2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

çilekk topici sen açtın ama hala resimlerini eklemedin deniz paşa nın
hadi bekliyoruz bakalım bu bayram nasıl yakışıklı olucak oğluşun :))

bu arada bende bir iki parça bişey aldım ama asıl alacağım bir elbise var onu bu hafta sonu halledicem bir aksilik olmazsa

andişim telefonda bahsettiğim botlarda bunlar tatlım
bak bakalım ne diceksin :)

montumuz

Duru biraz ıslattı önünü ama olsun :)))

kız çocugu hep elbise etek giyecek değil ya arada pantalonda lazım :))

bu da diğer hırkası
elbisesini farklı bir yerde beğendim eğer kalmışsa onunla uydurucam bakalım artık

cicilerin hepsi çok güzel kızlar güle güle kullansın minikleriniz,

amaaa sırf o botlardan giydirebilmek için kız doğurabilirim

Lelalcım çok güzel uyum sağlamışsın.tam takım olmuş herşeyiyle.Hepsi çok güzel ama ben en çok botlarla mavi hırkayı çok beğendim.Kız çocuklarına maviyi özellikle bu tonunu çok yakıştırıyorum.Erkeklerde de bir kırmızı takıntım var.

ay lelal bayıldım bayıldımmmm , botlar muhteşem anlattığından daha güzel valla..

mavi hırka favorim , rengi nedense alışkanlıktan mı bilemiyorum pek güzel geldi :roflol:

son hırka da çooook şıkkkk , cumartesi üzerinde görmeyi istiyoruz :sm_cool:

yaa uf ya boyle cıcılı bıcılı kız kıyaftelerını gorunce sınır oluyorum yaa
bol cesıt bol sıklık ufff
ben de kızım olsun ıstıyorum

lelal o botların buyuk numaraları yok mu canım
ıcım gıttı

teşekkür ederim kızlar
botlara bende bayıldım gerçekten keşke büyüğü olsa da ben de alsam minikcim
mavi kahverengi uyumunu her zaman sevmişimdir zaten o yüzden kızıma da yansıttım :)))

andiş çorapları koymadım valla unuttum :))
bir ara onları da eklerim artık :)

ah be kayıp kardeşim :)) bende mavi kahve uyumuna bayılırım , eve gelince görüceksin herşey kahverengi sandalyeler mavi sırf bu takıntım yüzünden :roflol:

ay bayıldım valla herşey çok güzel hepsi birbirinden süper
ıcırcım lelalcim tatlı kızlarınız daha da bir tatlı olacak bu kıyafetlerle benden söylemesi şimdiden maşallah diyelim
bende akşa çektim eymenin birkaç kıyafetini ama unutumuşum topiği görünce aklıma geldi birazdan koyayım bende

ıcır süper eylülün cicileri o badinin aynısı bizde de var ben çok yakıştırıyorum kırmızıyı hme kıza hem erkeğe güle güle giysin kızınnn
lelal süper ya bende bıktım pembeden aslında ama yinede dayanamıyorum çok cici güle güle giysin duru bende değiştireceğim cumartesi kızımın botlarını mecburen çünkü ayğının üstü çok etli olmuyor ne yapıcam ben ya belki bende kısa bulabilirim

ICIR ve lelosum ne onlar yahu? tek kelimeyle harikalar.
ben bunlari görünce icim gidiyor offff cimcimeler cok sanslilar vallahi
pembeler,morlar bayildim inanki..

bende paylasim birazdan..

cimcimelerinki kadar renkli ve gösterisli olmasada bunlarda bizim bayramliklarimiz..

Bu kazagimiz,bir hafta önce annanesi gönderdi..

pantalonumuz

montumuz

sapkamiz

bunlarda ayakkabimiz

cimcimelerinki kadar renkli ve gösterisli olmasada bunlarda bizim bayramliklarimiz..

Bu kazagimiz,bir hafta önce annanesi gönderdi..

pantalonumuz

montumuz

sapkamiz

bunlarda ayakkabimiz

hepside birbirinden güzel çilekcim güle güle giysin denizcim kimbilir nası yakışcak resimlerinide ekle üzerinde kızrmızıyı erkek çocuklarına çok yakıştırıyomben benim sarı kafalarada çok yakışyıo
bu arada botlarınızın markası aynımı bilmiyom ama aynısı bizde var :)))

tsk,ler fistigimm evet kirmizi cok yakisiyor erkek cocuklarina..

botlar benim cok hosuma gitti cok hafif ve ici sicacik..heheh sari kafalar pisti oldular desene..

çilekkkk çok güseller
özellikle şapka ve ayakkabılarına bayıldım doğrusu
iyi günlerde kullansın deniz adam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…