2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

derincim buğrişin resimlere face de yorum yzdım çok tatlı maşallah polipe sende alemsin bacım yaaaa..
ıcırcım eylülün pastasıda kendiside çok güzel güle güle kullansın küpesini ve ayakkabılarını..
ya ağladımı eylül kulağı delinirken eltim yedi benş deldir deldir diyee çok tatlı küpeler var deldirsem ki yoksa biraz daha büyüse mi yaaa

lavişim bence deldir çok şeker oluyor küpe kızlarda ben diorum kızım olsa delirirmişim herhalde küpeler takılar ayyy düşünemiyorum valla çok özeniyorum :)

03.11.2008 / 03.11.2010 BUGÜN 2 YAŞINDA Annesinin Meleği,Annesinin Dünyası,Annesinin Biricik Kuzusu Seni Çok Ama Çok Seviyoruzzz...
İyi ki doğdun iyi ki varsın hayatmıza renk kattın yakışıklı prensim.
Allahım seni hep düzgün insanlarla karşılaştırsın,kem gözlerden korusun her daim mutlu,sağlıklı ol ve hep hayatın güzellikleriyle yaşa cnm oğlummm ARDAM

tesekkurler kızlar
lavısım deldır deldır agladı ama kopek var pısı var dedık sustu
buyunce zor deldırır bırde kucukken delınen kulaklar kapanmıyor aklı ermeden deldırdım gec bıle kaldık cunkı buyunce ıstemeyebılır

Arda oglumuzunda dogumgunu kutlu olsun

derincim buraya yazmamışım kusura bakma buğrişko çok tatlı olmuş kıyafetiyle..
valla hep diyorum büyümüşde küçülmüş bir havası var ama çok yakışıklı kuzum ya öpüyorum onu tekrar doğum gününüz kutlu olsun..
sedoşum doğum gününüz kutlu olsun..ardacıma sağlıklı mutlu bir ömür versin inş...

Arda Paşanın doğum günü tekrar kutlu olsun.Kaderi güzel yüzünden çok daha güzel olsun.İyi ki doğdun..

geçen sene bu saatlerde ağrı çekiyodum bu sene tombişimi yatırdım seyrediyorum.allahım sana binlerce şükürler olsun ki bana bu mutluluğu tattırdın...

04/11/2008 saat sabah 08,30da minik paşam dünyaya gözlerini açtı.minicik bembeyaz toparlak bişeydi.şimdi 2 yaşında minik bi adam oldu.canım oğlum mavi boncuğum doğum günün kutlu olsun. iyiki doğun iyiki bizimlesin.SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM!

doğum günlerini kutlayamadığım bütün prens ve prenseslerin doğum günleri kutlu olsun..allahım yüzlerinden gülücüğü, gönüllerinden sevgiyi eksik etmesin..
cagancuk yakışıklı paşanında doğum günü kutlu olsun canım..Nice mutlu, sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler dilerim:)))

Cagancuk minik adamın, mavi boncuğunun doğum gününü kutlarım canım.Sevdikleriyle uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum..

Cağancım nice mutlu yıllara inşallah yüce rabbim yüzünü hep güldürsün bütün hayatın sağlıklı mutlu huzurlu geçsin mavi boncukum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…