2008 Kasım Anneleri

güüüünayyydııın cancanlar
nasılsınız...
ay gene mi ben geldim sabah sabah ilk önce karga şeyini yemeden
anam ne yapayım benim kısçe erkenden ayakta... eee ben de onunla beraber haliyle..
karnını doyurdum altını aldım biraz oynaştık...
şimdide yürütecinde bi sağa bi sola geziniyor...

günaydın gülbeşeker ablacım
merak etme karga kahvaltısını yapmadan kalkanlardan biride benimm
dün doktora gittik boyumuz 64cm kilomuzda 7900
bu çocuğu ben büyütemiyorum anlamadım neden
yapı herhalde napayım üzülmicem artıkın
fiziksel muayenesinde 10 puan aldı
ara ara ateşi soğukalgınlığı dedi bi balgam söktürücü vardi
ama benimki öksürmüyo bilem nerde bu balgam ben annamadım onun için vermeyi düşünmüyorum
şimdiden çocuk ilaç bağımlısı olsun istemiyorum
iştahsızlığı için normal dedi bebeklerin 6 aya kadar bişi olmaz herşey 6'dan sonra başlar dedi dişler hava dönüşü falan normal dedi
polivit vitamin şurubu verdi bu kadar valla

yanlız aklıma bişi takıldı hala içimi yiyiyo bizim verem aşımızın yerinde hiç bi iz yoktu ya dedim işte valla artık tutup tutmadığı araştırılmıyo dedi dünya verem aşısını artık gerekli görüp yapmıyormuş bile tutmadıysa bile yenilenmiyormuş bile
ağzım açık dinledim siz böle bişi duydunuz mu yaaa
ben araştıracam yaaa bi yanlışlık olmasın

ecemim geçmiş olsun
lelalcim kolay gelsin sanada
darkcım saçını güle güle kullan
beni merak eden mmmf kafayı kocaman öpüyorum

ay son bişi dizi nasıl bitti ben izleyemedim sonunu
yani en son matmazelin olayları birleştirip yattığı sahnede

günaydın millet ;

zeyna ne kadar büyütmeyi düşünüyosun, çocuğu tutup çekecek değilsin ya ,bırak çocuk rahat rahat büyüsün,üstelikte gayet iyi ,melisin kilosu o kadar yok bile .
ayrıca dizinin sonu adnanın behlülün gece gece eve gelmesine şüphelenip ,bihterin de yatakta olmadığını farkedince işkillenip evi kolaçan etmeye başlaması ve matmazelin odasında ışık görüp bihterin matmazelin eşyalarını karıştırırken görmesi ile sonuçlandı ,yani bihter mektubu arıyodu ,behlülle buluşup ona verecekti o da deniz hanımın gözüne sokacaktı bildiklerini ötmesin diye.

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..
biz bugün yine güne çooook erkn başladık.
evde 2bebekle yalnız kalmak hemde gece ne kadar zormuş ya...
benim sıpalarda alışmışlar babalarına 11 de yattık önce kaan acıktı mama ver sonra kerem bey yedi ama uyumadı bende daha kolay uyusun diye aramıza aldım uyumuyor... adam gece 3,5 da gidecek uyuması lazım git içeri dedim gitti kerembeyi 1saat ayakta salla 12 oldu uyuyor dedim bu arada kaan huzursuz sürekli mama istiyor yiyor uyuyor..
1 gibi kerem bey irağladı adam içerden kalktı geldi bizimki yatktababa aradı eline yüzüne dokunmadan uyumadı baba geldi zor bela uyudu..
yani kısa kalk yat 3 ü ettik o kalktı hazırlandı çıktı nanın sabah kadar mızır mızır bir uyudu bir uyandı minyatür sıpam kerem bey...
eve ilk geldiklerindeki gecelerimiz bile daha iyiydi yani düşünün..
ben yatakta iki minik sıpamla sabahı ettim..
Allah eşinden uzakta yalnız kalanlara sabır versin.. bir gece bile yetti bana haa..

