2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

bunlarda bizim bayramlıklarımız kızlar..ben bu topiği kaçırmışım yeni..gördeüm..bütün bebişlerin bayramlıklarını çok beğendim güle güle giysinler..

bu üstümüz..

bu pantolonumuzz

buda hırkamızzz.

lelalcim Duru'nun botları marks&spencer dan mı aldın cnm?burda görmüştüm ona benzerlerini pembe olanları filanda vardı.çakma ugg diyorum ben onlara çookk tatlılar.düşünüyorum bende almayı.

bütün bebişlerimizin cicileri harika.ben karar veremedim daha.kafamda 3 alternatif var,biri krikitosumun hediyesi beyaz gmlek ve mor elbise,biri derinxbyciğimin hediyesi etek bluz(birazbüyüktü giydiremedim daha),birde pantolon ve bluz.ben sadece ayakkabı ve çorap alıcam.bunları bayramın 3 gününe mi yaysam acaba :)

safişcim mohercare den aldım tatlım bu botları
oldukça hafif ve içi yumuşacık
kız annelerine tavsiye ederim :))

güliz sizin cicilerde çok güzelmiş
özellikle hırkayı beğendim.

safiş bayram 4 gün her güne birini giydir canım
değişik değişik gezsin kızımız

TÜm bebıŞlerın bayramlıkları harıka bende bır ara bayramlıklarının resmını Çekıp gÖstereyım
tÜm bebıŞler gÜle gÜle gıysınler....

cılek kucuk adamının cıcılerıne bayıldım
o kadar kı ben de sapka almayı dusunuyorum artık

gulızcım cıcılerınız cok guzel ama bende en cok hırkayı sevdım
gule gule gıysın tum bebısler

çilek çok süper denizin kıyafetleri o şapkayı nerden buldun yaaa bende kızıma bile takarım vallahi çok güzel üle güle giysin küçük adam:)
güliz yine pantolondan vazgeçememişsin eylülün bayramlıklarıda çok güzel ama en güzeli kadife pantolonu ve hırkasııı güle güle giysinnn

çilekçim çok tatlı bayramlıklarınız güle güle giysin oğluşun eee artık üzerindede görürüz heralde

gülizim gelinimin bayramlıklarıda çok güzel.zaten çok güzel onları giyince daha güzel olcak dikkat etde nazar değmesin.gülü güle giysin tatlım.

gülizcim sizin ciciler de süpermiş , bayıldım tatlımmm güle güle giysin eylül kızımız :))

tşk ederiz teyzesi..

tşk ler canım hırkamızı lc. den aldık canım..istersen senin prenseside bakabilirsin değişik renkleride var..

tşkler miniğim..
canım tşkler..evet geçemedik pantalondan..daha tam yürüyemediği için pantolan en iyiysi diye düşündüm emeklerken ayağına dolaşan şeyleri sevmiyo..ama bayrama kadar yürümesini ilerletirse elbiseden cicicmizde var..belkide onu giyeriz ..artık eylülün yürürme performansına bağlıyız..

gülizim gelinimin bayramlıklarıda çok güzel.zaten çok güzel onları giyince daha güzel olcak dikkat etde nazar değmesin.gülü güle giysin tatlım.
tşk ederiz dünürüm..ben ona nazar boncuğu takarım bide şöyle okur üflerim allahın izniyle bişi olmaz..sen dert etme canım..

bu montumuz, bir montumuz daha var o yıkanmıtı çekemedim resmini

ayakkabılarımız

bu böyle bir takım yaptım gömlekle pantolonu ramazan bayramında giymişti süeterini de doğum gününde aldım o zaman giydi 3'lü kombinasyon yaptım ama emin değilim bunu giydirip giydirmemekte henüz karar veremedim

bu böyle bir takım ananesi doğum gününde aldı hediye bunu da giydirebilirim

bu da böyle ama bunu pek giydiresim yok aslında çok xeviyorum ama eşofman takım gibi duruyor bayramda olmaz gibi geliyor

bunun pantolonunu doğum gününde giydi üstü yeni

yada bu kazakla giydirebilirim
bilmiyorum kızlar hangisini giydireyim karar veremedim :uhm: gerçi bayramın her günü farklı giyinebilir ki öyle olur zaten mutlaka üstüne başına bişeyler dökebilir ama yine de ilk gün hangisini giysin onu çözemedim

bunlarda şapkalarımız farkettiğiniz üzere şapka takmaktan nefret eidyoruz bırakın kendi şapkasını benimki bile çıkarıyor başımdan kaydirigubbakcemile3

evet kızlar fikirlerinizi bekliyorum

meleğim hepsi birbirinden güzel , en çok mavi V yaka kazakla çizgili kazağa bayıldım..

ama en güzeli Eymen , onun o şapkasını , resimlerdeki minik ellerini yerim ben...

aynısından alabülür müyüm bende :kedi:

alabülürsün şekerim niye alabülemeyesin kaydirigubbakcemile3
hatta bulursam ben alırım Batuşuma ama bulup bulamayacağımı bilemem burda waikiki de bir gün önce olan bir gün sonra kalmayabiliyor da

cok güzelmis hepsi melekcim güle güle giysin eymencim..

facede dolasan bi mesaj var lcw ile ilgili,ne kadar dogru yanlis bilmiyorum ama düsündürdü beni acikcasi.

anneme söyleyimde almasin birdaha lcw diyorum ama önce bi arastirmak gerekiyor ne kadar dogru diye.

beyazmelekcim bende hepsini çok beğendim.
kaan da eymen gibi hiç sevmiyo şapkayı ve koca kafalı olduğundan şapka bulmakta zorlanıyom.
ee havalar soğudu.şapkalarınızı beğendim.lcw gidip bende bi bakayım bunlardan bulursam.
kulaklarıda üşümez hem bu şapkalarla..
bencede sen hergün birini giydir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…