2008 Kasım Anneleri

kızlar çok saolun geçmiş olsun dilekleri için , nazlı melekcim sana da geçmiş olsun bitanem

iyiki hatırlattınızı uzun zamandır okutmuyodum ben çocuğu en iyisi büyük babaneye ni götüyürüym hem kadıncağız mutlu olur hem de ailenin en yaşlısı bi okuyuversin paşamı

andinacım geçmiş olsun cnm benimkide tam bir fırlama bir dk durmazmı bi çocuk fırıldak gibi bi o koltuğa bi diğerine tırmanıyor sonrada güm die düşüyor artık yoruldum izlemekten halim kalmadı kalpten gidivericem birgün ay düştü ay düşücek tez zamanda geçsin şu günlerimiz inşallah

cnmmmmmmmmmm ayyy çok özlemişim yaaa nerdeee dönemedim daha sahalara ablama geldim onlardan giriyorum nete yarında girebilirim sonrada yazlığa gidicez haftasonu için bilgisayarı artık yakın zamanda alıcaz inşallah tekrar katılıcam aranıza cumburlok yaaa hediye çekilişi yapmışsınız çok kıskandım yaaaaaaa eylülcüm söledi beni unuttunuzzzz :((((( şaka şaka bende yılbaşına katılırım napan

hoşbulduk cnmcım geç geldin bende çıkıorum şimdi ardaya mama yapıp yediricem birazda yürümem lazım çok yedim birazdan atom bombası gibi patlayabilirim hepinizi kocamannnnnnnnnnnn öpüyorum canlarım benim beni soran herkese teşk.inşallah yarında girerim giremezsem hepiniz kibakın bebişleride kocaqman öpüyorum beni özleyin anacımmmmm byeeeeeeeeee:gitme:

offf bugün bebelerimizin can yanma günü galiba az önce bende mutfağı toplarken benimki çekmeceye koymuş parmakını öbür eli ilede itiyo aklı ermiyo çekip parmağı çıkarmaya kuzum nası ağladı içlene içlene ama ben söledim yapmasın

kız sedoş hoşgeldin güle güle valla özledik he gel artıkın gerçi kış geldi mecbur gelecen

eylül bacum asortie bacumu sormuş valla bu sefer benimde haberim yok ama sanırım eylül çok hareketli ki anasına çektiği belli ana kız geziyorlar yada ramazan ya bide pc başında oturmak sıkmış olabilir asortik karuyu

nazlım çok geçmiş olsun Allahım korusun gözümüzün biri hep onlarda olmak zorunda evet de sende aynından 2 tane var ve malesef 2 de gözün senin işin daha zor Allah sana ekstra yardımcı olsun

andinacım sanada çok geçmiş olsun üzülme bu kadar çocuk düşe kalka büyüyecekler Allahım daha büyük kazalardan korusun

laviş istiyorummmmmmmmmmmm istiyorummmmmm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee
her ne istiyorsan bende istiyorum iyi bişiki sen böle cazırdıyonnnn

offf bugün bebelerimizin can yanma günü galiba az önce bende mutfağı toplarken benimki çekmeceye koymuş parmakını öbür eli ilede itiyo aklı ermiyo çekip parmağı çıkarmaya kuzum nası ağladı içlene içlene ama ben söledim yapmasın

kız sedoş hoşgeldin güle güle valla özledik he gel artıkın gerçi kış geldi mecbur gelecen

eylül bacum asortie bacumu sormuş valla bu sefer benimde haberim yok ama sanırım eylül çok hareketli ki anasına çektiği belli ana kız geziyorlar yada ramazan ya bide pc başında oturmak sıkmış olabilir asortik karuyu

nazlım çok geçmiş olsun Allahım korusun gözümüzün biri hep onlarda olmak zorunda evet de sende aynından 2 tane var ve malesef 2 de gözün senin işin daha zor Allah sana ekstra yardımcı olsun

andinacım sanada çok geçmiş olsun üzülme bu kadar çocuk düşe kalka büyüyecekler Allahım daha büyük kazalardan korusun

her ne istiyorsan bende istiyorum iyi bişiki sen böle cazırdıyonnnn

hamsi tava yla fasulye kavrultusu

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. ucuz kurtardık bir daha göstermesin..
bqlıkla pek aram yoktur ama hamsi tavayı kılçıksız ve mısırunuyla yerim artı fasulye kavrultusunada bayılırım bende isterimmmm...

Selam hatunlar

Bugün ilk kez cereni birisine bırakıp okula gittim.Çünkü müfettiş gelcekti ve geldi de.

Kızım uslu durmuş yalnız hiiiiç uyumamıştı.Gözünden uyku akıyordu artık.

Öğleden sonrada az uyuduk.kalkıp doktora gittim.

tahlil verdim baya kapsamlı bakalım dedi doktor.

Şu malum bulantılar ve baş dönmesi için :))) Bakalım PSıKOLıJıK Kaç Aylık hamileyim :DDD

Kalimero kuzum sende bi baktır kaç aylık olmuş senin kuzu? :))) Walla çok yaşasın senin bu arkadaşın.

Son düzenleme:
kızlar benim oğlanda yatmadan önce polis arabasının üstüne bastı .koltuğa tutunup ayağa kalkayım derken.kenarı parmağını kesmiş.bi ıh dedi okadar.hala yaramazlık peşinde.bi kaldırdım ayağını kanıyo.ilk kazamız bu.çok üzüldüm.
anam çok fenalar yaaa..
kolonya ile sildim.biraz kanadı durdu.ama herifin umru değil valla.hala pc doğru hızla geliyo.orada yaramazlık varya..
uyuttum biraz takılayım dedim size.
saatde geç oluyo.gidip banyomu yapıp yatayım bari.malum yarında öğlene kadar çalışıyorum..

Selam Azocum.Teşekkürler canım.Pazartesi alcam sonucu.

sanmam ya hamiş olcamı.Yumurtlama zamanları pek verimkli geçmedi bizim :)))))

Geçmişe bakıyordum anca gördüm.Ömer Kaan a geçmiş olsun canım.

iyi geceler Azocum.

Andina,Elifsevde;nazlımalek geçmiş olsun kızlar bebişlere.

Sedoş hoşgeldin sahalara canım.

Ya kızlar menüleriniz süper.Bi Çilek birde ben yapmadım galiba şu prenses tatlısını :))) Yapıcam ama en kısa zamanda(1 ay sonra felan :DD )

Back
X