gülizcim sizin ciciler de süpermiş , bayıldım tatlımmm güle güle giysin eylül kızımız :))
tşk ler canım hırkamızı lc. den aldık canım..istersen senin prenseside bakabilirsin değişik renkleride var..safişcim mohercare den aldım tatlım bu botları
oldukça hafif ve içi yumuşacık
kız annelerine tavsiye ederim :))
güliz sizin cicilerde çok güzelmiş
özellikle hırkayı beğendim.
safiş bayram 4 gün her güne birini giydir canım
değişik değişik gezsin kızımız
cılek kucuk adamının cıcılerıne bayıldım
o kadar kı ben de sapka almayı dusunuyorum artık
gulızcım cıcılerınız cok guzel ama bende en cok hırkayı sevdım
gule gule gıysın tum bebısler
canım tşkler..evet geçemedik pantalondan..daha tam yürüyemediği için pantolan en iyiysi diye düşündüm emeklerken ayağına dolaşan şeyleri sevmiyo..ama bayrama kadar yürümesini ilerletirse elbiseden cicicmizde var..belkide onu giyeriz ..artık eylülün yürürme performansına bağlıyız..çilek çok süper denizin kıyafetleri o şapkayı nerden buldun yaaa bende kızıma bile takarım vallahi çok güzel üle güle giysin küçük adam:)
güliz yine pantolondan vazgeçememişsin eylülün bayramlıklarıda çok güzel ama en güzeli kadife pantolonu ve hırkasııı güle güle giysinnn
tşk ederiz dünürüm..ben ona nazar boncuğu takarım bide şöyle okur üflerim allahın izniyle bişi olmaz..sen dert etme canım..gülizim gelinimin bayramlıklarıda çok güzel.zaten çok güzel onları giyince daha güzel olcak dikkat etde nazar değmesin.gülü güle giysin tatlım.
meleğim hepsi birbirinden güzel , en çok mavi V yaka kazakla çizgili kazağa bayıldım..
ama en güzeli Eymen , onun o şapkasını , resimlerdeki minik ellerini yerim ben...
aynısından alabülür müyüm bende :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?