- Konu Sahibi Strawberry_83
-
Hamur güzel anacım :) nerden gördün sen annemlerin resmini hacıı sende face varmı kine bilionuz ben face le kkyı karıştırıyorm :)
Zara Kids cnm yengem almış bende çok beğendim
annenlerin resmini demedim anneler dedim senle sapişden bashsettim burdaki fotolardan gördüm yazdın yine kafadansarışın sarışın sarışın
Bağa bak bana sarışın sarışın deyip durma pijamalı sapık :):):)
polipeee bana da ısmarla canımm ımm çok çekti canım misgibi lahmacunnn :))
baktım güzelim ne vardı:82: warya kızım ben seni edebimle sahne duruşumla döverim
şahika geldi aklıma canım lahmacun çekti maydonozlu şölee limonuda foş diye sıkcan ohhh gelde sana ısmarlıyım kız
Belli :90:
Hiçte sevmem şahika tiplemesini eski tiplemesinden sonra son rolleri çok saçma geliyor bitiriyorlar kadını yazık
değilmi nerde şahika koçaslanlı nerde şu show daki dizisi neyse onu beğenende çok zevk işte ben gülemesemde Allah yolunu açık etsin binnur kayanın
sapişim ne çok ayakkabı gelmiş ben ayakkabı numarasını tutturmak zor gelmez die düşünmüştüm keşke başka bişi düşünseymişim neyse olsun artık sarı papatyama alırım daha ciciler borcamlarının kırıldığını bilmiyordum iyi olmuş onu almam güzel böğreklerinden yaparsında yeriz die düşündüm 27 kasımda artıksenin güzel ellerine herşey yakışır herşeyin en güzeline laiksin canım arkadaşım kankimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?