2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla 😊
Merhaba kararmalarınız geçti mi acaba bende çok fena karardım psikolojim bozuldu

Kızlar ben hamilelikte sigara hiç içmedim 1 aydan fazladır sigaraya başladım tekrardN. Bilinen bi zararı var mı bebek için emziriyorum.
Aslında içmeseniz çok daha iyi.Sonucta kokusu sacınıza ve üstünüze siniyor,bebiş de o kokuyu ciğerlerine çekiyor.Ben parfüm bile kullanmıyorum doğumdan beri,ciğerleri hala hassas.

Ya kızlar bebeğimin kilo alımı 4. Aydan beri çok yavşladı ek gıdaya geçtim 5. Ayda ama yine de yavaş avokado muz kuzu kıyma kuzu incik herşey veriyorum boy atıyoe ama kilo alamıyor bir ara çok kuzuyordu ona bağlamıştık gaviscon şurup veriyorum ama hala ara ara kusuyor. Var mı benimle aynı durumda olan 7 aylık kilosu en son 7435 di

Back
X