2008 Kasım Anneleri

ay cahil insanla uğraşmak çok zor vallahi,kıskançlık çok kötü bişey yaw..şimdi karıştırmıştır ortalığı ,kayınvalidemle aynı apt .da oturuyo..onlarıda bana karşı kışkırtıyo ..

merhabalar

2 gündür tüm yazdıklarınızı okudum ama fırsat bulup cevaplayamadım şimdide unuttum ama tüm bebişlerin ve annelerinin iyi olduklarını ufak tefek rahatsızlıkları olanlarından iyileştiğine çok sevindim
tüm bebişleri kokluyorum misler gibi

mmmf sanırım canın biraz sıkkın ama her şey düzelir ve en önemlisi yuvanda mutlu olman gerisini kafana çok takma senin küçücük bir bebeğin var umarım her şey düzelir

sanırım deloks gaz için muskat cevizini sormuştu ben çok verdim ama o kadar çok şey veriyordumki hangisi gazına iyi gelerdi hala bilmiyorum rezene ile yada sütünle kazıyıp 1 2 çay kaşığı verebilirsin

beyazmelek ben bebelac hero baby milupa her türlü mamayı aldım ama oğluşum hala hiç birini severek almıyor şimdi baktım bebelacın kutusunda 6 aya kadar yazıyor ama bu bebe sütü herhalde mama değil

evet bende 2 gündür çalışmayı başlayanlardanım ilk gün çok zor geldiysede bu gün daha iyiydim sabah 6;30da kalkıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum önce eşimi kaldırıp kahvaltımızı yapıyoruz eşimi gönderdikten sonra kızımı zorla kaldırıp zorla kahvaltı yaptırıyorum yapmak istemiyor kalkar kalkmaz bende sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum sonra hazırlanıyoruz salonu yatak odalarını topluyorum bebeği emziriyorum bakıcı teyzemiz geliyor eve gelince insan huzursuz oluyor hep temiz derli toplu olması lazım çünkü evin neyse o gelir gelmez biz çıkıyoruz okulum yürüyerek 10 dakika 2. sınıfı okutuyorum malesef yerime bakan vekil öğretmen çok boş bıraktığı için iki gündür seviye tespit sınavları yapıyorum durumlarına bakmak için 12ye kadar hep ayaktayım sonra zil çalınca koşturarak eve geliyorum gidiş değilde dönüş beni mahvediyor çünkü hep yokuş ama bu yol sayesinde zayıflayacağım geldiğimde bebişim uyuyor oluyor ama alıp bir güzel emziriyorum biraz öpöp kokluyorum ve tekrar okula gidiyorum saat 3 te çıkıyorum yine koşarak eve geliyorum ondan sonrada evde maraton başlıyor yemek bulaşık çamaşır ütü hepsi var ama şu an yapacak kimse yok bebişimi uyuttum şimdi yemek yapmam lazım akşama menüde tarhana çorbası pilav karnıyarık ve hoşaf var azda kerevizli pırasa yemeği
yemegimi yapayım yine gelirim bu arada darkı iyiden iyiye merak ettim arada birde olsa girerdi 3 gündür yok

kızlar şimdi eşim geldi.. bebelacın 1 numarasını almış (rengi değişmiş turuncu olmuş)ecemim dediğin gibi üzerinde doğumdan itibaren bebek sütü yazıyor.. zaten dğeride devam sütü idi şimdi 6 ay anne sütü vermek gerekiyorya yenilemişler anne sütüne yakın eksiksiz beslenmesi için hazırlanmış öyle yazıyor.. anlaşılan biz 1 ay daha bu mamayı kullanacağız sonra 2 noya geçeceğiz.. zaten öncekileride çabuk tükenişyordu o yüzden yeniliğe gitmişler..

Son düzenleme:
kızlar bu arad oğluşum gündüz doğru dürüst hiç uyumuyor saat 8 de kalkıyor 11:30a kadar bakıyor uyuduğu 1 saat uyuyor bugün ikinci uykusuna 20 dakika önce geçti en fazla 1 saat uyur birde 7 gibi yarım saat uyuyor ve ondan sonra gece 1- 2 ye kadar uyumuyor uykusu çok geliyor ama bir türlü derin uykuya geçemiyor banyo yaptırıyoruz rahatlasın diye daha cin gibi oluyor hep kucak istiyor çok yoruluyorum 2 gün öncesine kadar şikayetim pek yoktu ama işe başlayınca çok zor oldu gecede en az 2-3 kez emmeye kalkıyor ne yapsamki gece uykusunu biraz daha erkene çekebilmek için?...

SLM KIZLAR NEREDEYSE ÇIKIŞ SAATİM GELDİ BEN ANCAK YAZABİLİYORUM BİR GÖRÜNEYİM DEDİM. HALA DAHA İŞLER VAR ONLARI YETİŞTİREYİM DİYORUM BENİ EV İŞLERİ BU KADAR YORMUYOR YAA DERSHANE BERBAT ATAMALAR AÇIKLANMIŞ YİNE TERCİH YAPAMAYACAĞIM,ZATEN PUANIM DÜŞÜKTÜ AMA İNSAN YİNE DE İÇİNDE BİR UMUT TAŞIYOR ÜZÜLDÜM O YÜZDEN senağlama
BU ARADA BENİM OĞLUŞUMDA 4 AYLIK OLDU BUGÜN ARTIK TEYZELERİ ELLERİNİZDEN ÖPER :ecrin_bebek:

ayyy bende yemek yapacağım malzemeleri hazırladım ,kızıda koltuğuna oturttum elinede verdim oyuncak söylene söylene kemiriyo ..bende yemeklerimi yapıyom ..

kızlar muskat nasıl verilir.
şimdi eşim aldı da sıcak suda beklet yumuşasın demiş.
yumaşamıyor.rendeleyince de katı yani
öyle mi vereceğim

Bence de bir-iki gün daha bekle canım yaa iyice üşütmesin,bize gripken duş almak iyi geliyor ama bebişlere nasıl gelir ben de bilmiyorum sadece çok ateşliyken yıkayın diyorlar onu duymuştum. Peditus ver ve sık sık emzir birkaç güne kalmaz geçer merak etme.

Dilokcum muskatı hiç duymadım hiçte kullanmadım bilmiyorum. O gaz için mi kullanılıyor,biz doğduğundan beri hep zinco kullandık çok ta memnunum. Zaten pek gazlı bir çocuk değildi,şimdiler yok denecek azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…