cok güzelmis hepsi melekcim güle güle giysin eymencim..
facede dolasan bi mesaj var lcw ile ilgili,ne kadar dogru yanlis bilmiyorum ama düsündürdü beni acikcasi.
anneme söyleyimde almasin birdaha lcw diyorum ama önce bi arastirmak gerekiyor ne kadar dogru diye.
beyazmelekcim bende hepsini çok beğendim.
kaan da eymen gibi hiç sevmiyo şapkayı ve koca kafalı olduğundan şapka bulmakta zorlanıyom.
ee havalar soğudu.şapkalarınızı beğendim.lcw gidip bende bi bakayım bunlardan bulursam.
kulaklarıda üşümez hem bu şapkalarla..
bencede sen hergün birini giydir:)
Çileğim o mesaj doğru değil , lcw benim müşterim öyle birşey yok tatlım , sahipleri çok farklı insanlar , o mailde aynı seneler önce danoneye yapılan haksızlık gibi bir mail , için rahat olsun
ben oyumu bu takıma kullanıyorum...kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsunn...,
Meleğim hepsi çok güzel ben en çok yeşil takımı beğendim.Ayrıca eşofman takımına benzetiğini ev ziyaretine gittiğinizde rahat etmesi için evde giydirebilirsin. Çok gğzel
beyaz meleğim hepsi çok güzel şapkaların aynıları ve kot pantolonunuzdan bizdede var zevklerimiz aynı galiba
nasıl zevkli hatunlarsınız, bütün anneleri tebrik ediyorum,
lelal o botlara bayıldım bayıldım,
ıcır etekte pantalonda süper, eylüle çok yakışacak,
çilek kırmızı kazak ve gömlek çok çok güzel, küçük adam olacak deniz paşa
güliz eylülün cicileri de çok güzel, pembe pek bir yakışıyor fıstığa zaten
beyaz melek eymenin kıyafetlerinde ben de gerçekten karasız kaldım, hepsi süper, kırmızı süeter ve gömlek çok tatlı duruyor ama 2 kazak da çok çok güzel, hepsini giydir valla, 2 saatte bir değiştir defile yaptır yakışıklına ( tabi eymen isyan eder sonunda ama olsun ben öyle yapardım sanırım:))
ben de bayramda yni kıyafet almayı düşünmüyorum zaten doğum gününe yakın bir sürü almıştık, hediye de geldi daha giydirmediğim kıyafetleri var, en kötüsü bebeğimin giyeceği bir yer yok, bayramda 2 gün nöbetçiyim, bir yere gidemiyoruz,
bu topiğe bayıldım ben, pek severim bebek kıyafetlerine bakmayı, çok iyi olmuş..
bütün bebişlerin bayramlıkları süpper ,bayıldım hepsine ,beyazcım mavi çizgili kazaklı takımı beğendim bende ,ama sen yinede hepsini giydir ayrı günlerde ..
lcw den bende alışveriş yaparım ,modelleri hoşuma gidiyor ,hele cıvıl cıvıl renkleri ,ben özellikle hırkalarına bayılıyorum ,hem güzel hem ucuz ..ayrıca GAP ve ZARA da beğendiğim mağazalar ama çok pahalı ,yani hemen hemen aynı şey orada 50-60 tl iken LCW de 20 tl ye bulabiliyorsun ..bu zamanda fazla para harcama taraftarı değilim genelde bizim giysilerimiz LCW ve PANÇO dur ,dayanamayıp diğer yerlerede çok para dökmüşlüğüm var tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?