- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.261
dark cnm ne zaman tatil okullar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylül güle güle kullan cnm.
babamız şimdi geldi.hemen verdim tunayı..ortalığı toplayayım çayımı alayım gelecem yinee
safişim çok sevindim...
zeyna???
nokia ama neeeeeeeesağolun kızlar ,valla alışmadık dötte don durmaz hesabı ,telefonun sesini duymamışım zeynacım ,şimdi söyleyince gördüm :)))
markası da nokia ,biz sülalecek nokia kullanırız ,ben hep onu kullandım şimdiye dek ..
darkcım çok sağol canım güzel dileklerin için ..bende seni öptümmmm..
ULEN KİMİ ARADIYSAM AÇMADI ARAMIYOM Bİ DAHA SİZİ :umursamaz:
yalancıııııııııııııvalla beni arayan falan olmadı zaten hep ben arıyorum seni sen beni hiç aramaakannehir
bende nedense sebepsiz bi üşüme var anlamadım neden ki bende psiko. olarak buna takıldım :bbo:off kendimi kötü hissediyorum kızlar ya psiko olara nie ki
Oooo:kedi: Bol şanslar o zamankaydirigubbakcemile5ayy darkcım ne olsun valla aynı
bu akşam küçük bi randevum var halledeyim iyi olcam umarım :kedi:
Canım ayın 22si son.dark cnm ne zaman tatil okullar.
Bu daha iyi olmuş.Demekki hemencecik kandırmış seni kaydirigubbakcemile3darkçım traşlı öptüm cnm :)))
azocum sabahın 6 dındaki salçalı makarna da nasıl olur artık bilmiyorum ama zevk meselesi işte![]()
Nice mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum canım annene.İyiki doğmuş.darkım iyiym valla neolsun ardacıkta iyi bugün annemin doğum günü abimler ablamlar bizde çocuklarla kuduruyo arda dabi ciii eee diyip çıkıyorum cerenimide öp bnm içiN cnmcım açık kalıo kk arada bakarım
İyi geceler canım ya walla benide arayan yok.iyi gecelerrrr
bi selam da ben vereyim dedim
kimse diyormu hiç bir lavişimiz var uğradı mı ne yapıyor acep diye soran yok
ve beni arayan kimse de yok![]()
aayy evim karmakarışık oldu yaa gümüşhaneden eltilerim geldi onu anladım neyse oğluda var biraz yaramaz üst katımda da bir eltim var 2de onun var bide benim etti dörtt eve bi geldim evv ters dönmüştü yaaa şuan hala aynı erindim toplamayaa hadi gümüşhaneden geleni anladım da üst kattaki hep bizde onun evi hiç karışmasın çok titiz çünkü(
sabah kalktım evi tertemiz yaptım kayınvalidem bizde bakıyor artık yağmura onlarda bize geldi haliyleeee
zaten yorgundum işten geldikten sonra beynim iyice uçtu yaaaa
sağolun kızlar ,valla alışmadık dötte don durmaz hesabı ,telefonun sesini duymamışım zeynacım ,şimdi söyleyince gördüm :)))
markası da nokia ,biz sülalecek nokia kullanırız ,ben hep onu kullandım şimdiye dek ..
darkcım çok sağol canım güzel dileklerin için ..bende seni öptümmmm..