2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

canim sirketin leyla z..`ya satildigini bildirdiler,dedigim gibi ne kadar dogru bilmiyorum ama..

dolayisiyla ödedigimiz tüm paralarin gittigi yer belli yani.o yüzden ben cekimser kaldim.

Çileğim o mesaj doğru değil , lcw benim müşterim öyle birşey yok tatlım , sahipleri çok farklı insanlar , o mailde aynı seneler önce danoneye yapılan haksızlık gibi bir mail , için rahat olsun

ne diyosun yaaa...
dur benim arkadaşlarım var bi araştırıp kesin bilgiye ulaşırsam sizide haberdar ederim cnm.

Andisim dedimya bende celistim biran icin..Azocum sendende bekliyorum canim kesin bilgi.

Andisim bu mailden bir iki gün sonra gülben erkgenin bilge köyü cikartmasini okudum gazetede.

orda kadin elestiriliyordu lcw posetlerini eline alip sanki yardimi kendi yapiyormus gibi gösterdi filan diye.

ardindanda yaziyordu iste lcw nin yaptigi rutin yardimlari.

nebilim üst üste gelince bu iki haber düsündüm bende ...

Lc Waikiki'nin Leyla Zana isyanı

Markanın web sitesinin aylık ziyaretçi sayısı da 5 günde 60 binden 280 bin kişiye çıktı. Tema Mağazacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Mısırlı, ticari kaygıları olmadığını ama çirkin bir iftiraya maruz kaldıkları için çok üzüldüklerini söyledi.

21 Ekim’de 12 askerin şehit edilmesinden 3 gün sonra ortaya çıkan ve LC Waikiki markasının ortakları arasında Leyla Zana’nın bulunduğunu iddia eden e-postalar ve fısıltı gazetesi, 10 günde binlerce kişiye ulaştı. Markanın web sitesini ayda 60 bin kişi ziyaret ederken son 5 günde bu rakam 280 bin kişiye çıktı. LC Waikiki mağazalarının sahibi Tema Mağazacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Mısırlı, satışlarda yüzde 10-15 gerileme yaşadıklarını belirterek, "Ticari kaygımız yok. Bunu bir şekilde atlatırız. Bizi üzen ve inciten atılan iftiranın kendisi. Gururumuz kırıldı. Böyle çirkin bir iftiraya maruz kalmak çok kötü" dedi. Türkiye’nin yüzde 25’ine ulaşan marka, yasal süreç başlattı, kısa zamanda sonuç alarak suçluların cezalandırılmasını istiyor.

ŞÜPHELıLER KıM: Mısırlı, e-postayı ilk yazanlarla ilgili olarak şunları söyledi: "Kimlerin başlattığını kestirebilmek mümkün değil. Rakibiniz ya da eski kızgın bir çalışanınız olabilir. LC Waikiki başarılı, her anlamda perakendede en büyük marka. Başarımızı hazmedemeyen insanlar da olabilir. ılk kez iftiraya uğramıyoruz. Diğerlerinden başımız dik çıktık, ama bu en ağır olanı."Üç ortaklı şirkette Zana’nın hissesi yok

1985 yılında Fransa’da doğan ve 10 yıl önce Tema Holding şirketlerinden Tema Mağazacılık tarafından tüm hakları satın alınarak Türk markası yapılan LC Waikiki’nin yüzde 97’si Malatyalı Küçük ve Kısacık aileleri ile Safranbolulu Dizdar ailesine ait. Yüzde 7 hissesi ise markanın Fransız yaratıcısı Georgeos Amouyal’da. Murat Mısırlı ortaklık yapısını web sitelerinden duyurduklarını, iddia edildiği gibi Leyla Zana’nın ortaklığının söz konusu olmadığını söyledi.

Yok canım , dediğim gibi sahipleri müşterim , tamamen uydurma bir haber ki ben lcw sevmememe rağmen bu tarz iftiralara çok kızıyorum , bana kim o maili gönderdiyse cevap olarak yazdım yazıştırdım : ))

valla bende rahatladım lcw yle ilgili kızlar.gerçi çin de üretiliyor biliyorsunuz malları :S

Meleğim hepsi çok güzel ben en çok yeşil takımı beğendim.Ayrıca eşofman takımına benzetiğini ev ziyaretine gittiğinizde rahat etmesi için evde giydirebilirsin. Çok gğzel

beyaz meleğim hepsi çok güzel şapkaların aynıları ve kot pantolonunuzdan bizdede var zevklerimiz aynı galiba

nasıl zevkli hatunlarsınız, bütün anneleri tebrik ediyorum,
lelal o botlara bayıldım bayıldım,
ıcır etekte pantalonda süper, eylüle çok yakışacak,
çilek kırmızı kazak ve gömlek çok çok güzel, küçük adam olacak deniz paşa
güliz eylülün cicileri de çok güzel, pembe pek bir yakışıyor fıstığa zaten
beyaz melek eymenin kıyafetlerinde ben de gerçekten karasız kaldım, hepsi süper, kırmızı süeter ve gömlek çok tatlı duruyor ama 2 kazak da çok çok güzel, hepsini giydir valla, 2 saatte bir değiştir defile yaptır yakışıklına ( tabi eymen isyan eder sonunda ama olsun ben öyle yapardım sanırım:))

ben de bayramda yni kıyafet almayı düşünmüyorum zaten doğum gününe yakın bir sürü almıştık, hediye de geldi daha giydirmediğim kıyafetleri var, en kötüsü bebeğimin giyeceği bir yer yok, bayramda 2 gün nöbetçiyim, bir yere gidemiyoruz,
bu topiğe bayıldım ben, pek severim bebek kıyafetlerine bakmayı, çok iyi olmuş..

