2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

çağanımızın doğum günü kultu olsun sağlıklı mutlu bir yaşam sizin olsun inşallahh:))

hah bende bugün doğum günü olan var mı diyordum ki Çağanım boncuk oğlum varmış, nice yıllara bebeğim sağlıkla sıhhatle inşallah

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için.

dün akşam kutlamamızı yaptık.çok kalabalık değildi ama çok eğlendi çağan.3 tane arkadaşı vardı.pastamızı kardeşim sipariş vermişti ben görmemiştim ama çok güzel olmuş beğendim.çok fazla resmimiz yok yanlız bide çağan herkesi görünce dondu kaldı sanki mumu bile zor üflettik.kaç gün öncesinden üf üf diyodu ama kalabalığı görünce şaşırdı.ayakta tutamadık masanın başında oturdu hep.çok fotomuz yok ama eklerim bi ara.

Bugünde benim kızımın doğum günü ,doğum günün kutlu olsun melek kızım :)

eymeninde doğum gününü kutluyorum .nice sağlıklı yıllara inş..

cağanımın , melis ecemin ve eymenimin yaş gününü kutlarım..nice niceeee mutlu yıllara..Mutlu huzurlu sağlıklı bir gelecek dileklerimle..

Haftasonu Duru Okyanusumun ve Elifdem in kısçesi Zehranın doğum günü.Her ikisine de çok güzel bir ömür diliyorum.İyi ki doğdunuz..

çok teşekkürler..Bugün çok güzel kutladık kızımın doğum gününü,her şey harika oldu.Bir kaç gündür kızımın doğum gününe yoğunlaştığım için arada kutlamayı atladığım kuzucuğum varsa nice mutlu yaşlar diliyorum,çok öpüyorum hepsini.Face e koydum resimlerimizi.çok fazla resim yok bende,eşim bol bol video çekmiş.artık misafirlerimizin fotolarından otlanacağız birazda :)

herşey çok güzeldi sapişim daha nice yaşlararını beraber kutlarız inşallah kuzuşların

eymenin ardacığın resimlerini niye yüklemediniz yahuu bekliyoruz yawruşların doğumgünü fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…