2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

safişim anlaşılan doğum gününüz güzel geçmiş ama ben okinin pastasınıda merak etmiştim ya resim anca bu kadar demişin.. ...
ayrıca kırmızı çok yakışmış okiye maşallah ana kız ortalığı yakıp kavurmuşunuz maşallah size...

Son düzenleme:
nazlıcım pstası çok güzel oldu,o resmini koyduğum iki katlı pasta olmadı ama şahane bişeydi hem tadı hem görüntüsü.Ben hiç foto çekmekle ilgilenemedim açıkçası,eşim de sağolsun çoğunlukla video çekmiş.Face e ekleyebilirsem video eklerim.bir de bir sürü kişi foto çekti onlar hele bir göndersinler o zaman onlardan da koyarım tatlışım

melis ece'm pamuk şekerim doğum günün kutlu olsun bebeğimmmmmmmmmm

eymen paşam doğum günün kutlu olsun yakışıklı oğluşumm

duru okyanus prenses doğum günün kutlu olsun

çağanım çok güzel cnm fotoğraflarınız

safişim sizinkilerde öyle cnm pastayıda görseydik iyiydi::))

saphişim okinin yaşgünü çok güzel geçmiş belli okyanusum da çok tatlı olmuş elbisesiyle bu arada okyanusun kime benzediği bellii gerçekten çok güzelsin canım yaa ....
bende pastayı merak edenlerdenim bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla....

tühhh bileydim pastasını çekerdim sarı şekerimin tadı muhteşemdi şeklide çok ciciydi oki gibi ben foto çok çektim facede koydum mertin işte benim dünyam adlı albümünde merak edenler için

tühhh bileydim pastasını çekerdim sarı şekerimin tadı muhteşemdi şeklide çok ciciydi oki gibi ben foto çok çektim facede koydum mertin işte benim dünyam adlı albümünde merak edenler için

okyanusun doğum günü fotolarından burayada koyda bizde görelim canım.hem mertide görmüş oluruz.

saphısım maasallah cok guzelsınız canım
hersey harıka gorunuyor

cagancuk fotolar acılmadı bende canım
goremıyoum ama ıkıncı yası kutlu olsun kuzunun

Saphişim videoyu şimdi izledim.Çok güzel bir kızın var.Sana ne kadar benziyo.Güldüm valla, küçük kopyan..Minyatürü ve aslı bir arada.Çok tatlısınız..Allah bahtını da güzel yapsın..Doğum gününüz kutlu olsun.Hem yavrunun hem senin:)

Sedoş güle güle kullanın hediyelerinizi.Kahvaltı takımı da güzelmiş.Loremin kesesine bereket.Mavi hediye paketini de çok beğendim.Değinmeden geçemiyecem:))

Bunlarda hediyelerimiz bunuların dışında paralarımız ve birde akşama gelecek çok şeker spor ayakkabılarımız var ayakkabı resimlerinide yarın eklerimm

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
sedacım hepsi çok güzel lorecim kesene berekt canımmm
sedacım arda kış kreasyonunu tamamlamış canım hediyeleri çok güzel gerçktennn

ayyy seda ardaya bayıldımm..çok yakışıklı olmuşşş..canımmmm ya...maşllah kuzuma...
doğum gününüzde, cicilerinizde çok güzell..güle güle güzel günlerde giysin..nice nice nice mutlu yıllara...
loreminde kesesine bereket...

sorma derinim ikiledim almasaydım keşkem neysem yerine başka birşey alırım artıkın :)
Kısmetli maşallah daha da gelecek olan hediyelerimiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…