2008 Kasım Anneleri

valla benim oğlan bunda bile rahat durmuyoki sağlammış o kadar tepesine çıkmasına ayağa kalkmasına rağmen devrilmedi bişey olmadı yani:)

şimdi birine montunu vericem birine önlük takıcam gittim fatihe önlük takmaya çalışıyorum anne anne diyo dur yaa diyom bide çocuğa düşünün halimi ahh ahhhhhh
bide kafamı yarıyosunuz utanmadan:roflol:

şimdi birine montunu vericem birine önlük takıcam gittim fatihe önlük takmaya çalışıyorum anne anne diyo dur yaa diyom bide çocuğa düşünün halimi ahh ahhhhhh
bide kafamı yarıyosunuz utanmadan:roflol:

ehehehe maytabım öldürdün beni hakkaten iyi yarmışız kafanı demekki accık aklın kalmıştı oda gitmiş :roflol:

bende çıkar kızlar köye gideceğiz yemekten sonra
dün temizliğim bitti yaa altım kuru keyfim yerinde oooh kaydirigubbakcemile3 ama dağ gibi ütüm var kaç gündür bekliyor ben bile bilmiyorum hatta yeni çamaşır günü bile geldi kaydirigubbakcemile3

slm hatunlar ben geldim hoop nirdesiniz

köye gittik erken döndük çünkü öğrencim haber etti gelicem diye döndük
şimdi öğrencim gitti, Eymen'de baya oldu yatalı zaten saat 21.00e geliyordu
bende şimdi üzerime rahat bişeyler giyeyim biraz ders çalışayım bari, kitabım da dershanede kalmış napsam bilmiyorum :uhm: süt getirdim köyden onu bir kaynatayım yoğurt yapayım ondan sonra da yatayım bari madem kitabım yok kendimi yine allah allah ve de yallah yallah işlerine harcayayım bari çitosumun tabiriyle :roflol:

uyudunuzmu kızlaaaarrr aşkı memnuyu izleyen uyudu heralde:))
benim koca maça gitti bende hala onu bekliyorum yoldaymış beyimiz:kızgın: bu sefer çok sinir etti beni bu saate kadar yalnız bıraktı konuşmıycam tabi küs kalabilirsem:((

valla kızlar ben elimden geldiğince girmeye çalışıyorum siteye piraye yi uyuttuğum gibi burda alıyorum soluğu kk sız olmaz:enbuyukkk:

selam
sanırım banada taş geldi yani son bi kaç şey okudum sanırım gerilerde gelmeyen yada gelemeyenlere sitem var
evet haklısınız bir slam demek zormu ama olmuyor
eskiden işim rahattı ama artık bütün yük üzermde ben süper olunca devroldu herşey üstüme
sonra annemler taşınıyor geliyo dışarı çıkıyoz yada oraya gidiyorum halledemedik bir türlü
beğendiremiyorum hiç bir şey
bu hafta alt üst oldum iş ev annem evi bide bugün bu hengamede anjin oldum yattım tüm gün öğlenden sonra
kısacası bazen gerçekten açamıyorum yada açsamda okuyorum bir çırpıda cevap yazamadan muhakak giriyor araya bir şey
sizleri hiç unutmuyorum sürekli aklımdan geçiyorsunuz hatta dün akşam okudum sanırım tatil planı yapılmış topluca
eşime dedim neden olmasın aynı otelde konaklarız zaman geçirirsin dedi yalnız kesinlikle olmazda dedi
sonra çileğimin görümcekinin olaları
yasminimi üzen kocası
ve beyazımın bitip tükenmek bilmeyen aşk geceleriii
hepsini takip ediyorum kıyısından köşesinden ama bunaldım yetişememekten

umarım anlatabilmişimdir ama en azından bir selamı canlarımdan esirgemiyeceğim
herkeze iyi geceler bol ukular melekleri ile
rüyanızda hepiciğiniz beni görün kaydirigubbakcemile3

selam,
herkese iyi geceler.. günaydınnda olabilerrr.. çünki ancak yarın okursunuz..
bende bir kaç gündür tam takip edemiyorum görümcem geldi.. bugün yoğun geçti yemek telaşı felanda eklendi..ama kuzular çok sevindi halalarına hemen kaynaştılar..
babannemiz ve halamız bize güzel ciciler almışlar lcwden çok beğendik müsait bir zamanda yüklerim..
kayınvalidem benide unutmamış banada aynı yerden pijama takımı almış çok güzel..
oğluşlar şimdidlk aynı kuduruklukta.. sağlıkları iyi şükür..
gündüzleri giremiyorum ama bir hafta sonra yada müsait olunca bir merhaba derim..
altı çizili belirtmek istedim sitem gibi algılanmasın ama bazen bir selam verdiğimizde bile pek dikkate alınmıyoruz yada ben şahsım adıma öyle düşünüyorum alınganlık tarafım tutuyor ne bileyim işde....
neyse yarın konsere gidiyoruz polis haftası dolayısıyla konser var gülben ceza felan olacakmış .. görümcem içinde iyi olucak bende iki çocukla ilk kez gideceğim bakalım ama sanırım kapalı bir yerde olacak neresi bilmiyorum..

