2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

hamile kaldıgım kilo 60 gebelik şekeri çıktı bende o yüzden diyetisyen kontrolünde toplam 9 kilo aldım dogum yapınca 60 a geri düştüm 1 haftada ,ama çok şeyi yemeyi özlemişim bide emziriyorum yemeyince sütüm azalıyor şimda 65 oldum hedef tekrar 58 veya 59 olmak

Bende bugün kuzenimin düğünü için bi kaç kıyafet bakayım dedim.
Aman yarabbim bu kadarmı insana bişey yakışmaz.Önceden ne kadarda güzelmişim oysa.Ya aslında bana gaz verdi üstüme bişe olmayınca,zayıflamak için dahada hırs yaptım.Haftasonu 2 gün spor yapmadım eşim evde olunca onla zaman geçiriyoruz dışarı fln çıkıyoruz o yüzden zamanım olmuyor.Ama haftaiçi 5 gün tempolu spor yapıyorum 40 dk civarı.100 adet mekik çekiyorum.Şubatın ilk haftası tartılcam bakalım ne olmuş ne bitmiş.75 kiloyum 72 ye bile düşsem sevincem.Önceden tartıda 59-60 arası gidince moralim bozulurdu ama şimdi 72 olsam sevincem diyorum.
Eşimde çok kg aldı oda zahmet edip zayıflasa hiç fena olmucak.Baskül ailesi olduk çıktık.
Önceden kiloluyum diye moralimi bozardım ama şimdi hırs yapıyorum.Zayıflıcam buna inanıyorum.

Ben 64 kiloya indim çok şükür. Kaldı 9 kilo kaydirigubbakcemile2

Gündüz emzirmediğim için çok yememeye gayret ediyorum ama dün akşam kaçırdım biraz cokacimcoook Neyse artık daha dikkatli olcam..

İşyerinde çok hareket edemediğimde sıcak su yada yeşil çay içiyorum bilginize.

bende yerinde sayanlardanım ne yazıkki
hala 5 kilo var ama eski kıyafetlerim oluyo biraz darda olsa
ama gören herkes aaa sen çok zayıfladın valla iyi verdin kilolarını deyince daha bi mutlu oluyorum
çünkü hepsi rejim yapmadan gitti
ama 5 kilo rejim yapmadan gitmeyecek gibi görünüyo yaza kadarda hallederim kısmetse...

ben de rejim yapamıyorum. görenler aynı şekilde bana da hiç doğum yapmış gibi değilsin,göbek falan kalmamış diyo ama ben bu görüntümden de hoşlanmıyorum. güzel kıyafetlerim dolap beklerken ben homili gırtlak yiyorum. bi ara yediklerime dikkat ediyrdum.biraz verdim.bu hafta yine cozuttum,ye babam yee.. ne olacak benim halim. okulların açılmasına 10 gün var ve ben sadece 1 tane kumaş pantolonuma sığabiliyorum. off ya.ne kadar zayıfmışım da haberim yokmuş..

gökçen bende öyle olmuştum meğer önceden ne güzelmişim felan diyorum şimdi kıyafetlerim bazıları oluyor ama onlarda sıkıyor
işe başlayınca verirsin koşuşturmacada işe başlayan arkadaşlarım hep verdi aslında akşam belli bir saatten sonra yemesek o bile yararlı olur ama nerdee.hele ben tatlı canavarıyım ya resmen(
ela da hiç tatlı yemiyor bu kız nasıl benden olmuş anlıyamadım dün sen yazmışsın reçel verdim diye.bende vereyim dedim bu sabah ağzından çıkardıpeyniri çıkarmıyor ama:)pekmezi yiyordu onu da yemez oldu işin kötüsü(

ya bu kilolar çok zor gidiyo şimdi eşimde evde çok fazla diyet yapamıyorum ama tatilden sonra tekrar devam edcm cassercm az kaldı canım tartı gününe eminm 4 kilo falan gitmiştir hadi bir an önce tartıl çok merak ediyorum

