2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende mayıs annesi olcam inşallah.7 hafta 3 günlük hamişim.19 mayıs diyolar bana bir aksilik olmazsa.Allah hepimizin yardımcısı olsun.şu ana kadar çok şükür midemde bulanmadı çıkarmalarımda olmadı..hep böyle devam eder umarım..mayısa kadar burdayız dimi gün gün tecrübelerimizi paylaşalım kendinize cici bakın :))
 
a.s.Sevgili Murgiz, öncelikle aynı dönemlerde aynı şeyleri paylaştığım arkadaşlarımın olması bana moral veriyor, yanyana durduğumuzu hissetmek güzel..
:emir_bebek:Ben geçen Cmt. yalnızca hamilelik kesesini ve içinde ışık taneciği gibi 2 tane noktacık görebildim, bebişimin sağlıklı olduğunu öğrendim.. Kısmetse bundan sonraki randevum ayın 15' inde yani 8 haftalıkken.. Folik asit kullanımına hamilelikten 2 ay öncesinde başlamıştım canım yine de sağol, bu sayfada yazdıklarımızı okuyan diğer hamişler umarım bu bilgiyi atlamadan okur ve uygularlar..:1hug:
:uhm:Murgiz' cim merak ettim, epey yol aldığına göre bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Doktorum 12. hafta civarında net olmasa da fikir verebileceğini söyledi..
Bir de ekran karşısında kalmak konusunda çok endişelerim var benim, tam olarak organların gelişim evresi ilk 3 ay biliyorsun, bu konuda fikrin var mı canım? :uhm:

f22m9e845fbid5.gif

canım güzel dileklerin için saol bende memnunum paylaşımdan.daha 8 haftalık hamişim canım cinsiyete belki 12 haftada olabilir
 
murgiz nerelerdesin ben ankaradaydım,yeni geldim nasılsın?:1rolleyes:

azracım bende seni merak ediyodum ben iyiyim benimde bulantım yok midem ağrıyo şişiyo iştahım yok çok şükür bulantımız yok ya....azracım sen de bi sorun yok inş seyahat etmek gerekti herhalde en son öyle biliyodum sonra haber alamadık canım görüşmek üzre:dance:
 
eda eda ve avebru sizede hayırlı olsun inş hep beraber çatır çatır doğururuz kızlar
 
buarada kızlar sizi telaşlandırmayayım ama ailesinde guatr hastalığı olan varsa dra gittiğinde kan testi yaparken troit fonksiyonları testini de mutlaka yaparlar.o testi mutlaka gösterin dra daha yeni hamişsiniz hepiniz varsa bi troid hastalığı ortaya erken çıkar ve önlemi erken alınır ........kendimden biliyom kan testimde bi hormonum yüksek çıkmıştı hoshimato troidi denen bi hastalık ortaya çıktı..şimdi bebeğe zararsız ilaç kullanıyom riskleri en aza indiriyom siz zaten muhtemelen ilk dra gittiğinizde yapılmıştr bu test ve normal çıkmıştır inşşşşş ama bilginiz olsun özellikle ailesinde guatr hastası olanlar
 
BEN KIZIMI MAYISTA HEMDE ÖZEL BİR GÜNDE YANİ 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA DOĞURDUM.İLK HEYECANIMDI BÖYLE BİR HEYECAN HİÇ TATMAMIŞTIM HAYATIMDA İYİKİ VARSIN KIZIM...ŞİMDİ 8 YAŞINDA..SEVGİLER::emir_bebek::emir_bebek:
 
bende mayıs annesi olcam inşallah.7 hafta 3 günlük hamişim.19 mayıs diyolar bana bir aksilik olmazsa.Allah hepimizin yardımcısı olsun.şu ana kadar çok şükür midemde bulanmadı çıkarmalarımda olmadı..hep böyle devam eder umarım..mayısa kadar burdayız dimi gün gün tecrübelerimizi paylaşalım kendinize cici bakın :))
:nazar:Eda' cım, hayırlısı olsun canım; ne güzel gün geçtikçe sayıca çoğalıyoruz..:1hug: Sen de aramıza hoşgeldin.. Umarım Mayıs Ayı' ndan sonra burada paylaştıklarımızı anar, herbirimiz bebişlerimize dair güzel sözcükler yazarız.. Sevgiler..a.s.