bütün bebişlerin bayramlıkları süpper ,bayıldım hepsine ,beyazcım mavi çizgili kazaklı takımı beğendim bende ,ama sen yinede hepsini giydir ayrı günlerde ..

lcw den bende alışveriş yaparım ,modelleri hoşuma gidiyor ,hele cıvıl cıvıl renkleri ,ben özellikle hırkalarına bayılıyorum ,hem güzel hem ucuz ..ayrıca GAP ve ZARA da beğendiğim mağazalar ama çok pahalı ,yani hemen hemen aynı şey orada 50-60 tl iken LCW de 20 tl ye bulabiliyorsun ..bu zamanda fazla para harcama taraftarı değilim genelde bizim giysilerimiz LCW ve PANÇO dur ,dayanamayıp diğer yerlerede çok para dökmüşlüğüm var tabi :))

Darilgencim olsun çek resimleri bakalım bizde en azından karar vermene yardımcı oluruz.Cagancuk sizin cicilerinizde çok güzel baklava desenli süvetere bayıldım.Bi benzeride oğlum giyecek bayramda:)

Eylülcüm sana katılıyorum.Zaten çok fazla giydiremiyoruz seneye hepsi küçülmüş olacak.Ayakkabısı dışında çok pahalıya kaçmam bende bizimde giyim alışveriş yerimiz Wenice

canım o söylentiyi bende duydum ama yalan haber olduğu ortaya çıktı diyecektim ki zaten ilerleyen sayfalarda azo ve andina açıklamışlar

ay canım sorma o gri şapkasını bu sene aldım diğeri geçen sene hediye gelmişti tabi büyük geliyordu bu senede küçük geliyor biraz ama idare eder dar olduğu sıkılır diye o şapkayı aldım o biraz geniş yine de çıkarıyor dedim ya benim başımdaki şapkayı da çıkarıyor, ananemin başındaki örtüsünü çıkarıyor benimki tam bir açılım taraftarı yani kaydirigubbakcemile3 ama havalar soğuk mecburen takmak zorunda valla waikikiye daha güzelleri de gelmiş git bak derim, ben aldığımda tek çeşitti bu hemen aldım şimdi pişman oldum ama bakalım belki şeytana uyar gider bir tane daha alırım zemuszemus

Çileğim o mesaj doğru değil , lcw benim müşterim öyle birşey yok tatlım , sahipleri çok farklı insanlar , o mailde aynı seneler önce danoneye yapılan haksızlık gibi bir mail , için rahat olsun

teşekkür ederim canım içimde minicik bir şüphe de kalsa artık yok oldu

ben oyumu bu takıma kullanıyorum...kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsunn...,

kırmızıyı bende çok seviyorum favorilerim arasındadır yani

Meleğim hepsi çok güzel ben en çok yeşil takımı beğendim.Ayrıca eşofman takımına benzetiğini ev ziyaretine gittiğinizde rahat etmesi için evde giydirebilirsin. Çok gğzel

haklısın canım uyuyacağı zaman falan giydirebilirim dışarıda rahat eder

beyaz meleğim hepsi çok güzel şapkaların aynıları ve kot pantolonunuzdan bizdede var zevklerimiz aynı galiba

evet canım farkettim çağanın doğum gününde de benim almak istediğim takımdan almışsın çünkü şimdi kıyafetlerinize baktım onlarda benim waikiki de beğendiklerim arasında kaydirigubbakcemile3 hatta yeşil pantolonun başka bir çeşidinden var. ben çok oldu artık diye almadım

haklısın canım zaten omaniyeye gideceğiz bavuluna koyacağım bir sürü şey doğal olarak hepsini giyer çeşit çeşit

seninle aynı fikirdeyim LCW nin modelleri de kumaşının yumuşaklığı da hoşuma gidiyor benim zaten nazillide fazla bir seçeneğim yok bir de bücürük var orada waikiki kadar bile çeşit yok ama pahalı gözüme o adar güzel görünmemesine rağmen
onun dışıda bir marka istersem aydın merkeze yada izmire gitmem ee çocuğa her kıyafet alınacağında oralara gitmek için fırsatım olmuyor ki
üstelik dediğin gibi waikikinin fiyatları çok uygun geliyor bana kesene uygun bişeyler bulmak çokta zor değil orada sonuçta bunlar küçük çocuk hemen büyüyorlar yada üzerine bişey döküyorlar leke oluyor vs... çok çok pahalı olmasına gerek yok

cağancuk damadımın bayramlıklarıda çok güzel..güle güle güzel günlerde giysin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…