İnşallah muson gitmiştir kilolar cnm.Ama düşündümde ben her ayın 1 yada 2 si gibi regl oluyorum.Acaba regl bittikten sonramı tartılsam sanki o zaman daha net olur gibi ne dersin?Farlettiriyor değilmi regl olunca tartıda?

cassercm sen bilirsin canım ama farkedilir heralde regli öncesi bi şişlik oluyo sonuçta bi hafta daha bekliycez desene

ben en son tartıda 63 kiloydum ama 3 gündür misafirlikteyim habire ikram inş kilo almamışımdır yeşil çayı bıraktım bu arada bebeğim daha iyi emiyo artık bu ay ki hedefim1.5 yada 2 kilo vermek
ip atlamaya başladım çok güzel enerji yakılıyo günde 10 dk falan ip atlıyorum bide yürüyüş bandı alırsam süper olcak

Bende şubatın 7 sinde tartılıcam bakalım umarım gitmiştir kilolar.Hayır 72 yi görsem bayram edicem hiç aklıma gelmezdi 70 li kilolara sevineceğim.Bende şu 1 haftadır spor yapmıyorum evde koşturmaca misafirlik fln derken spor yapamadım ama akşam yemeği yemiyorum gibi bir şey.Sadece çorba veya salata yada meyve ile ekmeksiz bir akşam menüsü.Görenler zayıfladın diyor ama bakalım tartıda aynını söyler inşallah.Bak ip atlamak iyi fikir aklıma gelmemilti.Bende deneyeyim hem çok basit.Aslında ben wii fit almıştım spor için çokda faydalı.Çok düşünmüştüm koşu bandımı alsam diye ama evde artık sağdan sola döncek yer kalmadı her yer tıkış tıkış koşu bandını koymaya yerim yok diye wii aldım.Bence koşu bandı yerin varsa daha etkili olabilir çünkü hep gözünün önünde sürekli kullanırsın.sen bir an önce formuna kavuşcan çok azimlisin maşallah.İnşallah bende 60 ları görürüm tartıdasositososito

Son düzenleme:
56 kiloyum artık. kaldı 3 kilo. ama bu ara biraz alırım belki annemler var çünkü.okul açılınca bi koşuşturmaca olcak. bi de taşınma işi falan olursa kilo falan kalmaz bende yorgunluktan. can sıkıntısı da var tabi. bi tek bu kilo verme işine yarar bu tip sıkıntılar...

cassercm unuttum sanma :jeyyar:bügün ayın 8 senden hala ses seda yok daha çıkmadınmı şu tartıya hadi bekliyorum

bugün alış verişe çıktık eşimle elbise felan denedim geçen ay 40 bedenin içine zor giriyodm bugün 40 beden kıyafetlerin hepsi geniş geldi 38 beden olmuşumhihoyyyt çok mutlu oldum ne yalan söyleyeyim emeğimin karşılığını yavaşta olsa almak çok güzel bu arada 62.5 oldum

bide kalori hesabı yapıyorm günde ortalma 1600 kalori alıyorum
mesala nescafe yerine jacops içiyorum nescafede 78 jacopsta 48 kalori var nerden baksan 30 kalori oda bir dilim ekmek eder :bbo:yani kafayı kalori ile bozdm sizin anlıycanız

Musoncum senin adına çok sevindim kilolar hızla gidiyor maşallah.Canım ben 2 gündür tartılmayı hep kahvaltıdan sonra hatırladım.Ama yarın sabah aç karnına tartılmak olacak ilk işim.Çok merak ediyorum bende reglimde dün bitmişti zaten.Yarın tartılayım ilk iş burada yazmak olacak.Ben senin gibi güzel kilo veremiyorum ama.En fazla 2 kg gitmiştir diye tahmin ediyorum.Spor yapmıyorum 10-15 gündür ama hergün bol yürüyorum alışveriş vs derken günde en az 1 saat yürüyüş oluyor bana.Sen 38 beden olmuşsun darısı başıma inşallah:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…