slm kızlar günaydın herkese
kurt gibi açım hala bişey yemedim, bugün yalnız geldim işyerime oğluşum uyanmamıştı hala umarım uyandığında ağlamaz
dün köye gittik demiştim yaa, köyde inanılmaz mutlu iki anane iki dede ve annesi babası var çok sevinçliydi oğlum annem dediki atlattı heralde unuttu sanırım o şarkıyı falan dedi, söylesem tekrar öyle yapar mı dedi bende yapmaz heralde bütün sevdikleri yanında dedim, annem söylemeye başladı, aman ne dudak büzmek, ne üzülmek, ne ağlamak anlatamam. aldım kucağıma hemen sarıldım içli içli ağladı yavrum yine. Ya bunun bir izahı yok mu neden böyle yapıyor özellikle bu şarkıya karşı neden :çok üzgünüm:
akşam kuşlarım dökülmüş birer birer ama ben yatmıştım sanırım inanılmaz uykum gelmişti yoğurdu bile eşim yapı bekleyemedim o kaynarken biraz dua edebildim onun soğumasını bile bekleyemedim vrdum kafayı anında uymuşum
eymen de bir saate kadar mızmmızlandı durdu sonra uyudu kaldı hala kalkmamıştı işte
Zeyna'cım kolay gelsin ve geçmiş olsun kuşum
öyle bitmek tükenmek bilmeyen aşk gecelerim yok yahu, dün gece bilem heveslendim sonra o kadar uyku bastırdı ki hiç kocişi görecek halim bile kalmadı anında uyumuşum bu uyku ile başım dertte benim
ay Safişim Krikonun no'sunu isteyecektim dün senden ve olaydan bahsedecektim kakara kikiri den unutmuşum senin yazını okuyunca aklıma geldi
nazlımeleğim görümcen gelmiş gözün aydın, kayınvalideni de tebrik ettim, konser fikri de güzelmiş değişiklik olur sizin için
bu arada o selam verip görülmeme konusunda haklısın artık eskisi kadar girilmediğinden şikayet etsekte bazen maşallah bir oluyor herkes burada, ee haliyle herkes aynı anda bişeyler yazıyor, ben işyerimde olduğum için bir ara bakamazsam baktığımda birkaç sayfa ilerlemiş oluyor mümkün olduğu kadar geçmişe bakar kimseyi de atlamamaya çalışırım ama bazen acele ile yazmam gerekiyorsa atladığım olabiliyor, hatta geçmişe baktığım halde görmediğim olabiliyor sonradan farkediyorum çünkü
miniğim ve yasminim sizlere de günaydın
yasminim nasıl oldun canım, aranız nasıl,sinirlerin yatıştımı biraz
miniğim oğluşun nasıl oldu canım daha iyi mi