2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

saphiş ya hepsi ne kadar güzelll hepsine bayılıdm hele o kadife yeşil eşofman takımına ve dar paça kotuna bittim senin eşyaşarında çok güzel tepsiyi çok beğendim ben hepsi birbirinden güzel canım yaaa çok çokk güzellerrrr güle güle kullanınn

Hamur güzel anacım :) nerden gördün sen annemlerin resmini hacıı sende face varmı kine bilionuz ben face le kkyı karıştırıyorm :)
Zara Kids cnm yengem almış bende çok beğendim

annenlerin resmini demedim anneler dedim senle sapişden bashsettim burdaki fotolardan gördüm yazdın yine kafadansarışın sarışın sarışın

Bağa bak bana sarışın sarışın deyip durma pijamalı sapık :):):)

baktım güzelim ne vardı:82: warya kızım ben seni edebimle sahne duruşumla döverim

şahika geldi aklıma canım lahmacun çekti maydonozlu şölee limonuda foş diye sıkcan ohhh gelde sana ısmarlıyım kız

Belli :90:
Hiçte sevmem şahika tiplemesini eski tiplemesinden sonra son rolleri çok saçma geliyor bitiriyorlar kadını yazık

Belli :90:
Hiçte sevmem şahika tiplemesini eski tiplemesinden sonra son rolleri çok saçma geliyor bitiriyorlar kadını yazık

değilmi nerde şahika koçaslanlı nerde şu show daki dizisi neyse onu beğenende çok zevk işte ben gülemesemde Allah yolunu açık etsin binnur kayanın

değilmi nerde şahika koçaslanlı nerde şu show daki dizisi neyse onu beğenende çok zevk işte ben gülemesemde Allah yolunu açık etsin binnur kayanın

şahikadan önceki dizideki rolü mükemmeldiii bence sonra şahika ve şimdiki dizideki rolü berbat bence göreceli :)

sapişim ne çok ayakkabı gelmiş ben ayakkabı numarasını tutturmak zor gelmez die düşünmüştüm keşke başka bişi düşünseymişim neyse olsun artık sarı papatyama alırım daha ciciler borcamlarının kırıldığını bilmiyordum iyi olmuş onu almam güzel böğreklerinden yaparsında yeriz die düşündüm 27 kasımda artık senin güzel ellerine herşey yakışır herşeyin en güzeline laiksin canım arkadaşım kankimmm

temiz kalpli arkadaşım benim,tam da bunu istiyordum biliyor musun,bu büyük dikdörtgenden :81: yapmazmıyım,börekde yaparım herşeyi yaparım size ben
ayakkabıyı da çokk beğendim tatlım ya,harika bir şey,kızıma da çok yakıştı.turuncu sporlar 24 no geldi,bir no büyük yani.onu ayağı biraz daha büyüyünce giydirirm diyorum,çünkü spor ayakkabısı var zaten.hepsinin yeri ayrı hayatım,zaten ben çok çeşit olsun seviyorum ayakkabıda. gelmedin farkındasın dimi,oğlan büyücek sen daha gelcen
sende herşeyin en güzeline layıksın tatlım benim.yalnız hala 40 gezmesi adı altında

sedoşum hepsi harika hediyelerinizin bayıldımm hele gömleklere bittim çok yakışıccak arda ya,sizin aldığınızda çokk güzel güle güle giysin hepsini ardacım

safişim sizin hediyelerinde hepsi birbirinden güzel uzun süre mont ve ayakkabı almanıza gerek kalmayacak:) çok tatlılar ama yaa bayıldım valla güle güle giysin durucuk
senin hediyelerinde çookk şık güle güle kullan tatlım

Safişcim ve sedoşum güle güle kullanın cicilerinizi hepsi birbirinden güzel ,kuzularında doğum günelrini kutlarım tekrardan..

vaauv fotoların hepsi birbirinden süper yaa hem hediyeler hem kuzular
bende koyucam inşallah bugün ilk fırsatta ama ben hediyeleri çekmemiştim çekeyim bari onlarıda

nihayet vakit yaratabildim resimleri koymak için, hoş pekçoğunuz facede gördü ama burayada bi özet geçeyim

yemek masamız, fazla şık değildi malesef ancak bu kadarını yetiştirebildim süslenmekten :76:

işte doğum günü çocuğu tatlı oğlum

mumlarımızı üflüyoruz

oğlum mumdan çok pastaYLA ilgileniyor tabi

güzel çekirdek ailem

hediyelerimizi açıyoruz büyük bir heycanla

çocukların oyun odasının son hali aman allahım nasış toplandı hatırlamıyorum bile ama eğlendiler

vee ne işkencelerle çektiğimiz stüdyo fotoğrafımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…