- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.741
Arkadaslar oglum ıcın yogurt mayalayacagımda bı sorum olucak hanı ısıtılmıs sutun ıcıne bır tatlı kasıgı yogurt konuluyorya bu yogurdu eklerken sutle karıstırıyormuyuz ? Yanıtlarsanız cok sevınırım kocaman opldunuzz
bizde salı günü 5 ayklık oluyos ne zaman doğdu ne zaman büyüdü mikroskobik yaa .
beyaz melek sizinde 4.ayınız kutlu olsun canımın içi
eylülkafa sizinde 4.ayınızmış niye demiyon bakiim delikafa dülden
canım bi çay bardağına koy yoğurdu ,süttende ekle iki üç kaşık karıştır öyle at süte
karıştır canım bi döndür yeter.sonra sar sarmala kalöriferin yanına koy ,3-4 saat sonra aç buzdolabına koy canım..
kızlar bu arad oğluşum gündüz doğru dürüst hiç uyumuyor saat 8 de kalkıyor 11:30a kadar bakıyor uyuduğu 1 saat uyuyor bugün ikinci uykusuna 20 dakika önce geçti en fazla 1 saat uyur birde 7 gibi yarım saat uyuyor ve ondan sonra gece 1- 2 ye kadar uyumuyor uykusu çok geliyor ama bir türlü derin uykuya geçemiyor banyo yaptırıyoruz rahatlasın diye daha cin gibi oluyor hep kucak istiyor çok yoruluyorum 2 gün öncesine kadar şikayetim pek yoktu ama işe başlayınca çok zor oldu gecede en az 2-3 kez emmeye kalkıyor ne yapsamki gece uykusunu biraz daha erkene çekebilmek için?...
bizde salı günü 5 ayklık oluyos ne zaman doğdu ne zaman büyüdü mikroskobik yaa .
beyaz melek sizinde 4.ayınız kutlu olsun canımın içi
eylülkafa sizinde 4.ayınızmış niye demiyon bakiim delikafa dülden
mmmf kafayı başka topiklerde yakaladım çünkü bende ORADAYDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?