsun :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

ay sinirlerim bozuldu yaaa;

havadan nem kapan eltimle bebek mevlitinden beri konuşmuyoduk ,dün dedim ya misafirliğe gittik o da vardı tabi yine surat çarşamba pazarı ,e ben bugün dayanamadım aradım ,derdin ne ne yapmaya çalışıyosun diye,aman allah telde bi kavga bi kavga .offffffff

o kocıse aslında yapacagımı bılıyorum da nıye ıcraata gecmıyorum bılmıyorum
valla yapacağın bi planın varsa hiç durma harekete geç çünki
onlar bizi üzmek için kesinlikle hiç bir yoldan caymıyorlar.
kız zeyna kafa valla nispet yapmadım kuzum ağlamaaa
yok yaww ağlamıyom :çok üzgünüm: senağlamasenağlama
aman kızım sende arama bırak öle dağınık kalsın kendi kendini dağıtsın sende dik dur dahada morarsın

valla ben eltimle öle kardeş oldukki birbirimize hoşgeldin diyemediğimiz zamanlarda muhakka unutulmuş olacağı yada demek gerkemediğini biliriz.o kadar benimsedikki birbirimizi evlerimiz kendi evlerimiz hiç ayrımız gayrımız yok.zamanında kaynanam ona hep daha farklı bana daha farklı davranırdı.biz hiç bunu dert etmedik o kadının yapısıda öle.he şimdi bi farkımız yok ve aile içinde böle sorunların olması çok yanlış.
bence....

benim eltimde çok iyi valla kardeş gibiyiz aynı binadayız zaten çok iyi biri
eylülcüm 166 cım dövmek bedava cezası yok ama öncelikle değer mi ona karar ver

ben de eltimle tatilden tatile 1 gün görüşürüz..pek diyaloğumuz yoktur..
arayıp sormayız birbirimizzii.
ama her görüşmede yakınır,hep zor durumdadır biz hep daha şanslıyızdır ona göre..öyle der.
ben de hiç takmam..

selam kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah...
haftanın başından beri giremedim girdiğimdede yazamadım bebelerden..
pazartesi salı doktorları aşındırdık aylık kontrol ve aşılarımız için, dünde arkadaşım vardı bugünde kociş evde..:)) şimdi mama almaya gitti her zamanki gibide mama kullanan anneler özellikle bebelac kullananlar size bir sorum var sanırım bebelac yenilenmiş biz 2 numaraya geçmiştik 4. aydan itibaren şimdi marketlerdeki 2 numara 6. aydan itibaren ve rengi değişmiş 1 numarada doğumdan itibaren 6 ay diye yazıyormuş eşim şimdi tel açtı..sitesinde her hangi bir değişiklikten sözedilmemiş yada yenilenmemmiştir muhtemelen ama bizim gibi bebelac kullanan annneler vardı mesela darkı biliyorum ben onlar kolay bulabiliyormu acaba? ben eşime bulamazsan ne yapalım tekrar bir ay daha 1 numara kulllanallım yada hero babye geçelim dedim bu konuda sizin fikirlerinizi merak ettim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…