KK yı seviyorum bir sorun olmadığı sürecede bende buralardayım..
hadi hepiniz öptüm görüşürüz yine..

ıyi geceler herkese
Fazla giremeyenlerden biri de benim ama ne yapayım ki elimde değil.
Her gün giriyorum,editörlük işlerime bakıyorum,buraya da selam yazabilirsem yazıyorum.Geceleri Duru Okyanusu uyuttuktan sonra bakmaya çalışıyorum,o zamanda kimsecikler olmuyo zaten.
Bir de biliyorsunuz yeni hastalık atlattık,çok şükür geçti boğaz enfeksiyonu,yüzündeki yaraların hala biraz izi var,tamamen geçer diye umut ediyorum.
Bir şekilde haberlerinizi almaya çalışıyorum ve kendimizden de haber veriyorum tabi.Bugün beyaz meleğimle uzunca konuştuk,krikitosumla da öyle.yazık krikitosum berrrrrbat durumda,haberiniz varmıydı bilmiyorum.Dün gece 9 tane serum yemiş yahu,ateş 39 olmuş ve hamile bu kızcağız,gözlerim yuvalarından fırladı.Allah acil şifalar versin diyorum.
En son batuş hastaydı o da iyileşmiş sanırım :nazar:
başka hasta bebişimiz ve annemiz yok sanırım.aman maşallah diyelim,bir yermizi kaşıyalım ve hatta dilimizi ısıralım

nazlımeleğim cicilerinizi güle güle kullanın,küçük adamların sağlığının iyi olmasına çok sevindim maşallah canım :nazar: yarınki konserde çoook eğlenin opuyorumnanaktan

gunaydın arkadalaslar

ne guzel aksam bır cok kısı gelmıs
benım basım hala agrıyor

nazlımelegım alınma canım senı gormemek olur mu
sahsım adına ısyerınden yazıstıgım ıcın bazen bır anda yogunlasabılıyorum canım
cıcılerınız de hayırlı olsun
ne dusuncelı kayınvalıden varmıs senın

krıkoma uzuldum ınsa allah atlatır hemencecık
merak ettım ne yaptı acaba mertoyu
annesı gelse ne ıyı olurdu

slm kızlar günaydın herkese
kurt gibi açım hala bişey yemedim, bugün yalnız geldim işyerime oğluşum uyanmamıştı hala umarım uyandığında ağlamaz
dün köye gittik demiştim yaa, köyde inanılmaz mutlu iki anane iki dede ve annesi babası var çok sevinçliydi oğlum annem dediki atlattı heralde unuttu sanırım o şarkıyı falan dedi, söylesem tekrar öyle yapar mı dedi bende yapmaz heralde bütün sevdikleri yanında dedim, annem söylemeye başladı, aman ne dudak büzmek, ne üzülmek, ne ağlamak anlatamam. aldım kucağıma hemen sarıldım içli içli ağladı yavrum yine. Ya bunun bir izahı yok mu neden böyle yapıyor özellikle bu şarkıya karşı neden :çok üzgünüm:

akşam kuşlarım dökülmüş birer birer ama ben yatmıştım sanırım inanılmaz uykum gelmişti yoğurdu bile eşim yapı bekleyemedim o kaynarken biraz dua edebildim onun soğumasını bile bekleyemedim vrdum kafayı anında uymuşum
eymen de bir saate kadar mızmmızlandı durdu sonra uyudu kaldı hala kalkmamıştı işte

Zeyna'cım kolay gelsin ve geçmiş olsun kuşum
öyle bitmek tükenmek bilmeyen aşk gecelerim yok yahu, dün gece bilem heveslendim sonra o kadar uyku bastırdı ki hiç kocişi görecek halim bile kalmadı anında uyumuşum bu uyku ile başım dertte benim

ay Safişim Krikonun no'sunu isteyecektim dün senden ve olaydan bahsedecektim kakara kikiri den unutmuşum senin yazını okuyunca aklıma geldi

nazlımeleğim görümcen gelmiş gözün aydın, kayınvalideni de tebrik ettim, konser fikri de güzelmiş değişiklik olur sizin için
bu arada o selam verip görülmeme konusunda haklısın artık eskisi kadar girilmediğinden şikayet etsekte bazen maşallah bir oluyor herkes burada, ee haliyle herkes aynı anda bişeyler yazıyor, ben işyerimde olduğum için bir ara bakamazsam baktığımda birkaç sayfa ilerlemiş oluyor mümkün olduğu kadar geçmişe bakar kimseyi de atlamamaya çalışırım ama bazen acele ile yazmam gerekiyorsa atladığım olabiliyor, hatta geçmişe baktığım halde görmediğim olabiliyor sonradan farkediyorum çünkü

miniğim ve yasminim sizlere de günaydın

yasminim nasıl oldun canım, aranız nasıl,sinirlerin yatıştımı biraz

miniğim oğluşun nasıl oldu canım daha iyi mi

Beyazmeleğim boşanmayı düşünüyorum.Dün sevdiği şeylerden yaptım , öküz gibi tıkındı, herşey düzelsin istedim.PC başına oturdu ve kaçta yattı bilmiyorum.Sabah onu avukata vereceğimi söyledim ve şuan onu düşünüyorum...

Back
X