zeynacım sağlığı yerindeyse boyuna kilosuna takılma canım..
darkcım yeni saçını güle güle kullan canım..
kızlar mektubu behlüle vermek içinmi matmazelin odasını karıştırıyordu bihter yakalanışını gördümde behlülle bu konuda anlaştığını görmedim bende kaçırmışım orayı..

zeynacım hemen verem savaşa gidip göster canım şakaya gelmez bu ilşler
doktoruna da hasta oldum bu arada bence onuda değiştir canım
arkadaşımın oğlu zatürre oldu kardeşi oldu yeni kıskançlıktan doktor şüphelendi verem testi istedi ppd deri testi diyolar buna evet tutmamış çocuğun vücudunda verem mikrobu hiç yokmuş yani aşı tutmamış yeniden verem aşısı oldu bence ihmale gelmez hemen verem savaş dispanserine götür yaşından sonra tekrarlıyolar
günaydın kızlar gene uykusuzum canlarım nazlıcım dimi yaa bizim de ilk günlerimiz daha rahattı 6 ayından önce gece hiç uyanmazdı ama artık gecede 20 kere uyanıyo olacak iş değil herkesin düzene giriyobizimkilerin düzeni kaçıyo nası şey annamadım

yaa maytabım birde geçen belactan mesaj geliyor bebekler 6, ayda düzene girerlermişte gece mama için uyandırmamıza gerk yokmuşta nerde ogünler yakınmı desem bilmem biraz zor gibi diş deyecem yok anam dişte değil benimkilerinki kudurukluktan başka bişey değil yani..
ne kadar alışmışlar gece babalarına şaşırdım..
küçük sıpam birde yarı uyur vaziyetde adamın burnunu arıyor eliyle bulamayıncada bastı ağıdı..

günaydinn herkeze,bugün babamiz evde bizimkiler hala yatakta tepiniryorlar..

zeynacim masallah pasana daha ne kadar büyük olsun istiyosunki?

boyuda kilosuda cok güzel bence.

ahaaa yandi patatezlerimm

günaydın kızlar..
nazlıcım ya allah kolaylık versin sana ..düşünsene aynı anda uykuları gelse yalnız olsan biri ayakta biri kucakta ...oyyyyyy..değer ama herşeye değil mi....oy oy oy

zeynaaa bence de canım ne kadar olmasını istiyordun daha iyi derken anlamadım..bence de gayet iyi..rahat ol..tuna o kiloya gelmedi henüz..

günaydın kızlar

günaydın diyorum ama oğlum ikinci uykusuna yattı

zeynacım maşallah yiğite, verem aşısı konusunda bizede verem savaş dispanserinde aynı şeyi söylemişlerdi, tutmadı gibi bir durum yok artık iz olmasada tekrarlenmıyor falan diye açıklama yapmıştı aşıyı yapan hemşire ama sen yinede sor istersen için rahat etsin

lelalde taşınıyormuş kolay gelsin canım yalnız çok hızlısın ne zaman buldun toparlandında taşınıyorsun

nazlıcım yerim o babalarını arayan tos tosları öp benim benim için onları

mmmf, çilek günaydın kızlara.s.

dilekcim seni bu günlerde daha iyi anlıyorum, benimkinin iştahı çok azaldı, gece 10 yediği muhallebi ile duruyor, sabah çeyrek çay bardağı kayısı marmelatı yedi sadece, kahvaltısını yemedi, biberon maması yaptım onuda istemedi, meyve suyuna itiraz etmiyor sadece

kızlar bu arada oğlum doğduğundan beri ikinci kez terfi teklifini geri çevirdim, birincisi müdür yardımcılığı idi, dünde tanıtım pazarlama bölüm şefliği için teklif geldi ama geri çevirdim, sınavdı plandı derdim olmayacaktı, bilgisayar başında olacaktım ama 5 gün ve tüm gün gitmem gerekecekti, iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama müdire hanım bir süre bekletecek sanırım o pozisyonu

günaydın millet ;

