2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

piroşum evet yakın hatta gördüm orayı canımcım:)
yalnız çok becerikli gördüm seni bende bi yelek ördüm giydirmek dahi nasip olmadı:)
gerek yok canım çok sağol düşündüğün için

piroşşş güle güle iyi günlerde giysin cimcime
bir de totoyu kaldırınca ne güzel olur
ama totosu dantelli çorap giysin içine :)))

çileğim çok teşekkürler canımmmmm
andiş bayramda el öpmeye getiriyim gelinini sana:)))
iatanbula gel birlikte gideriz oraya lavişim altını üstüne getiririz mağazaların:))

çileğim çok teşekkürler canımmmmm
andiş bayramda el öpmeye getiriyim gelinini sana:)))
iatanbula gel birlikte gideriz oraya lavişim altını üstüne getiririz mağazaların:))

piroşum dantelli çorapla süper olacak zemuszemus
canım oradakiler taşınıyorrr canım aydın didime tayinleri çıktı 2,müdür oldu kuzenimizzzz
ama gelirsem kesin gelicem sana canım

ayyy süpermiş cnm yaa..bende geçen bayram bu renklerde bi elbise almıştım.küçük kadın gibi oluyorlar

kasım bebıslerının yıldızlarından pırosa da bu yakısırdı annesı
cok guzel cok sık bır elbıse
ayrıca cok becerıklı bır annenın el emegı goz nuru

andına anasına bak kızına al atasozunu hatırlatırım canım

öyle tabi miniğim anası da güzel ve herzaman şık gelinimin :)

bizim partideki elbisesine bayıldım zaten , ana kız süperdiler :)

ya bir kere de bana iltifat et ya :))
tamam eşimiz yok dünürümüz yok diye
kanka dedik bağrımıza bastık
çorap dio başka bişi demio :))))

Kızım sen şekerparemsin , ne desem bilemedim ki şimdi , dünyalar güzelisin canım arkadaşım , zaten tarzına bayılıyorum biliyorsun , partide de söylemiştim , kankim bile anladım zaten dedi daha ne olsun : )))

Neşen , enerjin , cıvıl cıvıl oluşun , sevecenliğin , tatlı dilin , gülüşün , gözlerin , saçların ... daha sayıyım mı?

Sen busun işte şekerparem benümmmmm

ama en güzeli çoraplardı bunu da demeden geçemiycem dermişimmmmm

safişim teşekkürler cnm aynen ya küçük kadın gibi oluyolar:))

miniğim çok teşekkür ederim cnm benim yaa
andişim sana da çok mersiiiii hayatım, bende senin elbisene bayıldım ayrıca çok güzeldi çokta yakışmıştı sana cnm

oOoOoo bu motıve ıle 1 sene geçiririz biz artık kaydirigubbakcemile3
neyse arada sana böle söleyeyım de motive et beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam gülüm sen hatırlat ben motive ederim seni yerimseniben

piroşum saol bitanem , son dakikada karar verilmiş bi elbiseydi :)))

piroşumun elbisesi harika annesi..
bunun içinde tam bir küçük hanımefendi olucak kızımız..

piroşum çok güzel elbiseniz..bolerosuda çok güzel olmuş üstüne ellerine sağlık..güle güle..güzel günlerde giyiniz canım..

pirayecim bayıldım piroşun cicilerine tam bir küçük hanımefendi olacak piroş sultan

piroşun elbisesi çok güzelmiş ,leloşun kızının doğumgünü elbisesine benziyor ,güle güle giysin çok güzel olacak eminim..
kız piraye gelcenmi bayramda buraya ,benimde elimi öpsün piroş ,ona şeker vercem birde gönlümden koptu 1 tl vericem gel kız..

owww bayıldım elbıseye bende eylule almak ıstıyorumm elıne saglık bolerosuda cok sık olmus gule gule gıysınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…