2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

yazdıklarınız ıcın tesekkur ederımm
lcw yı cok begenıyorumm yapılan bu karalama kampanyası cok cırkın yıllar oncede ıtalya malı denmıstı kımsıındende ısraıl malı dıye denılıp boykot edılıyor ben ınanmıyorum arkadasın dedıgı gıbı danoneyede yapılmıstı bu kampanya ben lcw den alıyorum hemde uygun ve sıkk pahalı bıseyler alınmasına bende karsıyım durumumuz ortada her gecen gun ekonomı kotulesıor aldıgımız elımız de pul oluyor zaten cocuklarımızda bu yıl gıyıcek dıger yıl hıc olmuycak fazla masrafa gerek yok aldıklarımıda cok kotu seyler dıll yanıı
butun kasım bebeıslerı bu bayramda cok sık olucakkk annelerı gıbıı :)

ya kızlar ben bu lcw muhabetini anlamadım , ben orda hiçbirşey bulamıyorum bende mi var bi beceriksizlik : (( daha bir kere bile alışveriş yapmadım ordan , bikaç kere girdim hiçbişey yoktu ama sizin aldıklarınıza bakıyorum süper şeyler var..
ben dışarıda gezerken giydirdiklerimi gap ve zaradan alıyorum ama gap'in indirimini bekliyorum yoksa sezonda çok pahalı , yada amerikadan getirtiyorum o da uygun oluyor..
ev kıyafetlerini de C&A!dan alıyorum , orası da çok ucuz ve gerçekten güzel şeyler var..başka da hiçbir mağaza bilmiyorum bebek giyimle ilgili..

kızlar süper şeyler almışsınız ya bayıldım valla güle güle giysin minikler
lelalcim çok güzel durunun cicileri montu çok hoşuma gitti nerden aldın canımcı
çileğim denizinkilerde süper kazağı özelliklle
gülizim eylülünkilerde çok güzel çok beğendim
çağanınkilerde çok tatlı ya hepsi birbirinde n güzel cicilerin

ben hala almadım dışarı çıkçak vakit olmadı, benim olduda kocamın olmadı bekliyom...

lcw den ben almıyorum pek çorap alıyorum sadece ama bu dediğiniz olayı duymamıştım ben sadece bıktığım için almıyorum hep aynı renkler ve modeller ama güzel şeyler oluyo bazen

nerdeyse herşeyini zara dan alıyorum ben çok hoşuma gidiyo ürünleri
aradada gaptan...

andişş gapın ürünlerini nasıl getirtiyosun amerika dan yaa arkadaşına filanmı ısmarlıyosun?
bi arkadaşım gitçek bende onamı ısmarlasam ne

vallahi ben hamileyken hemen hemen herşeyini C&A dan aldım ,tulumundan ,pijamasına kadar ,ama şimdi bakıyorum da alabileceğim şeyler o kadar pahalı ki inanılmaz ya ,para dayanmaz vallahi ,ayrıca ısmarlama yada netten alışveriş ise hiç yapmadığım bişey ,görmeden alamam ne olursa olsun ,çorabı bile ellemeliyim ,fetişist miyim neyim elleme huyum var :)))

bende CA da başka yerden bişey almadım daha.bi de marc spenser dan almıştım bi ara ama pahalı yaa.almıyorum artık.buğra çok terleyen bi çocuk eskiden de kusardı zaten alınan şey o kadr çok yıkanıyoki hemen eskiyo zaten.hemde penyeleri çok güzzel yumuşacık bütün bodylerini tshırtlerini falan ordan alıyorum.yine gidicem bu hafta.çilek ile maytapcım o mont ne marka sorması ayıp.bizede lazım da ondan:))

Cagan `n kiyafetleri özellikle ayakkabilari cok hosuma gitti..

Ben bile bile cin mali kesinlikle almiyorum cokta karsiyim.

Deniz`n kiyafetlerini norvecin kendi üretiminden aliyorum ama burasi tekstil ülkesi diil malesef

dolayisiyla diger magazalara oranla cok pahali oluyor aldiklarim ama olsun cin malindan daha iyidir deyip kiyiyorum paraya.

encok bana koyan coraplarina para vermek:) külotlu corap 26 tl.normal corapsa 8tl..

birde benim canavarin parmaginda fare var hemen yirtiyor coraplari ..batarsak coraptandir simdiden söylim:)

aboo 8 tl çorapmı :))) ben yollıyım sana burdan çilekcim 0,50 kuruş ..

öyle valla fistigimmm,buna benzer daha neler neler.kafayi yemis buranin halki..

gelip gittikce aliyorum tr`den ama biyere kadar iste.

kızlar tek tek saymayım hepinizin cicleri çok güzelmiş güle güle giysin yavrular... kızlarınki çok şeker süslü püslü erkeklrinki karizmatik vayyy be bizim zamanımızda varmıydı böyle....
bende bir türlü elim deyip yükleyemedim resim..
bizim babannemizin aldığı takımımız vardı hiç giyilmedik biraz büyük oluyor..
dünde gezerken bebek mağazasına gittik bir kaç şey beğendim ama çok pahlallı yav iki oğlana bayaa tuzluya gelecekti ama babamız olsun dedi orta karar bir takım aldık kuzlarıma birinin üstü kırmızılı benimkilerinde farklı renk aldık.. dönüşümlü giyerler..sadece spor ayakkabılarımız eksik babmızın yine çok yoğun işleri anca pazartesi alır sanırım.. hepsini birlikte koyacağım bakalım ..
bu arada bebim oğlanlarada çorap daynmıyor gittiğim mağazada kocaman yer çorap yoktu iyimi vardı ama çok büyüktü benimkilere diğerleride pembeli felandı bende çorap alacağım daha..

tatlım , hani dün partide bi arkadaşım vardı ya bekar ve çocuksuz olan :)) o ameraikadan yeni geldi saolsun hep gapden getirdi çünkü burda waikiki neyse orda gap o durumu var , inanılmaz ucuzluk ver belli dönemlerde.. bide neteen bir bağlantım var , ben gapin internet sitesinden beğeniyorum ona söylüyorum kodlarını o da bana fiyat veriyor , uygun gelirse alıyorum..istersen sana da ayarlarız

dün piroşa bu elbiseyi aldık
üstündeki boleroyu ben ördüm henğz giymedi elbiseyle birlikte güzel durudu giydiririm bayramda

piroşum harika ya hele boleroya bayıldım nerden aldın kıyafetini çok şıkkk güle güle giysin fıstığımm

Çok gÜzelmıŞŞŞŞ bayıldım pıroŞun cıcısıne valla:)

lavişim, andişim,derinim çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim alsammı almasammı karar verememiştim ama siz beğenince daha çok içime sindi:)

lavişim kadir has diye bir avm var burda sizin akrabalara yakın sanırım:)) ordan bi mağzadan aldım kuşum
boleroyu beğendiysen ne renk istediğini söyle yağmurumada örüp gönderiyim cnm

owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süper bisiymis pirosun elbisesi..

masallahh ya okuyalim bu kuzuyu bayramda süper olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…