zeyna ne kadar büyütmeyi düşünüyosun, çocuğu tutup çekecek değilsin ya ,bırak çocuk rahat rahat büyüsün,üstelikte gayet iyi ,melisin kilosu o kadar yok bile .
ayrıca dizinin sonu adnanın behlülün gece gece eve gelmesine şüphelenip ,bihterin de yatakta olmadığını farkedince işkillenip evi kolaçan etmeye başlaması ve matmazelin odasında ışık görüp bihterin matmazelin eşyalarını karıştırırken görmesi ile sonuçlandı ,yani bihter mektubu arıyodu ,behlülle buluşup ona verecekti o da deniz hanımın gözüne sokacaktı bildiklerini ötmesin diye.
valla akşamadan mengeneye mi soksam çocuğu bacaklardan baştan çeksin sabaha kadar belki olur gönnüm
amannnn neler olmuş son 20 dakkada yaww
mecbur izleyemedim benim büyük dana maçtaydı
saat 10'da bitiyodu onu almaya gittim ordan eve geldik tabi çookkktann bitmişti biz gelene kadar
valla bu ednan yakalacak sonunda bunları ki çok iyi olur
ayıp ayıp günah yaw
gitsin matmazelle evlensin

zeynacım hemen verem savaşa gidip göster canım şakaya gelmez bu ilşler
doktoruna da hasta oldum bu arada bence onuda değiştir canım
arkadaşımın oğlu zatürre oldu kardeşi oldu yeni kıskançlıktan doktor şüphelendi verem testi istedi ppd deri testi diyolar buna evet tutmamış çocuğun vücudunda verem mikrobu hiç yokmuş yani aşı tutmamış yeniden verem aşısı oldu bence ihmale gelmez hemen verem savaş dispanserine götür yaşından sonra tekrarlıyolar
günaydın kızlar gene uykusuzum canlarım nazlıcım dimi yaa bizim de ilk günlerimiz daha rahattı 6 ayından önce gece hiç uyanmazdı ama artık gecede 20 kere uyanıyo olacak iş değil herkesin düzene giriyobizimkilerin düzeni kaçıyo nası şey annamadım
ayyy mmmf kafa bende çok sinirlendim
bu 2. doktor valla kocadan korkuyom değişecem yoksa doktoru
zırt pırt adam beğenmiyon dicek
ama evet bi dahaki ay başka doktor denecem hiç memnun kalmadım :mymeka:
ayrıca p.tesi götürecem verem savaşa bakalım onnar ne dicek
belkide doğru adamın dediği
ama ben sonradan eyvah demek istemiyorum :1no2:
günaydın kızlar

günaydın diyorum ama oğlum ikinci uykusuna yattı

zeynacım maşallah yiğite, verem aşısı konusunda bizede verem savaş dispanserinde aynı şeyi söylemişlerdi, tutmadı gibi bir durum yok artık iz olmasada tekrarlenmıyor falan diye açıklama yapmıştı aşıyı yapan hemşire ama sen yinede sor istersen için rahat etsin

dilekcim seni bu günlerde daha iyi anlıyorum, benimkinin iştahı çok azaldı, gece 10 yediği muhallebi ile duruyor, sabah çeyrek çay bardağı kayısı marmelatı yedi sadece, kahvaltısını yemedi, biberon maması yaptım onuda istemedi, meyve suyuna itiraz etmiyor sadece

kızlar bu arada oğlum doğduğundan beri ikinci kez terfi teklifini geri çevirdim, birincisi müdür yardımcılığı idi, dünde tanıtım pazarlama bölüm şefliği için teklif geldi ama geri çevirdim, sınavdı plandı derdim olmayacaktı, bilgisayar başında olacaktım ama 5 gün ve tüm gün gitmem gerekecekti, iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama müdire hanım bir süre bekletecek sanırım o pozisyonu
denizanası doktorda aynını dedi ama ben mmmf kafaya yazdığımı yapacağım
bkn. 1 üst cevap

bende kaç gündür aynı sorundayım denizinanası
akşam yediriyom gece yanlışlıkla emiyo oda 2 dakka
sabah saat 10 oluyo acıkmıyo
zorla saat 9 da biberon maması yaptım içinede 2 bisküvi attım
sırf doysun beslensin diye
yarısını yedi uyudu
kalktı az önce azcık muzlu pirinç unu yaptım zorla yalvar yakar yedirdim
çok iştahsız bide dün polivit verdi doktor
bakalım belki açılır iştahı cokacimcoook

bende pazartesi götürmüştüm kısçeyi
boyu 64 kilo 9
maşallahı bizim kısçenin
aynı abileri de öyleydi bunun ...

