2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

andişim ben çok beğenmiştim zaten batu nun ayakkabılarını çok yakışıyor kuzuya
lelalcim bekliyoz çorapları:)

lelalim duruya pembe ugg süper yakışır , az sigara iç para biriktir ugg al kızıma

piroşum sen beğenmişdin ayakkabılarımızı , yakışmış dimi damadına zemuszemus

lelalcim sabırsızlıkla bekliyorum çorapları kötükedihüso

ya göçtüm andiş ya ne para biriktirmesi ne sigarası bıraktım onu da :))
valla şaka bir yana da evet bu kız beni batırıcak az kaldı :))

bu arada çoraplar en kısa zamanda sizlerle olacak :)))

çok tatlı batunun ayakkabıları bende nette pumanın siyah botlarını gördüm pembeli tüylü onlarda çok güzeldiii

çoktandır giremiyorum bu topiğide kaçırmışım ama çok güzel bi topik olmuş.tüm cicişlere bayıldım valla.bende bayram için bi şe almayı düşünmüyorum tabii kendimi tutabilirsem belki bi ayakkabı alırım sadece.doğum gününde giydikleri var kravatlı falan onları bi daha nerde giycek bayramda bari giysin.bide gelen hediyeler var.fot eklemek isiyorum ama kocacım makinemizi bi arkadaşına verdi az önce bunun yüzünden kavga ettik bide.gelince yüklerim artık napalım

andina ayakkabılarınız çok güzel tam adam ayakabısı:))
hem kışlık hem spor valla bayıldım..

saol estelcim , evet tam kışlık adam ayakkabısı :))

çileğim al sende oğluşlar bir örnek giyinsinler kaydirigubbakcemile3

bunlarda bizim bayramlık cicilerimiz ananesi dogum günü hediyesi örmüş özene bezene onun için ilk gün bunları giydircem

bunlarda montumuz şapkamız ve dışardaki ayakkabılarımız

ay hepsi çok güzel andinacım ayakkabılarınızı çok sevidim

minecim hepsi harika yaa anneninde ellerine sağlık ne güzel örmüş valla süper olmuş montuna ayakkabılarına da bayıldım yine bir kız ddoğurasım geldi

teşekkür ederiz kızlar beyaz ayakkabıları yazlık ama ben çok begendim evde giydiririm artık

h.mine cok guzellerı canım
bayılıyorum kız kıyafetlerıne cok cımcıme sırın oluyorlar
annenın ellerıne saglık canım cok hos gorunuyor

piroş ve batunun pabuçları harika ,güle güle koşsunlar..
mine onlar ne öle kız ,sen bizi çatlatmak içinmi koydun ,ne şeker örme onlar ,vallahi bayıldım ,hele mont ve ayakabılar harikulade ..güle güle giysin şeker kızın..

ya ben bittim pembe mont`a.canim cok güzel hepsi iyi günlerde giysin insl.

minecim çok hoş cicileriniz valla içine pembe uzun kollu badi altınada bembe kilotlu çorap amma kokoş olur ha senin zilli montlarınız da takım olmuş bakalım bizim doğum gününde neler gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…