2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

bunu yeni aldığımız makineden dolayı böyleymiş
bilmemkaç piksel
baytı büyüdü haliyle
herkes gibi göstertemedim.)))
olmiiyi hacılarr

kızlar öncelikle doğum günümüzü kutlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum..
perşembe gününden beri 39 derece ateşle yatıyorum ve bugün biraz kendime geldim.Boğazlarım iltihaplanmış birde romatizmam azınca halimi düşünün.Bu sebepten dolayı doğum günümüzü sadece küçük bir pastayla ve aysunun apartmandaki ablalrını çağırarak kutladık.Allah izin verirse bu cumartesi aile arasında bir kutlama yapacağız ve fotoları koyacağım inşallah..hepinize iyi günler diliyorum..

Hilaim geçmiş olsun tatlım inşallah şimdi daha iyisindir

Gelelım Bizim Doğum Günü Resimlerimize

pastamız

korktuk bıraz

babamızla

hedıyemız , kulagındakı kupeyıde aldık pek cıkmamıs resımlerde takarken bıraz agladı

hilalcim geçmiş olsun..
aysuyada sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...
aile arasında yapılacak doğum günün resimlerini bekliyoruz..

ıcırım eylül prensesin tekrar doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara hep birlikte inş...
küpesini ve ayakkabısınıda güle güle kullansın prenses..

hilalaim çok geçmiş olsun canımm.sağlık olsun gerisi olur canım..fotoları bekliyoruz..
ıcırım nice yıllara canımm..geçen sene bizde almıştık o mumdan çok güzel bi mum eşim bu yılda alalım diyo...çok hoşuna gitmiş :)))

eylül ve buğrayada nice mutlu yıllara çocuklar diyorum kocaman öpüyorum
kız derin çocuğun kravatını iyi bağlayamamışsınız sallanırmı kız diz kapağına kadar pipisinin üstüne denk gelmeliydi kravatın ucu Allah Allah

polipe :))))
kız o dikişli garip bi kravat
yani uzayıp kısalamıyor maalesef(
boynundan cırt cırtlı ayarlanıyo ama boyu sabit
yoksa ben de biliyom herhalde kısaltmasını alla allaaa:)))
ama böyle de güzel oldu benim oğlum esprili oldu işte.)))

burhan altın top gibi olmuş ama ne yalan sölüyüm çok yakışıklı olmuş ben hastasıyımdırda burhan altıntopun
du ben buğrişkoya burhan altıntop çantasından alıyım içine bezini falan koysun

ıcırım eylül prensesin tekrar doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara hep birlikte inş...
küpesini ve ayakkabısınıda güle güle kullansın prenses..

tesekkurler canım
ben aslında sızınkı gıbı lambalı ıstemıstım ama kısmet degılmıs seneye artık

tesekkurler canım bende cok sevdım cok guzel bı sorunu var susmuyor durmadan sarkı calıyorrrr bıde kapanabılsee

Icırım kocan hırlık çıkarmış biraz ama güzel geçmiş be canım.Mutluluk var resimlerde.Yavrum hep gülsün, Rabbim hep güldürsün... Doğum günü kutlu olsun..

eylül prensesimin doğumgünü kutlu olsun ıcırım,çok güzel fotolarınız,Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

kızz allah eyiliğini vessin emii:))))
güldürdün beni allahta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…