2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar kızlar
bugün hiç ummadığım kadar güzel bir gün geçirdik kızımla,gittiğimiz yerde öok eğlendi kızım.hava da bahar gibiydi bugün parka da gittik..
kalimerocum dış güçlerin aile içine girip huzursuzluk çıkartmalarına sinir oluyorum ama hep idare etmek zorundayız cnm napalım,fazla üzme cnmm kendini..
zeynacım daha öncde de böyle bir sorunun var mıydı?bahsetmemiştinde hiç?geçici bir durumdur diye düşünüyorum..
hay Allam yaa..bak başka ne yazıcaktım ben off unuttum

eylül güle güle kullan cnm.

babamız şimdi geldi.hemen verdim tunayı..ortalığı toplayayım çayımı alayım gelecem yinee

safişim çok sevindim...

zeyna???

sağolun kızlar ,valla alışmadık dötte don durmaz hesabı ,telefonun sesini duymamışım zeynacım ,şimdi söyleyince gördüm :)))
markası da nokia ,biz sülalecek nokia kullanırız ,ben hep onu kullandım şimdiye dek ..

darkcım çok sağol canım güzel dileklerin için ..bende seni öptümmmm..

sağolun kızlar ,valla alışmadık dötte don durmaz hesabı ,telefonun sesini duymamışım zeynacım ,şimdi söyleyince gördüm :)))
markası da nokia ,biz sülalecek nokia kullanırız ,ben hep onu kullandım şimdiye dek ..

nokia ama neeeeeeee

darkım iyiym valla neolsun ardacıkta iyi bugün annemin doğum günü abimler ablamlar bizde çocuklarla kuduruyo arda da :D bi ciii eee diyip çıkıyorum cerenimide öp bnm içiN cnmcım açık kalıo kk arada bakarım

aayy evim karmakarışık oldu yaa gümüşhaneden eltilerim geldi onu anladım neyse oğluda var biraz yaramaz üst katımda da bir eltim var 2de onun var bide benim etti dörtt eve bi geldim evv ters dönmüştü yaaa şuan hala aynı erindim toplamayaa hadi gümüşhaneden geleni anladım da üst kattaki hep bizde onun evi hiç karışmasın çok titiz çünkü:((
sabah kalktım evi tertemiz yaptım kayınvalidem bizde bakıyor artık yağmura onlarda bize geldi haliyleeee
zaten yorgundum işten geldikten sonra beynim iyice uçtu yaaaa

ayy darkcım ne olsun valla aynı
bu akşam küçük bi randevum var halledeyim iyi olcam umarım :kedi:
Oooo:kedi: Bol şanslar o zamankaydirigubbakcemile5

dark cnm ne zaman tatil okullar.
Canım ayın 22si son.
ben bu hafta raporla bitircektim ama raporlarda sorun çıkıyomuş.Sevk alarak yinede 3 gün önceden kapicam sezonu.Kardeşim rahatsız erken gidicem o yüzden.

darkçım traşlı öptüm cnm :)))
azocum sabahın 6 dındaki salçalı makarna da nasıl olur artık bilmiyorum ama zevk meselesi işte :D
Bu daha iyi olmuş.Demekki hemencecik kandırmış seni kaydirigubbakcemile3

darkım iyiym valla neolsun ardacıkta iyi bugün annemin doğum günü abimler ablamlar bizde çocuklarla kuduruyo arda da :D bi ciii eee diyip çıkıyorum cerenimide öp bnm içiN cnmcım açık kalıo kk arada bakarım
Nice mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum canım annene.İyiki doğmuş.
Benimde işim vardı zaten bakamadım anca bakabildim.
Mucuk mucuk Ardaya ve sana.Ceren de öpüo sizi:ecrin_bebek:

iyi gecelerrrr
bi selam da ben vereyim dedim
kimse diyormu hiç bir lavişimiz var uğradı mı ne yapıyor acep diye soran yok:(
ve beni arayan kimse de yok:(
İyi geceler canım ya walla benide arayan yok.
Ama bu konularda ben de çok tembelim,eşimi dostumu pek aramıyorum.Hayata çok dalıp gidiyorum heraldeboshayallersmile

aayy evim karmakarışık oldu yaa gümüşhaneden eltilerim geldi onu anladım neyse oğluda var biraz yaramaz üst katımda da bir eltim var 2de onun var bide benim etti dörtt eve bi geldim evv ters dönmüştü yaaa şuan hala aynı erindim toplamayaa hadi gümüşhaneden geleni anladım da üst kattaki hep bizde onun evi hiç karışmasın çok titiz çünkü:((
sabah kalktım evi tertemiz yaptım kayınvalidem bizde bakıyor artık yağmura onlarda bize geldi haliyleeee
zaten yorgundum işten geldikten sonra beynim iyice uçtu yaaaa

Ayyy lavişim kolay gelsin sana tatlum.Valla ben seni arayacaktım hep aklımdasın ama bi baktım bugün velet tüm kontürlerimi yemiş sağolsun alper abisini aramış.Oda akıl edipte kapatmamış.Yoksa hep aklımdasın canım.Yarın fırsatım olunca kontrol almaya arayacağım seni.

Benimde kayınvalidem tüm misafirlerini benim evde ağırlıyo ve gelen giden hep bizde seni çok iyi anlıyorum

selam güzeller akşam mifairimvardı çaya valla kapıyı açık bıraksaymışım olurmuş hiç durmadı
ama çok soğuktu bırakamadım
bize dün 192 lira fatura geldi:S
sze kaç geldi millet
eylülüm güle güle kullan kuuz telefonunu
kontörm bitmeden bi ararım seni hacıı

Canım güle güle kullan telefonunu

Back
X