tnbaby19lg7.jpg
 
cnm ben folbiol 5 mg folik asit kullanıyorum.Bir gün aç karnına sabah çay içmeden yarım saat önce içiyorum ,ertesi gün içmiyorum.cnm kendini bırakma,bebişini düşün:emir_bebek:

a.s.Azracım, ben de Folic Plus isimli ilacı kullanıyorum.. Kendimi fazla halsiz hissetmem durumunda Elevit diye folik asit bulunduran bir multivitamin+mineral kombinasyonu önerdi doktorum. Ancak içinde demir olduğundan bunun bulantımı arttırabileceği hususunda da uyardı.. Ayrıca Folik asitin yemeklerle birlikte alındığını biliyordum..
:dance:Bugün daha iyiyim çok şükür canım, teşekkürler..:emir_bebek:

tnbaby12xd1.jpg
 
canım güzel dileklerin için saol bende memnunum paylaşımdan.daha 8 haftalık hamişim canım cinsiyete belki 12 haftada olabilir

:sm_confused:Üstteki mesajını görmemişm Murgiz, ben de 12. haftadaki tahlilleri yazınca seni epey ilerlemişsin sandım canım; ama şimdiye kadar sayfamızda yeralan arkadaşların içinde herhalde bayrağı önde götüren sensin.. :emir_bebek:Kimbilir, belki de bebişi önce kucaklıyacak olan da (hayırlısıyla).. Sevgiler..:nazar:

tnbaby21ul7.jpg
 
Bugün birkaç tane mesajımın altında denedim, güzel oldu.. Bulduğumuz güzel bebiş resimleriyle sayfamızı renklendirelim mi..? Bakarsınız da çok baktıklarımıza benzeyen bebişler alırız kızlar..

tnbaby12np2.jpg
1euu4.jpg


tnbaby19jy9.jpg
bebek20resimleri2020006ip0.jpg


tnbaby21hs5.jpg
bebek20resimleri2020009hy0.jpg
 
selam kızlar bende mayıs annesi olucam şuan 6hafta 5 günlük bebeğim dra gittik ve kalp atışları başladığını söyledi çok sevindik ....
ama acaip şekilde mide bulantısı var kusma yok sadece feci şekilde bir bulantı....
dra söyledim ama ilaç için çok erken dedi...
idrar ve kan tahlili sonuçların çıksın daha sonra veririz dedi...
en çok deterjan kokusundan bulanıyo.....
 
:1rolleyes:Kim olmaz diyebilir ki sevgili Soda-Lemon..? Bizler sadece Mayıs' ta anne olacağımız müjdesini aldık ve yola koyulduk. Ama gelin kız bile at üstüne binip giderken ne demiş:- Ya Nasip..şutarafagitti
Aynı sözcüğü hayırlısını dileyerek hepimiz söylüyoruz; yani uzun sözün kısası: Sen de hoşgeldin canımmm...a.s.

bebek20resimleri2020002yc9.jpg
 
selam kızlar bende mayısçılardanım benimkide tahmini 20 küsürlerde doğacak inşallah teyzeleri
daha çok yeniyiz önümüzde çok uzun bir maraton var....
bu arada benim çok bulantım var..
sizlerinde varmı arkadaşlar...
 
kayra alin canım aramızda iki hafta var saNIRSAM BENİM son adet tarihim 5 ağustos.....inş mayıs hamişleri hep beraber kurtuluruz kayra alinin resimlerindeki gibi bebişlerimiz olur
 
kayra alin canım aramızda iki hafta var saNIRSAM BENİM son adet tarihim 5 ağustos.....inş mayıs hamişleri hep beraber kurtuluruz kayra alinin resimlerindeki gibi bebişlerimiz olur

:teytey:İnşallah Murgiz' cim.. Ben oğluma hamileliğim esnasında bir bebeğin (hani şu resimler arasında dudaklarını uzatmış bir vaziyette uyuyanın) resmime çok bakmıştım.. :emir_bebek:İnanır mısın dudaklarımız nerdeyse tıpatıp aynı oldu.. Batıl ama insan acaba demekten de kendini alamıyor..!:uhm:
:nazar: İnşallah tüm Mayıs anneleri birgün bu sayfada resimlerden daha güzel bebişlerimizle buluşuruz...

image002wn5wz5ak1.gif
 
X