günaydın millet ;
zeyna ne kadar büyütmeyi düşünüyosun, çocuğu tutup çekecek değilsin ya ,bırak çocuk rahat rahat büyüsün,üstelikte gayet iyi ,melisin kilosu o kadar yok bile .
ayrıca dizinin sonu adnanın behlülün gece gece eve gelmesine şüphelenip ,bihterin de yatakta olmadığını farkedince işkillenip evi kolaçan etmeye başlaması ve matmazelin odasında ışık görüp bihterin matmazelin eşyalarını karıştırırken görmesi ile sonuçlandı ,yani bihter mektubu arıyodu ,behlülle buluşup ona verecekti o da deniz hanımın gözüne sokacaktı bildiklerini ötmesin diye.
valla akşamadan mengeneye mi soksam çocuğu bacaklardan baştan çeksin sabaha kadar belki olur gönnüm
amannnn neler olmuş son 20 dakkada yaww
mecbur izleyemedim benim büyük dana maçtaydı
saat 10'da bitiyodu onu almaya gittim ordan eve geldik tabi çookkktann bitmişti biz gelene kadar
valla bu ednan yakalacak sonunda bunları ki çok iyi olur
ayıp ayıp günah yaw
gitsin matmazelle evlensin
zeynacım hemen verem savaşa gidip göster canım şakaya gelmez bu ilşler
doktoruna da hasta oldum bu arada bence onuda değiştir canım
arkadaşımın oğlu zatürre oldu kardeşi oldu yeni kıskançlıktan doktor şüphelendi verem testi istedi ppd deri testi diyolar buna evet tutmamış çocuğun vücudunda verem mikrobu hiç yokmuş yani aşı tutmamış yeniden verem aşısı oldu bence ihmale gelmez hemen verem savaş dispanserine götür yaşından sonra tekrarlıyolar
günaydın kızlar gene uykusuzum canlarım nazlıcım dimi yaa bizim de ilk günlerimiz daha rahattı 6 ayından önce gece hiç uyanmazdı ama artık gecede 20 kere uyanıyo olacak iş değil herkesin düzene giriyobizimkilerin düzeni kaçıyo nası şey annamadım
ayyy mmmf kafa bende çok sinirlendim
bu 2. doktor valla kocadan korkuyom değişecem yoksa doktoru
zırt pırt adam beğenmiyon dicek
ama evet bi dahaki ay başka doktor denecem hiç memnun kalmadım :mymeka:
ayrıca p.tesi götürecem verem savaşa bakalım onnar ne dicek
belkide doğru adamın dediği
ama ben sonradan eyvah demek istemiyorum :1no2:
günaydın kızlar
günaydın diyorum ama oğlum ikinci uykusuna yattı
zeynacım maşallah yiğite, verem aşısı konusunda bizede verem savaş dispanserinde aynı şeyi söylemişlerdi, tutmadı gibi bir durum yok artık iz olmasada tekrarlenmıyor falan diye açıklama yapmıştı aşıyı yapan hemşire ama sen yinede sor istersen için rahat etsin
dilekcim seni bu günlerde daha iyi anlıyorum, benimkinin iştahı çok azaldı, gece 10 yediği muhallebi ile duruyor, sabah çeyrek çay bardağı kayısı marmelatı yedi sadece, kahvaltısını yemedi, biberon maması yaptım onuda istemedi, meyve suyuna itiraz etmiyor sadece
kızlar bu arada oğlum doğduğundan beri ikinci kez terfi teklifini geri çevirdim, birincisi müdür yardımcılığı idi, dünde tanıtım pazarlama bölüm şefliği için teklif geldi ama geri çevirdim, sınavdı plandı derdim olmayacaktı, bilgisayar başında olacaktım ama 5 gün ve tüm gün gitmem gerekecekti, iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama müdire hanım bir süre bekletecek sanırım o pozisyonu
denizanası doktorda aynını dedi ama ben mmmf kafaya yazdığımı yapacağım
bkn. 1 üst cevap
bende kaç gündür aynı sorundayım denizinanası
akşam yediriyom gece yanlışlıkla emiyo oda 2 dakka
sabah saat 10 oluyo acıkmıyo
zorla saat 9 da biberon maması yaptım içinede 2 bisküvi attım
sırf doysun beslensin diye
yarısını yedi uyudu
kalktı az önce azcık muzlu pirinç unu yaptım zorla yalvar yakar yedirdim
çok iştahsız bide dün polivit verdi doktor
bakalım belki açılır iştahı cokacimcoook