2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

evet gülizim,benim geçen sene yaptırdığım pastanenin pasta katoloğu vardı ama pastayı netten bir çok modelden esinlenerek ben kendim tasarladım.mutfaktan ustayı çağırttım.böyle bölye diye anlattım,gösterdim vs.. mutabakata varınca tamamdır deyip kaporamızı verdik.çok da istediğim gibi oldu sağolsunlar

çekilişimiz hayırlı olsuunnnn ,derincim sevindim canım sana çıkmama ,erkek olması tercihimdi zaten ..
sedoşum sende bana alıyomuşun hadi hayırlısı bakalım ,bişeye ihtiyacımız yok canım ,kafana göre takıl ,melisin ölçülerini biliyosun zaten tahmini,ona göre bakarsın artık..

kızlar bende gece bahçesi figürlü istiyorum ama bizim burda bulmam çok zorr.geçen seneki gibi pastanenin katoloğundan beğenicem yine başka çare yok.

sedacım bende beğenmedim bu pastaları ya bende geçen sene çok beğenerek yaptırmıştım bizim kremalıydı ve çok güzeldi busene de kremalı yaptırıcam şeker hamuru figürleri olacak sadece ben 15 kişilik pastayı 30 tl ye yaptırdım çok uygun burda ve çok da lezzetli

Oooo lavişim 30 tl mi acayip ucuzmuş bende dün seyrana baktım iş çıkışı fiyatlar çok uygun geldi ben 130 – 120 beklerken 70 dedi kremalı olana 120 de hamurlu olan çok kararsızım hamurlu olanı gerçekten kimse yiyemiyor yiğenimin ilk yaş gününde seyrandan twity modelli yaptırmıştım çok da güzel olmuştu kremalı ve benzetme aynı gibiydi bir kaç figürlü pasta vardı kremalı çok güzel duruyordu kararsız kaldım bir yandan da hamurlu çok hoş duruyo sanki nebiliiim biran önce netleştirmem lazım bnmde
Hatta seyarnın sitesinde varsa koyayım figürleri bi bakın

ben karar verdim kremalı yaptırıcam çünkü acayip güzel oluyor öyle yada cailounun resimini çıkarıcam netten baskı tipi yapacaklar bakıcam artıkkk

sedoşum bende aynen geçen sene böyle şeker hamurlu mu yoksa kremalı mı olsun diye kararsız kalmıştım hatta bu sene de azcık düşünmedim değil.daha geçenlerde bir arkadaşın kızının doğumgününde şeker hamurlu çok güzel bir pasta vardı.şeker hamurları hep lakdı tabaklarda,kekli ve kremalı yeri yendi.Çoğu kişi sevmiyor şeker hamurunun tadını,mis gibi süper lezzetli bol kalorili kremalar varken :)) karar senin tabi yine,şöyle yap tercihini,sen görüntü mü istiyorsun yoksa severek yenecek olan bir şey mi.ben ben 2. tercih ediyorum,üstelik görüntüsünüde şahane yapıyorlar.facete var bizim pasta.kremalı,üstünde şeker hamuru figürler var,istersen bir bak

Ayy evet yaaa karar verdim haklısın geçen sene bizde de kimse yememişti hamurunu en iyisi kremalı seyranda modeller çok güzeldi ve 20 kişiliğide 70 tl di baya da uygun ya bende laviş gibi kayyu resimli yada kremalı şekilli yapmışlar çok güzel köpek şekli twity şekli örümcek adam sünger bob falan vardı tamam kremalı benimkide o zaman içinide bol çikolata taneli ve vişneli hmmm süperrr :)

Evet kremalı çok profesyonel değil mi aslında çok önceden biliyorum dediğim gibi yiğenimin ilk yaş pastasını twityli seyrandan yaptırmıştım tadıda şeklide süperdi olsa resmini koyucam twitylide çok güzeldi artıkın şekline karar vericez kocişkomla birde tabii arda beyede göstericezbakalım hangisini seçicek

bak tatlım bu da kremalı bir pasta.üstündeki figürler şeker hamuru.bizim geçen seneki pastaya çok benziyor.bizimki pembe ve 1 şeklindeydi tabi :)

bunlar kız çocuk pastaları,çok profesyoneller bence ve bu resimleri aldığım site sipariş alıp gönderi yapıyor

valla yenmedi deyince çok şaşırdım
bizim pastaya millet bayılmıştı
120 tl vermiştik valla on kere haketti öyle diyim
hatta çok geldi çünkü dlimleri büyükmüş
ama ertesi gün bile yedik
hamuru güzeldi yani
demekki bulvar pastanesini tek geçerim o zaman ben:)

kayulu pastaları erkek çocuk kategorisine koymuşlar fakat bence kızlara da olabilir,kayu unisex bir karakter

ben kendi kurabiyelerimin hamurunu da onlardan almıştı kurabiyelerime de bayıldılar:))
bizim oğlan araba istiyo gerçi olmasa da olur tabi de babası yine ordan yaptıralım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…