2008 Kasım Anneleri

SAFISIM BEYAZ MELEGIM BENDE SIZLERI COK OZLEDIM CANLARIM.MELEGIM HAKLISIN VALLA KATLANACAZ AMA COK ZOR YA 33 YASINDAYIZ BIZDE COCUK DEGILKIZKI.OFF OFFFF BIR AN ONCE TAYINIM OLUR UMARIMMMMM.BU ARADA EVE BENDE BITTIM BOGAZ MANZARASINA YANI.aLLAH AGIZ TADIYLA OTURTSUN.

çıkmadan bir yazayım dedim
bende baktım dediğiniz ve evet aynı fikirdeyim ev güzel ama eşyalar ofsayt daha antreden kaybetti yani antrenin mermeleri desenli zaten birde üzerine desenli halı koymuş gereksiz bence ve özellikle de salon o ne kalabalık öyle yaa ben bakarken yoruldum valla sıkış tepiş bir sürü eşya ama zevk işte o arkadaşımızda kendi zevkine göre döşemiş allh iyi günlerde oturmayı nasip etsin

krikocum hoşgeldin selen kızımız iyidir inşallah yaa napalım olacak böle şeyler artık inşallah sağlıkla geçseydi şu günler

mmmfnin verdiği linkteki eve bakıp kaçayım bende akşama misafirim var hala buralardayım

EVET CANIM O ANTREDEKİ KALEBODURLARIN ÜZERİNE HALI KOYMASI BAŞTAN BİTİRDİ OLAYI AMA YAZMADIKM HERKESİN KENDİ ZEVKİ TABÜÜÜ:delphin:

KIZLAR bu arada size en önemli gelişmeyi yazmadım oğluşum artık baya baya yürüyor onbirbuçuk aylıkken yürümeye başlayan oğlum nihayet tam anlamıyla yürür ordu eskiden küçük mesafeleri yürürdü şimdi uzun mesafe tam gaz koşturur oldu emeklemekten tam anlamıyla kurtulduk hihoyyyt

memocanda yürüyordu ne oldu ilerletebildimi miniğimiz ?cesaretlenmeleri uzun sürüyor ama bi cesaret geldimide durdurana aşk olsun oluyor muşşşşş

ayyy süpeerr maytap evin boğaza nazırmıı,bayılırım boğazaa benn yaaa,offf yok yok İstanbula taşınmam lazımmm

hoooopppppppppp dur bakalım sen nereye gidyon tatlış güzelim izmir varken bırakılırda gidilir mi allahsen havası güzel kendi güzel sahili güzel denizi güzel izmir izmir güzel izmir

bu arada ben çıkıyorum güzeller kendinizde bebeklerine iyi bakın öpüyorum sizi bu akşam evimde kalmak istiyorum evimi çok özledim inşallah kalabilirim 5 kat çıkmak problem olabiliyor

görüşmek üzereeee

mıkroskobık ateŞlendı kızlar yaa offf
ne zamandır bekledıĞımız hastalık kapıyı tıklıyo sanırsam
da takıldıĞım bıŞety var bu Çocuk hep haftasonu hastalanıyo yaa gıcık oluyorum doktor yok bıŞey yok

Allah dağına göre kar verirmiş aşkitom merak etme bi güzel dolvenle ikisinide ıhlamur falan var yada evde acil ilaçlardan inşallah sabaha bişicikleri kalmaz
ikisi birden hastalanma olasılığı yüksek çünki haşır neşirler birbirleriyle ama hep hafta sonuna denk gelmesi garip

kızlar bu arada ben sıyah kırmızı renk kombınasyonuna bayılıyorum.yenı mutfak yaptıacak olsam oyle yaptırırdım.

kesinlikle bende hatta kendi evim olsa heryeri kırmızı siyah beyaz yaptıracağım sanırım

KIZLAR bu arada size en önemli gelişmeyi yazmadım oğluşum artık baya baya yürüyor onbirbuçuk aylıkken yürümeye başlayan oğlum nihayet tam anlamıyla yürür ordu eskiden küçük mesafeleri yürürdü şimdi uzun mesafe tam gaz koşturur oldu emeklemekten tam anlamıyla kurtulduk hihoyyyt

memocanda yürüyordu ne oldu ilerletebildimi miniğimiz ?cesaretlenmeleri uzun sürüyor ama bi cesaret geldimide durdurana aşk olsun oluyor muşşşşş

hadi hayırlı olsun canım benim evet haklısın cesaret geldi mi artık fırtına misali oradan oraya savruluyorlar, Eymen o kadar hızlı koşuyor ki kendi hızına kendi de yetişemiyor kaydirigubbakcemile3 serpilip gidiyor yere

mİkroskobİk ateŞlendİ kızlar yaa offf
ne zamandır bekledİĞİmİz hastalık kapıyı tıklıyo sanırsam
da takıldıĞım bİŞety var bu Çocuk hep haftasonu hastalanıyo yaa gıcık oluyorum doktor yok bİŞey yok

ulen fatİhte ateŞlendİ
acaba ben bu kadar kuvvetlİmİyİm:((

haydaa nerden buldular şimdi ateşi, canım yaa hemen ver ilaçlarından vardır mutlaka evde de bu haftasonu yakalanmaları olayları tesadüfmü bilmiyorum Eymen'de genellikle hafta sonu hasta olur, ben de öyle olurmuşum bebekken bahane bulmuyorum o yüzden
hadi bizi de haberdar et canım inşallah ilerlemeden kurtulurlar

günaydın kızlar işimin başındayım yine bugün iyi hissediyorum kendimi güzel bir uyku çekmişim iyi geldi ama şu ağrılardan tam kurtulamadım deli olucam dün akşam misafirleri gönderdim ama nasıl ağrı nasıl ağrı anlatamam ortalığı topladım çocuğu yatırana kadar zor dayandım attım kendimi yatağa
sanırım tam anlamıyla üşüttüm ben,üstüne bir de yorgunluk binince mahvediyor beni, bu işyerindeki sandalyemin arkasınada bir yastık mı getirsem napsam belimde çok ağrıyor bu sandalyede onu farkettim

Günaydın kızlar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun benim kızımda ciddi bir enfeksiyon geçirdi ateşini düşüremedik menenjitten şüphelendiler belinden sıvı alıp incelemek için lp denediler 4 kez iğne soktular hemde boşuna örneği alamadılar bile tomografi akciğer filmi çektiler serum taktılar çok şükür şimdi iyi kötü birşey değilmiş.Allah korusun bebişlerimizi

ayy yavrum benim içim acıdı valla seyracım sen yazarken yaa nasıl canını acıtmışlar yok yere kuzunun çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin

ayy seyaracım geçmiş olsun çokk
allah korusun kuzuları
dün gece saat 3 gibi eylül ağlamaya başladı yanıma aldım emziriim die
bi baktım yanıyor çocuk ateşini ölçtüm 38.8 e çıkmış hemen calpol verdim biir ölçek
elini yüzünü yıkadım üstünü çıkardım vücudunu sildim 1 saat bekledim 37.2 düşmüştü
sonra uyumuşum zaten biraz önce yine çıktı nie çıkıyor anlamadım benn

Back
X