• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    239
Kızlar merhaba bebeğim 13 aylık 1 yaşından sonra iştahsızlık başladı. Yürümeye başladı şimdi. Geceleri resmen 2 saatte bir uyanıp emiyor çıldırmak üzereyim. Siz de yaşadınız mı bu durumu?
Evet canım 1 yaş sonrası bizde de iştahsızlık başladı. Çünkü memenin tadını aldılar, artık damak tatları da oluşuyor. İlk çocuğum da öyle olmuştu. Memeyi bırakınca arttı iştahı

Ay bana da özel de burun kemiğinde sıkıntı görüyorum dedi hatta Acıbadem’e gittim yani perinatolog bide düşün sonra devlette de aynı güm perinatoloji randevum vardı oda hiç bi sıkıntı yok burun kemiğinde dedi bende şaşırdım hangisine güveneceğimi
Özeldeki doktorun kimdi acaba yanlış teşhisi yapan ?

Çok şükür gebeliğin başından beri ara ara bakılıyordu hiç 3 lere çıkmamıştı yeni çıktı ve hemen ilaca başladığımız için sıkıntı yok dedi dr, Rabbim hepimizin bebeklerini korusun🤲
Benim de 3.40larda çıktı sekizinci haftamdayim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissinizdir insallah nedir durumunuz

Benim şuan daha yeni 3’e düştü. Hamileliğimin başında 25’ti. Bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor maalesef
Nedir son durumunuz bebisiniz sağlıkla kucağınıza almissinizdir insallah benim de yüksek cikti

Tsh yuksekligi tiroidin az calismasi diye biliyorum. Bnde de var her sabah 25mg levotiron iciyorum bikac yıldır. Gebelik zamaninda tsh degerinin 2.5 ve altinda olmasini istiyo doktorlar. Bebek 10.hftadan itibaren annenin tiroidinden almaya basliyo. Onun da etkilenmemesi icin belki ilac başlatabilir dahiliye veya endokrinci.
Benim de 3.45cikti aynı ilacı verdi sekizinci haftamdayim.Bebeginizi sağlıkla aldınız mı kucaginiza

Benim de 3.45cikti aynı ilacı verdi sekizinci haftamdayim.Bebeginizi sağlıkla aldınız mı kucaginiza
İçinizi rahatlatmak için cevap vermek istedim. Alıntı yaptığınız arkadaş ile görüşüyoruz bebeğini sağlıkla kucağına aldı, çok tatlı ve çok zeki bir oğlu var 🧿💙

Online baslıyorum. Bu baslayacağım kisiye ilk kez baslayacağım ezgi erdoğan bu alanda uzman. Ama daha iyi bir bütçen varsa Nilay Keçeciyi öneririm daha önce kendisiyle calısmıstım çok başarılı
Merhabalar Ezgi hanımdan memnun kaldınız mı

Kızlar merhaba şubat anneleri grubundan geliyorum. Muhtemelen tadımlara basladınız sizlere mama sandalyesi soracaktım sizce hangisi daha iyi antilop tarzı modeller cok istemedim biraz daha işlevsel bir sey bakıyorum kraft resto ya da chef tarzı sizce pisman olur muyum bebeğim ben yemek yaparken falan bana bakabilsim ve oturma yeri de rahat geniş olsun istiyorum ayak kısmı olması da benim için önemli suan kullanıp memnun kaldıklarınız var mı yardımcı olursanız cok sevinirim

Kızlar merhaba şubat anneleri grubundan geliyorum. Muhtemelen tadımlara basladınız sizlere mama sandalyesi soracaktım sizce hangisi daha iyi antilop tarzı modeller cok istemedim biraz daha işlevsel bir sey bakıyorum kraft resto ya da chef tarzı sizce pisman olur muyum bebeğim ben yemek yaparken falan bana bakabilsim ve oturma yeri de rahat geniş olsun istiyorum ayak kısmı olması da benim için önemli suan kullanıp memnun kaldıklarınız var mı yardımcı olursanız cok sevinirim
2026 ocak anneleriyle karıştırmısım🤣

gurubu hortlatayım 😄 herkes nasıl , bebeler iyi mi ? Nasıl geçiyor 18 ay ataklarııııı. Biz mahvolduk da 😂

gurubu hortlatayım 😄 herkes nasıl , bebeler iyi mi ? Nasıl geçiyor 18 ay ataklarııııı. Biz mahvolduk da 😂
Beni belki hatırlarsınız erken doğum yapmıştım. Ocakta beklediğim bebeğim eylülde doğmuştu. O yüzden bizde ataklar da karışık her an herşey olabiliyor 😅

Back
X