ben izleyemiyorum artık dizimi perşembe günleri:(( benim herif münib engin noyan manyağıı onu izliyo.benneyaptımki gerçi bende izliyorum güzel programda dizimle aynı gün olmasa:) ne buluyosunuz şu salak dizilerde der hep.vıdı vıdı vıdı yer beni.yahu bişey bulduğumuzdan değil maksat kafa dağıtmak.her diziye muttlaka bi bahane bulur. halkımızı kötü şeylere teşvik ediyorlarmış pisliklere alıştırıyorlarmış falan filan doğru aslında daaaa onlarda olmasa ne yapcan gceleri zaten hepsi izlenmiyo ki bebekle uğraşmaktan öffff

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakiim biz yine gece 10 kere kalkaraktan sabahı ettik deli edio bu çocuk beniiii
zeynacım geçmiş olsun canımcım büyümüş yiğit canım daha nasıl büyüteceksin maşallah ona
veremin tutup tutmadığını nasıl anlıyorsunz ya benim kızın aşı yerinde de iltihap gibi bi şe var ucunda küçücük
o zaman tutmuş mu oluyo anlamadı ben uff sorunlar hiç bitmiyo yaa

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakiim biz yine gece 10 kere kalkaraktan sabahı ettik deli edio bu çocuk beniiii
zeynacım geçmiş olsun canımcım büyümüş yiğit canım daha nasıl büyüteceksin maşallah ona
veremin tutup tutmadığını nasıl anlıyorsunz ya benim kızın aşı yerinde de iltihap gibi bi şe var ucunda küçücük
o zaman tutmuş mu oluyo anlamadı ben uff sorunlar hiç bitmiyo yaa
canım benim sağol
valla ne bilim bana büyümüyo galiba
ama herkez büyümüş dediğine göre büyümüştür
bizde zor geceler geçiriyoruz
anlıyorum seni asortim valla Allah başka dert vermesin
gelin kızımın kolunda öle işaret varsa tutmuş oluyo
benimkinde sinek ısırığı gibi bilem bişi yok
valla kocişe bile demedim bişi paniklemesin diye
ama dünden beri kafamı yoruyo
pazartesi olsun hayır olsun bakalım götürcem şeker

mmmf gacısı yok buralarda demi :1ninca:

bişi dicemde

burdaysa demicem dövcek beni yoksa :mymeka:

çok başım ağrıyo sabah kalktığımda boğazımda batıyodu
ne oldu bana baharmı çarptııııı :çok üzgünüm:

ben geldimmmmmmmmmm
oğluşlar gece uyumayınca gündüz uyuyorlar hazır uyurlarken banyomu yıkadım.. dün elektirk süpürgesi ile almıştım tozlarıda bugün aldım..
karnımı doyurdum..
birde kek yaptım buyrun gelin beraber yiyelim kızlar aman valla canım tatlı istiyordu.. havuçlu yapacaktım üşendim rendelemeye yarı beyaz yarı kakaolu yaptım..
dilekcim sağol canım sabah tamda öyleydi artık kaan beyi yanıma yatırdım oyuncakla oyaladım keremi ayakta sallarken sonra onuda salladım 45 dk uyumuşuz sıpacıklarımla aynı yatakta..
denizanası canım öpüyorum büyüdüler diyoruz bize hala uykusuz geceler yaşatıyor bıdıklar..
işin konusunda da senin için hangisi hayırlıysa hangisi uygunsa o olsun.. doğal olarak oğluşunuda düşünüyorsundur..bir sürede bekleteceklermiş pozisyonu iyice düşünmek için vaktinde var.. kolay gelsin bu konuda...

kızlar aşı yerine bende bkayım birininkinde kabuk bağlamıştı diğerini hatırlamıyorum valla.. ama izi var yıkarken görüyorum ya..
çilekcim geçmiş olsun..

Back
X